Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
 • Регистрация:06-09-2017
 • Посещения:313
 • Активност:118
 • Възраст: 46
 • Град: София
 • СтранаБългария
 • Пол: женски
 • Ориентация: хетеро
Сега:
{спокойно} [без значение]
 • Nick: Слънчева лъвица
 • Истинско име: Слънчице :)

Настроение

Не е определено.

Плейлист

Отвори в нов прозорец
Не са качени MP3 файлове, Качи

За връзка

Приятели

Цели в живота

Цел в живота

Хармония

За себе си

Адрес на моя сайт

Земна,слънчева,романтичка.Посрещам всеки ден с любов и благодарност в сърцето си- към себе си, към хората и природата, към живота.
Психологията ми е хоби. Зареждам се с книги, музика и природа.

Девиз
 • Аз мога,аз заслужавам,аз успявам! Всички сме специални, уникални и можем да направим всичко! Днес аз избирам любовта, радостта и светлината. Всеки ден е възможност и предизвикателство да развиеш душата си и да дадеш най-доброто от себе си на света. Успехът е в това, което даваш.

Харесват ми

Желания

Последни Записи в Блога

Днес, като се събудих рано сутринта,

аз изведнъж неочаквано разбрах, че днешният ден ще бъде най-хубавият в живота ми! И отхвърляйки всички съмнения, реших, че целият ми ден ще бъде празник.

Днес реших, че ще си благодаря

за това колко прекрасен е бил моят живот: за всичките ми победи и постижения, вдъхновения и благословения. И разбира се, за всички трудности, които съм имал. Все пак те ме правеха все по-силен и все по-силен.

И този ден ще изживея с високо вдигната глава и щастливо сърце.

Ще бъда благодарен на Бог за всички простички неща, които ме заобикалят: за утринната роса, за Слънцето, облаците, дърветата, цветята, песните и птичките.

Днес аз ще бъда най-внимателния човек на света.

Днес ще споделям радостта си с хората около мен. Благодарение на мен днес някой ще се усмихне.

Ще сътворя нещо необичайно и добро

за напълно непознат за мен човек. Ще подаря най-искрен комплимент на някого, на който по някаква причина му е тъжно. Ще кажа на детето, че е един много специален човек.

Днес няма да се тревожа за това,

което нямам, а ще благодаря на Вселената за всички магически неща, които имам.
Знам и не забравям, че тревожността
е само загуба на ценно време. Моята вяра в собствените ми сили ще ме доведат до моите цели.

И тази вечер преди да отида да спя

ще изляза на терасата и ще погледна нагоре към безкрайното небе, осеяно с милиарди звезди. И ще благодаря за цялото това вълшебство.

А когато си легна, ще бъда благодарен за най-добрия ден в живота ми.

Ще заспя със съня на щастливо дете, което с нетърпение очаква утрешния ден.

Защото днес е най-хубавият ден в живота ми!

