Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:12-08-2010
  • Посещения:9360
  • Активност:233
  • Възраст: 57
  • СтранаБългария
Сега: У дома пред компютара
{весело} [без значение]
  • Nick: Красимир

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

Приятели

Цели в живота

Цел в живота

428455025e54.jpg

Идоли

Идол

324592aeec6e.jpg

e70e3bb19ca0.jpg

998a275be38f.jpg

dc5fbe7e14f1.jpg

a1f86fa90d38.jpg

bd77d9075d62.jpg

43867324d52f.jpg

За себе си

Адрес на моя сайт

"Никой мъж не е успял истински, докато няма жени, които да го подкрепят, а жените ръководят обществото" 1.Единственият начин да имаш приятел е да бъдеш приятел. 2. Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш. 3.Да обичаш е по-лесно, отколкото да докажеш любовта си. 4.Пусни на свобода това, което най-много обичаш. Ако се върне при теб - твое е за цял живот. 5.Обичай всички, доверявай се на малцина, не навреждай на никого.

Моят гардероб сега

Аз и синчето.
Краси помага на мама
Руми моето внуче.
Красимир пред дома.
Красчо с зайко
Руми-внучето
Румяна
Краси в колата
Красимир в детската градина.
Красимир

Албуми

Харесват ми

Последни Записи в Блога

не-правете-това-по-време-на-секс
Когато секса с една жена ви е в кърпа вързан, последното нещо което ще искате да се случи е тя да ви обърне гръб.
Ето няколко неща, които трябва да избягвате на всяка цена, когато става въпрос за секс.

Липса на целувки
Ако искате вярвайте, но много мъже не целуват жените когато правят секс с тях. Защо? Може би защото позата не позволява това. Въпреки всичко е препоръчително да полагате усилия и да целувате вашата партньорка докато сте в нея.
Не игнорирайте нито една част от тялото й
Гърдите и вагината са страхотни в това няма никакво съмнение, но определено трябва да обръщате внимание и на други части от нейното тяло. Целувайте нейните колена, нейните китки, галете гърба й, галете цялото тяло.
Не се отпускайте върху нея
Нормално е да се губи опора в даден момент и това да се случва, но трябва да сте внимателни да не изпускате вашата тежест върху нея. Това доста би затруднило дишането й.
Не свършвайте прекалено бързо
Трябва да имате добър контрол над еякулацията, така, че да може да свършвате в подходящия момент. Бързото свършване може да я разочарова и да остане недоволна. Ако все пак ви е труден самоконтрола, прекарвайте повече време в любовна игра. Направите всичко възможно за да дадете полагащия й се оргазъм.
Не свършвайте без да я предупредите
Ако ще свършвате, било то в нея или върху тялото й, трябва да я предупредите. Нещо толкова елементарно като: „Ще свърша“ е напълно достатъчно. Тя заслужава да знае.
Не бъркайте секса с порното
Въпреки, че някои двойки се наслаждават на по ексцентричен секс, ще е мъдро да разговаряте по въпроса с партньорката си, преди да започнете такова начинание. Ако по време на секс решите да пресъздадете порно сценка без тя да знае, шансовете сценария да се развие лошо за вас стават доста големи.
Не се дръжте като мумия в леглото
Всеки един мъж желае да чува когато неговата жена изпитва удоволствие и се чувства добре. По същия начин жена му би искала да чува когато той изпитва същото. Не пренебрегвайте този факт. Достатъчно е без дори да издавате стонове да казвате нещо простичко като: „Чувствам се толкова добре“. Това ще я насърчи.
Не чукайте като машина
Може да ви е добре да чукате като машина, вътре вън, вътре вън, но ако вече не сте разбрали, то скоро ще го разберете! Повечето жени не се наслаждават на такова действие. Разчупете движенията, правете го понякога по-бавно, по някога по-бързо. Прониквайте в дадени моменти по-надълбоко, в други по-на плитко.
Запазете интереса
От вас зависи да разнообразявате нещата и да не правите глупости в леглото, които да дразнят жените. Ако внимавате с горе изброените неща ще си гарантирате слънчево и безоблачно време

Последни Записи на Стената