Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

За себе си

Адрес на моя сайт

 ☞ – "Животът е толкова странен, нали? В един момент ти се струва, че всичко ти е ясно, после започваш да правиш планове, обзема те едно вълнение и си мислиш, че знаеш накъде отиваш. И изведнъж... пътеката се отклонява, знаците по пътя се разместват, вятърът променя посоката си. Север се оказва на юг, а запад е на изток, а ти... ти си се изгубил.
Толкова е лесно да изгубиш своя път, своята посока. В живота няма сигурни неща - освен това, че трябва да понесем последствията от своите постъпки. Нещата просто следват своя ход."

Албуми

Харесват ми

Желания

Аз искам
един човек,а всъщност всичко! :) цвете от луната :) да се кача на покрива на света:) да докосна всички мои мечти:) тишината да бъде моят водител.... да живея в друго време, в друг свят.... да има опция за намаляне на осветлението в сайта :) Здраве, за останалото сама ще се погрижа... Всичко хубаво, което не съм опитала... Your touch, your love един ден като се събудя.. сънят ми да се е превърнал в реалност.. I wanna see your love shine through me. I wanna feel your touch drop on my body. No-one else can make me feel so crazy. Like you do...... Теб!Не защото те обичам,а защото те обожавам! Да знам какво ми носи бъдещето. Искам да се науча да постигам вътрешна тишина и хармония! Да не знам какво ми липсва. да не правя компромиси на хора,които са ме разочаровали. завинаги да съм с човека когото обичам три живота, за да мога във втория да поправя грешките си от първия, а в третия да сторя онова за което не ми е стигнало времето от втория...

Последни Записи на Стената

Благодаря, Деси! Усмивки и настроение за теб!
цветяОт Бис.БГ
2577093-bigthumbnail.jpg
2467867-bigthumbnail.jpg