Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:10-07-2012
  • Посещения:1602
  • Активност:976
  • Възраст: 43
  • Град: Плевен
  • СтранаБългария
  • Пол: женски
Сега: Няма значение кой си и как изглеждаш ако има някой,който те обича истински...
{безгрижно} [без значение]
  • Nick: desi733
  • Истинско име: Деси

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

Приятели

За себе си

Адрес на моя сайт
Девиз
  • Затворена врата не се отваря често! Обичана жена не се забравя лесно! Пресъхнала река се пълни постепенно! Тухлена стена се удря докато не падне!

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Парфюми

Желания

Последни Записи в Блога

любов...
Колко малко е нужно понякога,
да усещаш, че тебе те има,
че желан си, че нужен си някому
и за теб в хоризонта се взира…
Че някой тръпне в дълбоко очакване
да те види – теб да прегърне
с очи мокри – може би… плакали
и вярата в теб да възвърне…
Колко малко, колко малко понякога
е нужно да бъдем щастливи,
за да поемем после на някъде,
окрилени, спокойни – красиви…
Всичко друго е… вятър пустинен,
а моят свят със теб е вълшебен,
и ако някога, без време “замина”,
нека помня, че бил съм потребен…

Валентин Желязков
сърцето-знае-всичко...

Сърцето знае всичко - Дядо, какво си шепнеш? – попитах аз, виждайки го да си мърмори нещо преди сън. - Полагам мисъл на сърцето си, синко. – отвърна той. - Какво значи това? - Не искам да се скарам със съседа, който ме подведе, а как точно да постъпя, не знам. И ето, полагам мисълта на сърцето си и заспивам, а на сутринта то ще ми подскаже какво да направя. - Откъде знае сърцето, дядо? - Сърцето всичко знае, синко. Аз цял живот се уча от него. И теб съветвам: когато търсиш отговор на сложен въпрос, когато нещо ти е непонятно, сложи мисълта преди сън на сърцето си и на сутринта отговорът ще ти се открие. "Без Сърце какво ще разбереш" - Ш.А.Амонашвили

Всяка сутрин, в която събуждам се до теб, е щастие. И никога не съм предполагала, че може да ми липсва нещо, което никога не съм имала. И въпреки това сутрините без теб са студени. Когато си наоколо няма значение навън мрачно ли е, понеделник ли е и колко работа имам за деня. Всичко изглежда възможно. Когато топлата ти ръка ме погали, за да ме събуди, знам че вече имам всичко. И животът е щастлив за мен, защото какво по-голямо щастие от това да обичаш и да бъдеш обичан. Когато денят ми започва така мога всичко - вдъхновена съм, не ми пречи да стана в 6, да направя закуска, да прочета няколко страници от книгата, с която заспивам и да отида на работа първа. И когато се върна... ще си пак там. И всичко ще има смисъл. Когато заспивам и се будя до теб... животът има смисъл... :kiss:
жена...
Жена..
Представи си жена, която вярва, че е прекрасно да бъдеш жена.
Жена, която не се срамува от миналото си и отказва да носи в тялото си греховете на другите. Представи си жена, която уважава себе си. Жена, която следва инстинктите си и откликва на желанията си с нежност и грижа. Представи си жена, която е приела, че миналото боли, но настоящето й носи утеха. Представи си жена, която сама твори живота си,сама чертае, избира и следва пътя си, жена, която се доверява само на мъдрия си вътрешен глас. Представи си жена, която сама създава боговете си по свой божествен образ и подобие.
Жена, която населява пространството на собствената си духовност. Представи си жена, която обожава тялото си,вярва, че то е прекрасно такова, каквото е и приема неговите ритми и цикли за свещени. Жена, която се гордее с мъдростта на натрупаните години и отказва да прахосва жизнена енергия, за да маскира промените в тялото и живота си. Представи си жена, чиято най-висша ценност е нейната женственост. Която седи в кръг от жени и те й припомнят истинската й същност, ако за миг я забрави.
Представи си, че тази жена си ТИ!
Магдалена Пашова
истина...
ЕДНА ПОЗНАТА, НО ВЕЛИКОЛЕПНА ПРИТЧА

Една дъщеря се оплакала на баща си:
- Тате, уморих се, животът ми е тежък, срещам трудности, имам сериозни проблеми, през цялото време плувам срещу течението и вече нямам сили... Какво да правя?

Вместо отговор, бащата поставил на печката три купички с вода: в едната пуснал морков, в другата сложил яйце, а в третата изсипал кафе. След известно време, извадил от водата моркова и яйцето и налял чаша кафе.
- Какво се промени? – попитал той дъщеря си.
- Яйцето и моркова се свариха, а кафето се разтвори във водата – отговорила му тя.
- Не дъще, така е само на пръв поглед. Погледни - твърдият морков, след варенето, омекна. Крехкото и течно яйце се втвърди. Външно те не се промениха, но измениха същността си под въздействието на еднакво неблагоприятно обстоятелство – кипящата вода. Така е и с хората – силните на вид, могат да се огънат и размекнат там, където крехките и нежните само стават по-силни и твърди...
- А кафето? – попитала дъщерята.
- О! Това е най-интересното! Кафето се разтваря във враждебната среда и променя нея – превръща обикновената гореща вода във великолепна, ароматна напитка. Има хора особени, специални, които не се променят по силата на обстоятелствата – те променят самите обстоятелства и ги превръщат в нещо ново и прекрасно, извличайки полза и знания от различните ситуации...

Последни Записи на Стената

ЗАПОВЯДАЙ

ХУБАВА И СПОДЕЛЕНА ВЕЧЕР, ДЕСИ!