Защото знам, че ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

Милена Голева
Цитaти cвъpзaни c любoвтa:„Дa oбичaш oзнaчaвa дa oтĸpиeш ceбe cи в дpyгитe.“„Bcичĸи нeщa, ĸoитo нaиcтинa cи зacлyжaвaт – ĸpacoтaтa, любoвтa, твopчecтвoтo, paдocттa и вътpeшния миp, възниĸвaт oтвъд yмa.“„Oтъждecтвявaнeтo ни c yмa cъздaвa eдни пpeчyпeни пoнятия, eтиĸeти, oбpaзи, дyми и oпpeдeлeния, ĸoитo блoĸиpaт вcичĸи иcтинcĸи взaимooтнoшeния. Toвa пpeчи нa вpъзĸaтa мeждy вac и любимия чoвeĸ, мeждy вac и пpиpoдaтa, мeждy вac и Бoг. Умa cъздaвa eднa мъглa oт миcли, ĸoятo илюзopнo ви ĸapa дa ce чyвcтвaтe oтдeлeн oт вcичĸo ocтaнaлo. Зaбpaвятe ocнoвнoтo, чe въпpeĸи paзличнитe фopми нa физичecĸo пpoявлeниe, ниe вcичĸи cмe eднo цялo и cмe cвъpзaни пoмeждy cи.“„Oпoзнaйтe вcичĸи и вcичĸo чpeз тишинa, a нe c „шyмa“ нa миcлитe.“„Иcтинcĸитe oтнoшeния нe ca тeзи, ĸoитo ce дoминиpaт oт eгoтo. B eднa иcтинcĸa вpъзĸa взaимooтнoшeниятa ca oтĸpити и внимaниeтo e нacoчeнo ĸъм дpyгия чoвeĸ.“„Дoĸaтo нe пoлyчитe дocтъп дo cилaтa нa „Hacтoящeтo“, вcяĸa eмoциoнaлнa бoлĸa, ĸoятo изпитвaтe, щe пpoдължaвa дa живee във вac.“„Чoвeчecтвoтo e пoд гoлям нaтиcĸ дa ce paзвивa, зaщoтo тoвa e eдинcтвeния шaнc зa oцeлявaнe, тoчнo ĸaĸтo в cъcтeзaниe. Toвa щe зaceгнe вceĸи acпeĸт oт живoтa ви и в чacтнocт интимнитe oтнoшeния. Hиĸoгa пpeди взaимooтнoшeниятa нe ca били тoлĸoвa пpoблeмни и изпълнeни c ĸoнфлиĸти, ĸaĸтo ca ceгa. Дoĸaтo пpoдължaвaтe дa пpecлeдвaтe cпaceниe чpeз eднa вpъзĸa, щe ce paзoчapoвaтe oтнoвo и oтнoвo. Ho aĸo пpиeмeтe, чe вpъзĸaтa имa зa цeл дa ви нaпpaви пo-ocъзнaт, a нe щacтлив, тoгaвa тaзи вpъзĸa щe ви пpeдлoжи cпaceниe и щe дocтигнeтe дo eднo пo-виcoĸo нивo нa cъзнaниe, ĸoeтo иcĸa дa ce пpoяви в тoзи cвят. Oнeзи, ĸoитo ce пpидъpжaт ĸъм cтapитe възпpиятия, щe изпитвaт oщe пoвeчe бoлĸa, нacилиe, oбъpĸвaнe и лyдocт.“Сутрин тръгваш на работа. Целуваш всички за довиждане и си пожелавате хубав ден. Затваряш вратата и слизаш по стълбите. В този момент любимата ти се провиква:

- Скъпи, вземи чадър! Започна да вали!

Усмихваш се и ти става драго. Нежно. Топло. Любимото ти същество мисли за теб и с делата си ти позволява да почувстваш онова невероятно чувство, че не си сам на този свят. Някой е до теб. Някой желае твоето благополучие.

Някой те обсипва с любов чрез делата си. Прекрасно чувство. Колко много можем да дадем и колко малко е необходимо.

Най-чаровното в цялата тази история е, че няма нужда от големи дела. Само малко загриженост, зад която се крие море от любов.

Още по-чаровното е, че всеки ден можем да изразяваме любовта си един към друг.

Колко е необходимо да извадиш дрехите от пералнята?

Колко е необходимо да разтребиш масата след вечеря?

Колко е необходимо да му/ѝ приготвиш любимото ястие?

Колко е необходимо да поставиш красиво цвете във вазата?

Колко е необходимо да го/я целунеш нежно и страстно за лека нощ?

Колко е необходимо да се обадиш просто да кажеш „Обичам те“?

Колко е необходимо да кажеш „Почини си“, аз ще изведа децата на разходка“?

Колко е необходимо да я/го поканиш на едно кафе?
Колко?

Много малко! Магията е, че малкото означава много. Защото не става въпрос за количество или размер. Става въпрос за това да изразяваме чувствата си, да покажем на другия колко необятна е любовта ни.
Един ден разбираме, че в любовта няма дребни неща. Има нежни вълни, които напомнят на другия, че се къпе в море от любов.

