Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:02-08-2010
  • Посещения:96
  • Активност:10
  • СтранаБългария
Сега: Гот ми е... Вече съм в Бис.БГ! :)
{влюбено} [в чужбина]
  • Nick: S_veti64

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

Приятели

За себе си

Адрес на моя сайт

1

Харесват ми

Последни Записи в Блога

 


Мъдрите хора казват „Десет пъти мери, един път режи“. В днешния динамичен свят следването на тази максима трудно ще ти донесе успех. Гуруто в мотивацията и ефективните бизнес обучения Марк Хансен съветва: “Не чакай нещата да се наредят сами. Това никога няма да се случи. Винаги ще има предизвикателства, пречки и лоши моменти. И какво от това? Започни да действаш. С всяка следваща стъпка ще ставаш все по-добър и по-добър, и все по-самоуверен и сигурен в успеха.“

Действаш ли или само говориш?
Една от главните причини хората да не успяват да постигнат това, което искат е, че не действат. Поради различни причини, хората не действат. Ето няколко неща, които може да ти помогнат да спреш да мислиш и да започнеш да действаш.

1. Спри да говориш.
Това е една от най-големите пречки. Това, че говориш за идеите ти и за успеха ти, не значи, че правиш нещо по въпроса. Естествено, има случаи, когато споделянето на идеите е полезно, но има моменти, когато трябва просто да млъкнеш и да действаш. Полезно е да водиш вдъхновяващи разговори, но трябва да знаеш, че лесно можеш да се заплеснеш и да забравиш „да действаш“. Послушай вътрешния си глас и бъди честен със себе си. Имаш ли някакъв прогрес или просто говориш за нещата, които „звучат добре“?

2. Намали информацията.
Книгите, CD-та, телевизията, блоговете и т.н. са хубави неща. Те могат да бъдат много полезни, но в даден момент трябва да ги разкараш и да започнеш да действаш. Една книга или един диск няма как да променят живота ти. Само ти можеш да го направиш. Много хора казват, че книгите и дисковете не работят, но ако си купиш книга и очакваш, че като я прочетеш нещо ще се промени – си много далече от истината. Четенето на дадена информация няма как магически да промени нещата. Трябва да полагаш усилия, за да получаваш резултати.

3. Спри да чакаш.
Много от нас чакат принца на бял кон да дойде и да ги спаси. Може да не си го признават, но е вярно. Принца на бял кон, който всички чакат е „перфектната работа“, „перфектния партньор“, или „перфектната възможност“. Чакат да спечелят от лотарията, за да правят това, което искат. Някои чакат за „перфектния дизайн“ на сайта си, за да го пуснат, други чакат да измислят „перфектния бизнес“, за да го започнат.

4.Спри да чакаш и направи нещо СЕГА.
Първата стъпка е най-важна. Когато направиш първата стъпка, енергията ти за следващата е много по-голяма. Има време и място за мислене, говорене и анализиране, но трябва да бъдеш честен със себе си и да знаеш кога е дошло времето ДА ДЕЙСТВАШ.

успех, действие, действай, мотивация, мислене. Бъди искрен.
Отново ще напиша колко е важно да бъдеш честен и искрен със себе си, защото това е основен фактор за успеха. Много е лесно „да лъжеш себе си“. Научи се често да се питаш дали си честен със себе си в даден момент. Това ще ти помогне да не се разсейваш и да спреш да говориш вместо да действаш.

5. Бъди реалист.
Няма нищо лошо в това да мечтаеш и да си позитивно настроен, но понякога е важно да бъдеш реалист и да знаеш какво да направиш, за да постигнеш целта си. Ако си наясно с предизвикателствата, които те очакват, ще ти бъде много по-лесно да постигнеш нещо.

6.Направи нещо.
Най-лесният начин да спреш да мислиш и да започнеш да действаш е просто да направиш нещо. Направи нещо днес. Една стъпка към целта ти ще промени начина, по който виждаш себе си. Ще си започнал.

С BONOMATRIX чрез конференциите ОНЛАЙН ще те научим как да създаваш ПОСТОЯННИ ДОХОДИ ЗА ГОДИНИ НАПРЕД, които ще ти позволят да направиш скок от днешното вегетиране в утрешното благоденствие!

Каня Те да се присъедините към нашата група във facebook -  "Клуб на защитените печалби."За да се присъединиш към групата кликни върху линка.

https://www.facebook.com/groups/BonomatrixBG

 


 

Доктор Алфредо Салафия забъркал коктейл, който днешните учени разгадали: цинк, глицерин, формалин и други помощни вещества. Той ги вкарал в артериите на детето, за да запази телцето му . В резултат на това Розалия не изглежда като мумия, а като спящо дете. Запазени са не само меките части на тялото й, които не са изсушени като при мумиите, а са съвсем пукхави. Потресаващото е, че са запазени също така косите и, които дори блестят, както и миглите й. Най-необяснимото е, че преди почти сто години докторът е забъркал смес, която е съхранила изцяло дори очните ябълки на Розалия. Красивото дете сякаш спи и всеки момент ще се събуди. Малката Розалия е най-голямата атракция в прочутите гробници на Палермо, които се намират под манастира на Капуцините. Монасите разказват, че около стаята, в която лежи момиченцето, постоянно стават странни неща. Веднъж един посетител влязъл, и излязъл с крясъци, че момичето го гледа. Той изгубил разсъдъка си, а учени веднага изследвали тялото и стигнали до извода, че нещо не е наред, защото има леки промени в него. Момиченцето е известно като спящата красавица. Според монасите телцето й често излъчва аромат на цветя. Монасите твърдят, че понякога имат чувството, че детето диша. Изследванията са показали, че то проявява някакви слаби импулси, въпреки наличието на формалин в тялото й. Момиченцето е погребано като Снежанка – в стъклен ковчег, защото родителите й искали до последния си дъх да могат да идват и да я виждат.Ако суптитрите не се появят,натисни двете букви "СС" пок клипа за да ги стартирате (трябва да станат червени)! Филмът разобличава тайните въздушни операции, чрез които се разпръсват в атмосферата по целия свят високотоксични и радиоактивни вещества, вируси, бактерии и други биологични компоненти. Тези операции се провеждат понастоящем над въздушното пространство на всички държави по света, 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, пред погледа и над главите на стотици милиони нищо неподозиращи граждани! Ще бъдете шокирани да научите, че дългите бели следи, които толкова често сте виждали по протежение на цялото небе, не са следи от изгоряло самолетно гориво, а специални аерозолни смеси, съдържащи изключително вредни за здравето на човека и природата вещества и биологични компоненти!

Последни Записи на Стената