Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
 • Регистрация:16-01-2011
 • Посещения:1957
 • Активност:2003
 • Град: София
 • СтранаБългария
 • Пол: 1
 • Ориентация: 1
Сега: започнах да слушам и сръбско и гръцко и чалга даже :)
{весело} [в колата]
 • Nick: Дивия кон

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

  E-mail: 1

Приятели

За себе си

Адрес на моя сайт

1

Девиз
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Автомобил
1 1
Къде съм бил(а)
1 1 1 1 1 1
Къде искам да отида
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Желания

Последни Записи в Блога

балъци-и-боклуци
В живота на една жена има мъж, дори мъже, които я обичат. И се грижат за нея, и я разбират (поне имат доброто желание), и се борят за нея, и не се отказват. И тя ги разиграва.


В живота на една жена има мъж, дори мъже, които я обичат. И се грижат за нея, и я разбират (поне имат доброто желание), и се борят за нея, и не се отказват. И тя ги разиграва.

И ги използва за т‘ва, онова. И я обичат. И все да и занесат шоколад, че я боли коремчето. И кучето да й разходят. Не, не са внимателни, възпитани и нещо друго мило.

Тази жена със сигурност намира своята утешителна дружка за човек, на когото много държи и като се стигне до момент, в който тя трябва да вземе решение, то обикновено е – „ Виж, ние сме добри приятели, не искам да рискувам и да разваля тези отношения... „ или

„ Кой знае... някой ден може и да сме заедно... някой ден, ама не сега“

(Естествено, този ден ще настъпи само когато тя е убедена, че отговаря на всички критерии за титлата „стара мома“. Майка й вече се вайка, че ще остане без внуци и чеиза с родопските одеяла ще отиде за съседката.)

Тези мъже за нея са „ балъци“.

В живота на една жена има мъж, дори мъже, които тя обича. Те нея- не.

И я използват – за мусака или за 69. И да позабърше малко прахта - тази на секцията, както и тази на егото им.

И времето минава.

И тя все си мисли, че нещо ще се промени.

Нищо не се променя, тя в най-добрия случай казва: „ Мъжете са боклуци, не ми трябват“.

В някой от по-лошите случаи, умира от цироза и... така. Но докато черният й дроб умира, а любовта - не, са си тежки дни.

Той й обяснява, че няма нищо лошо да са „приятели с плюсове“ (нищо, че тя не може да разчита дори да й даде ток за акумулатора).

Тя малко по малко забравя коя е, защото прави всичко по начин, на който на него да му хареса (да му е удобно).

Собствен живот? Пф, тя живее за него.

Сама си го прави и накрая казва „Ах, този е най-великият боклук...“

Интересен е и отново класическият въпрос - „Ех, как точно на мен ми се ПАДНА този?!“

Той бива задаван след като жената е непоправимо суха.

Тези мъже все се оказват „ боклуци“.

Много лош страничен фактор - СЪСЕДКАТА.

Съседката наблюдава развитието на любовната ти история с боклука сякаш е индийски сериал. И понеже сериалът го дават от 2 до 4, пък теб винаги тя те окуражава да не се отказваш. „Той ще разбере колко държиш на на него и ще ОСЪЗНАЕ, ЧЕ ТЕ ОБИЧА“.

Пич, той не те обича. Може би, за около 3 минути след като си направила сърми, занесла си дрехите на жена му на химическо и френската любов в паркинга на офиса му е била силна, колкото любовта ти.

На всичкото отгоре скъпата съседка се опитва да намаже от твоя си балък.

Балъкът на една е боклук за друга и обратното.

Но защо всеки ден тази жена избира боклука? Това неадекватно поведение е сякаш мазохизъм, щипка Стокхолмски синдром и обииилно количесто тъпизъм.

Всичко щеше да е чудесно, ако всяка осъзнаваше навреме кои са нейните обожатели в живота и преди да се превърнат в боклуци и малко преди да са с титлата „балъци“ не започнат да свиват гнезда, да торят конюшни и да рисуват замъци.