И е прекрасно!Цветан Иванов


Животът започва там, където свършва твоята зона на комфорт.


Вътре в теб е заложено познанието кой е правилният път.


Единственото, което трябва да направиш, е да чуеш този глас.


Живот, подчинен на избор, е живот на съзнателно творене.


Живот, подчинен на случайността, е живот на несъзнателно творене.


Животът е един непрекъснат процес на пре-творяване. Бог е в тъгата, и в смеха, в горчивината, и в сладостта.


Има Божествена причина за всяко нещо. Следователно, има Божествено присъствие във всяко нещо. Ти винаги си свързан с Източника. Където и да си. Където и да отиваш. Ти винаги си свързан с Божествената мъдрост. С Божествения интелект. С Божествената любов.


Всички хора са специални и всички моменти са златни. Няма човек, който да е по-специален от друг човек. И няма момент, който да е по-важен от друг момент.


Това, което виждаш в света, е резултат от твоята идея за него. Искаш ли животът ти да се промени? Тогава промени своята идея за него. И за себе си.


Човек може да прави неща, за да „бъде щастлив”, или може да започне деня, просто решавайки, че „е щастлив”. Ти си този, който във всеки един момент избира дали да бъде щастлив, или тъжен, дали да бъде гневен или прощаващ, дали да бъде заслепен, или просветлен. Ти решаваш.


Чувствата са езика на душата. Ако искаш да разбереш коя е твоята истина в дадена ситуация, виж как се чувстваш в този момент. Понякога е трудно да откриеш истинските си чувства. Но именно в най-дълбоките чувства е скрита твоята най-висша истина


. Изпълни сърцето си с любов. И нека тази любов напътства всички твои действия. Тогава ще откриеш вътрешния мир.


Най-висшата мисъл винаги е тази мисъл, която е изпълнена с радост. Най-ясните думи са тези думи, които носят истината в себе си.


Най-великото чувство е това, което наричаме Любов.


Светът се ражда за нова духовност, която ще победи догмата на „Ние сме прави, а вие – не.”


Гледай на света с невинността на децата. Влез в света със смелостта на децата. Обичай света с откритостта на децата. Излекувай света с чистотата на децата. Промени света с мъдростта на децата.


Научи децата, че нямат нужда от нищо, което е извън тях, да за бъдат щастливи. Нямат нужда от конретни хора, места или неща. Защото щастието е вътре в самите тях.


Ще ви кажа следното: същността на любовта е свободата. Всеки, който каже, че ви обича и че се грижи за вас ще зачита свободата ви. Това е толкова просто. Не се взирайте по – надалеч и по-надълбоко, за да го разберете по по-сложен път.


И по-рано съм ви казвал, и пак ще ви кажа. В основата на човешкия опит и преживяване стоят само две енергии: любов и страх. Любовта дарява свобода, страхът я отнема. Любовта отваря, а страхът затваря. Любовта кани свободната изява, страхът я наказва.


Прилагайки тази мярка, ще разбереш дали някой те обича или се бои от тебе. Не го слушай какво казва. Гледай го какво прави. Любовта те кани винаги да прескочиш границите на невежеството. Да задаваш всякакви въпроси. Да търсиш всякакви отговори. Да изричаш всякакви думи. Да споделяш всякакви мисли.


Да живееш със своята истина.


Любовта винаги те кани да живееш със своята истина. Така можеш да разбереш, че това е любов.


Вие знаете всичко, което може да се знае за това Кои Сте Вие в Действителност - а това е същността на любовта. Няма нищо, което трябва да научите. Трябва само да си припомните.


Целта на живота е да опознаеш себе си. Да създадеш себе си. Да изразиш себе си. Да бъдеш истинския себе си.


 


Разговори с Бога Нийл Доналд Уолш


 

Последни Записи на Стената

2584335-bigthumbnail.jpg
2583413-bigthumbnail.jpg
2517044-bigthumbnail.jpg
2422548-bigthumbnail.jpg
2532003-bigthumbnail.jpg