Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
 • Регистрация:12-08-2011
 • Посещения:743
 • Активност:783
 • Възраст: 120
 • Град: София
 • СтранаБългария
 • Пол: мъжки
 • Ориентация: хетеро
Сега: Скъпи приятели, обявявам моето последно сбогом на това място. Оценявам изключително вниманието към мен, особено в определени моменти, които бяха много забавни.
{безгрижно} [без значение]
 • Nick: ღ ♥Dиv@k@♥ ღ

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

  E-mail: Ne_e_tvoq_rabota@idiot.com

Приятели

За себе си

Адрес на моя сайт

ТОЙ не беше от най-красивите момчета, но беше красив по свой.. различен начин. ТОЙ мислеше, че е невидим за другите хора... безразличен в техните очи. Вярваше, че съдбата ще го срещне със своята принцеса... Очакваше да се запознае със своето момиче, очакваше да види големите й очи.. и да се потопи в тях, очакваше да я прегърне, да не я пуска и за минута дори.. очакваше да види сладката й усмивка, от която краката му омекваха, да чуе гласа й, който караше кръвта му да замръзва по цялото тяло.. ТОЙ имаше голямо сърце и чакаше човека, на когото да даде цялата си обич.. Преструваше се, че обичa, но имаше сърце само за една - неговото момиче!
Можеше да обича силно и искрено, да дава всичко от себе си за любимата, но нея я нямаше!
ТОЙ ЛИ?!..... ТОВА БЯХ АЗ...

Девиз
 • ДРЪЖ СЕ С ВСЕКИ ТАКА, КАКТО ТОЙ СЕ ДЪРЖИ С ТЕБ !!!

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Желания

Последни Записи в Блога

Скъпи приятели, обявявам моето последно сбогом на това място. Оценявам изключително вниманието към мен, особено в определени моменти, които бяха много забавни. Но аз няма да остана тук, нито да се върна за щастие. Искам да кажа, че нямам нищо против никого, нито пък си тръгвам заради някого в частност. Просто ви моля да не ме търсите, защото няма да ме намерите, само тези, които са близо до мен ще знаят как да ме намерят. Искам да поясня, че изпитвам привързаност и приятелство към всеки един от вас и ще се радвам да поддържаме връзка във времето. Ако някого съм обидил, извинявам се. Оттеглям се , просто защото вярвам, че не принадлежа на това място. Пазете се, бъдете щастливи, желая най-доброто на всички ви. Сбогом.

П.С.
Това е писмото, което Ел Чапо Гузман оставил в килията си, когато е избягал от затвора. Благодаря ви за вниманието!

П.П.С
Съжалявам за вас, но ще трябва да се примирявате с мен отново за много дълго време! :D
Някога влюбвал ли си се в ник и картинка? А в човека, стоящ зад тях? Любовта ти била ли е импулси електронни предавани по кабел? Стоял ли си пред студената светлина на екрана с часове, докато някъде там далеч, един друг човек прави абсолютно същото - и двамата сте сами пред блещукащия екран, но сте заедно в ума и сърцата си? А свършва ли таз любов с натискането на един бутон?! Може би да? А навярно не? Не знаете? И по добре! И дано не разберете! Защото свършва или не, това което после остава не е само онзи електронен импулс - не е! То е истинско, и си е там, някъде вътре в Вас. И боли. Съвсем реално!

Последни Записи на Стената

:kiss:
Обичам теее :kiss:
Многоооо те ..... ОБИЧАМ слънчо :kiss:

:kiss: ЛИПСВАШ МИИИ ! :kiss:Б. МОт Бис.БГ