Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:12-07-2013
  • Посещения:1178
  • Активност:866
  • Възраст: 54
  • СтранаБългария
  • Пол: мъжки
Сега: Jivey dnes ,utre mojebi nqma da doide ;)
{безгрижно} [без значение]
  • Nick: HİSSO

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

Приятели

За себе си

Адрес на моя сайт

Vmesto da psuva6 na tımninata ,zapali edna sve6t ;

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Последни Записи в Блога

Всичко е любов, цветя, надежди —
светлината в твоите очи
И животът ни има нови одежди —
изпълва ни с вяра в нашите мечти

Всичко е смелост, стремеж, упоритост,
и… душевна красота
Ти събуди в мен душата на поета
Ти запали и пожара на страстта

Всичко е понякога неясно,
плува в неизвестността
Но пък не е ли прекрасно,
да я няма вече тази страшна самота?

Всичко е несигурно и сложно —
така е устроен света
Но пък няма нищо невъзможно
за магията на любовта!
:)

Красив е животът, щом ти си обичан и знаеш, че някой за теб се вълнува, с най-нежните думички ти си наричан и нежно си милван и нежно целуван... Красив е животът,когато си влюбен ... и някой във тебе май влюбен е също, и всички проблеми в живота ти труден остават далеч,любовта ги поглъща... Красив е животът,когато обичаш...!

Всеки казва, че любовта боли, но това не е вярно. Самотата боли. Отхвърлянето боли. Загубата на някой боли. Всички тези неща се бъркат с любов, но в действителност, любовта е единственото нещо в този свят, което премахва всички болки и ни кара да се чувстваме отново прекрасно.
Има легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла чучулигата и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка... или поне така е според легендата.
Птичката с тръна в гърдите следва неумолим закон. Сама не знае какво я кара да забие шипа в сърцето си и да умре, пеейки. Когато острият трън я пронизва, тя не подозира, че я очаква смърт; само пее и пее, докато не й останат сили да издаде нито звук повече. Но ние - когато ние забиваме шипа в гърдите си, знаем. Разбираме. И все пак го правим. Все пак го правим.
Красотата е израз на Разумността. Като смисъл на Живота тя са заключава в Любовта.
"Всеки човек, който живее в света на красотата, който цени красотата, обича я и иска да се потопи в нейния възвишен свят, той непременно ще дойде до любовта, непременно любовта ще се пробуди в неговата душа."
:)

Последни Записи на Стената

4f6rdg35ik5.png