Най-ярка е и най-класическата сцена:

Тя звъни на балъка в 11 вечерта, леко пияна и го вика, за да му плаче на рамото за боклука. Ах... горката... с какво е заслужила това?!

Иска да му даде всичко, пък той понеже е бедна душа е способен само на... нищо.

Тя се дави в сълзи и сополи за боклука, а балъкът си представя как от любов ще я удави в децата си.

П.С. Спокойно и ти си и балък, и боклук. Зависи кой пита.

А тя ли.... понякога тя просто е тъпа.

АВТОР: КАЛИНА КРАЕВА
голотата-на-мода

Дизайнеры вернут моду на обнажение 01 марта 2018 Издание The Sun отмечает, что, согласно оценкам ведущих модных экспертов, в сезоне осень-зима 2018-2019 в моду вернутся обнаженные части тела, например, грудь и ягодицы. Возвращение этого тренда обусловлено желанием «пробудить» современных черствых людей, которые перестали восхищаться красотой женского тела — об этом рассказала дизайнер обуви Мэри Элис Малон. Она представила на лондонской Неделе моды новую обувную коллекцию, которая была презентована полностью обнаженными моделями. По мнению женщины, это самый удачный способ продать товар, так как «все, что предлагает обнаженная девушка — априори прекрасно». Другие марки, такие как Jeremy Scott, The Blonds, Philipp Plein, Helmut Lang и другие также предложили необычные образы на осень-зиму: многие модели вышли на подиум в откровенных боди и открытых купальниках, полностью оголяющих ягодицы. Кроме этого, в будущем сезоне в моду снова вернутся блузы и платья и прозрачных тканей, носить которые дизайнеры советуют без нижнего белья. Источник: Lenta.ruОтваривая куриную грудку, необходимо в кастрюлю кинуть разрезанный на четвертинки красный лук. Мясо приобретает красивый розоватый оттенок.
Я так делала уже не раз, и результат — загляденье.

Луковая шелуха для супа — суперингредиент! Он придаст бульону насыщенный цвет и удивительный аромат, а если добавить в суп еще и грибы… Рекомендую попробовать.

То, что ты узнаешь сейчас о луке, может удивить, но точно пригодится! Представляю тебе малоизвестные свойства этого жгучего продукта.

Свойства лука

Лук прекрасно удаляет нагар с кастрюль, сковородок и решеток-гриль! Чтобы избавиться от грязи, натри посуду свежеразрезанной луковицей. Затем — хорошо промой водой с моющим средством. Луковый сок чудесно нейтрализует запах гари и очищает поверхности!

Чтобы разрезанная напополам луковица не засохла, как это часто случается, помести ее в блюдце срезом на соль.
7 малкоизвестни свойства на лука


Луковый сок способен удалять пятна пота с одежды! Нанеси сок на пятно, оставь одежду ненадолго, затем постирай как обычно. Ты будешь приятно удивлен, желтизна исчезнет! Лук является сильным средством от комаров, муравьев и других насекомых.

Налей в миску воды, брось туда разрезанную на колечки луковицу. Букашки будут держаться на расстоянии от этого места!

Лук поможет справиться с загрязнениями на поверхности обуви. Им можно протирать подошву, ткань, кожаную обувь. Выводит даже сложные пятна от травы!

Благодаря своим антибактериальным свойствам, лук поможет при укусах насекомых и снимет раздражение при любых воспалениях на поверхности кожи.

Отвар луковой шелухи снимает боль в горле, уменьшает отек. Можно пить его с мёдом, замечательное обволакивающее средство!

Лечебные свойства лука не перечесть! Из луковой кашицы можно делать маску для жирной кожи: лук угнетающе подействует на сальные железы, кожа подсушится и воспаления исчезнут.

Последни Записи на Стената