Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
 • Регистрация:20-05-2016
 • Посещения:2
 • Активност:13
 • Възраст: 46
 • Град: София
 • СтранаБългария
 • Пол: друг
Сега: и завинаги :)
{безгрижно} [без значение]
 • Nick: SunnyBlind

Настроение

Не е определено.

Плейлист

Отвори в нов прозорец
Не са качени MP3 файлове, Качи

За връзка

  E-mail: office@sunnyblind.com

Приятели

За себе си

Адрес на моя сайт

Щори за вашият дом или офис на добри цени с високо качество и перфектен монтаж.Когато става въпрос за уюта на дома или офиса, е важно да намерите партньор, който няма да ви разкаже колко много неща е постигнал, а ще ви изслуша, ще се съобрази с вас и ако имате нужда, ще ви посъветва адекватно кои щори, врати, мрежи, корнизи за своето помещение е най-удачно да изберете. Единственият критерий тук е личното ви желание и специфичното излъчване на мястото, в което живеете и работите, за да го превърнем заедно в дом. Вашият жилищен или… работен дом. Най-добрият, който сте имали досега.

Защото щорите са душата на дома.

А ние разбираме от щори.

Добре дошли при нас!

Девиз
 • Всичко за щорите и щори за всички.

Харесват ми

Последни Записи в Блога

Естествено е всеки, който се опитва да отслабне, да иска да го постигне много бързо. Но хората, които отслабват постепенно и стабилно (около 1 до 2 килограма на седмица), са по-успешни в поддържането сваляне на килограми. Здравословното отслабване не е само „диета“ или „програма“. Става въпрос за постоянен начин на живот, който включва дългосрочни промени в ежедневните навици на хранене и упражнения.


Отслабването не е лесно и изисква ангажираност. Но ако сте готови да започнете, имаме ръководство стъпка по стъпка, което ще ви помогне да отидете по пътя към загуба на тегло и по-добро здраве.


>> Диета за отслабване


След като постигнете здравословно тегло, разчитайте на здравословно хранене и физическа активност, за да ви помогне да запазите теглото си в дългосрочен план.

как-да-изберем-щори-за-дома-или-офиса?

Първо трябва да си отговорите на няколко основни въпроса:


 • място за монтаж - където ще бъдат разположени: в офиса, апартамента, работното място и др.
 • Предназначение - защита от слънцето, пространствено зониране, декоративна функция, комбинация от тези функции
 • външния вид и избора на материал - дали щорите трябва да са в хармония с общия фон или да са ярък акцент в интериора
 • бюджет - Колко пари можете да отделите


След това вземете решение за вида и материала Щори:

 • хоризонтални щори (стандартни, за прозорци с двоен стъклопакет, за наклонени прозорци, за прегради, за сложна форма)
 • вертикални щори (стандартни, наклонени, дъгови, многослойни)
 • плисе
 • роло щори (стандартна, с декоративна кутия, касетъчна система за стъклопакети)
 • фото щори
 • дърво

Хоризонталните щори често се използват в кухни, офиси, работни помещения, в складове. Те осигуряват отлична защита от любопитните очи отвън. 


 Ако щорите изглеждат твърде официални, можете да ги комбинирате с драперии, завеси, или завеси. Хоризонталните щори са класически вариант за тези, които предпочитат елегантност и функционалност.


Вертикалните щори ви позволяват да покажете въображението си. Тъканите са красиви и елегантни, те изглеждат чудесно в спалните и дневните. Можете да инсталирате вертикални щори от различни материали.


  Уважаемите и модерни жакардови щори ще украсят подходящата атмосфера.


Роло щорите се използват най-добре в кухнята, спалнята или детската стая. Те ще бъдат незаменими в области, които изискват максимално затъмняване. Роло щорите са уютни и подпбряват дизайна на прозорци. 


Фото щорите правят интериора оригинален и уникален. Например, можете да си купите щори с логото на вашата форма - това е идеален вариант за реклама и за престижа на вашия офис,


Плисе щорите имат много широка гама приложения - от капандури и зимни градини до декорация на ресторанти.


 


препоръки


Традиционно, в кухнята, в банята, в сауната най-често се използват щори, изработени от пластмаса или метал (те са влагоустойчиви и лесни за почистване), но също така са подходящи и щори от плат със специално импрегниране. 


 Кухнята също е добра за инсталиране на вертикални щори. В стаи с музикални високоговорители или домашно кино се препоръчва да се инсталират щори от плат, а не метални или пластмасови щори. 

В дневната, изпълнителните офиси, заседателните зали и т.н. препоръчват се жакардови тъкани. В офис помещения и коридори ще се използват обикновени или нетъкани платове (в зависимост от замърсяването и запрашеността на помещението).

Необходимо е да се вземе предвид съвместимостта на цвета на щорите с цвета на мебелите и стените: малки разлики в нюансите могат да разрушат внимателно конструираната цветова гама на интериора.


Обикновени щори с тъмни цветове ще създадат бизнес атмосфера в офиса или спокойствие и уют - в апартамента.


За повече информация или за връзка със специалист, посетете нашият сайт - sunnyblind


 

 

няма-време!--ветроупорни-кристални-завеси--есента-е-тук!

Изключителните качества на ветроупорните завеси са познати на голяма чат от хората. Приложими в много области и най-вече за защита от вятър. Наричани също ветрозащитни завеси, тези прозрачни платна произведени от винил са идеални за балкона, барбекюто или зимната градина. Сред тях с най-добри качества се слави Японския винил 0,6мм. Якост, здравина и издръжливост го правят търсен и силно предпочитан.