Бис.БГ

по блог-темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
Adventures.bg предлага ваучери за скок с бънджи, рафтинг в България, каякинг и други екстремни приключения.
Ако винаги си искал да се катериш, но така и не си се сдобил с кураж за това, то новото ни приключение - Виа Ферата е точно за теб.
Ако искаш да се научиш да караш ски или сноуборд, но имаш ограничена отпуска през зимата, то това е перфектния шанс за теб да отидеш напълно подготвен на истинската ски писта.
Ако се чудиш какво да подариш на своята любима – имаме редица зимни забавления, които могат да превърнат деня в Най-якия ден.


https://adventures.bg/
професионални-и-хоби-инструменти--тонински
При нас ще откриете голямо разнообразие от полезни инструменти за дома, градината, професионалната сфера на строителството и монтажа.

Toninski Tools предлага висококачествени и изгодни решения за широк кръг от потребители. Офертите ни за професионални и хоби инструменти отговарят на индивидуалното потребителско търсене и бюджет.

https://toninski.com/
Заем онлайн или на място при нас! Възможност за Бързо одобрение. Бърз и лесен процес на кандидатстване. Прозрачни и Ясни Условия. Без скрити такси. 0700 45 245 Кандидатствай сега. Индивидуален подход. Гъвкави Условия за Изплащане на Кредита.

https://vivacredit.bg/
napudreni--магазин-за-дамски,-детски-дрехи-и-аксесоари
Онлайн магазин Напудрени е специализиран в предлагането на колекции от официални, ежедневни облекла и аксесоари, които със своята изящност и стил, дават допълнително самочувствие и удовлетвореност на клиента, избрал да се довери на нашият бранд.


https://napudreni.com/
Vitalbox са един от лидерите в България в производството и продажбата на богат асортимент от специфични продукти - контейнери, фургони, павилиони, преместваеми къщи, зимна градина и други. Техните решения за изключително практични и в същото време - икономични.

https://vitalbox.eu/
"КАМАКС" ООД - един от лидерите на пазара за щори и сенници. Българо-чешката фирма, основана още през 1994 г., предлага богат избор от продукти, високо качество и достъпни цени.

https://www.kamax.bg/
spy-secrets--шпионско-оборудване
https://spy-secrets.com/ - висококачествено и сигурно шпионско оборудване на отлични цени.
рекламна-агенция

Създайте успешно бизнес сътрудничество с водещ вносител на широк спектър от рекламни материали. Номер Едно Адв ЕООД се занимава с внос на рекламни материали от всякакво естество, включително и брандиране на рекламни материали. Компанията ни работи с над 3000 рекламни агенции в страната. Профил на Номер Едно Адв ЕООД
В профила може да видите и видео за компанията.

Освен като основен дихателен орган, носът играе и съществена роля за привлекателния и хармоничен външен вид. 


Хората, които страдат от различни вродени или придобити дефекти по носа, имат възможността да направят мечтаната корекция, без да е нужно да се подлагат на хирургична интервенция ринопластика. Това може да се случи с помощта на хиалуронови филъри.


Ринопластика - преди и след операцията


 
 


Хиалуроновата киселина е естествен компонент от човешкия организъм, който се резорбира след определен период от време и не предизвиква никакви негативни странични реакции.Безоперационната ринопластика с филъри е подходяща за носни дефекти, които не изискват корекция на костната или хрущялна тъкан. Тя не може да промени цялостната форма на носа, както при пластичната операция, но ефективно отстранява по-леките естетични недостатъци.Преди поставянето на хиалуроновите филъри се провежда консултация със специалист - пластичен хирург, на която се прави подробен анализ и оценка на деформацията, и се обсъждат желаните резултати и възможните подобрения, които могат да се извършат.  


Манипулацията се извършва след поставянето на локална анестезия. Преди това, процедурата започва с нанасянето на антисептик по бузите и носа, за предотвратяване на евентуална инфекция. След като упойката е подействала и мястото е обезболено, филърът се инжектира с тънка игла на определените участъци от носа.   


Безоперативната ринопластика продължава в рамките на 20-30 минути.
След поставянето на филърите, се препоръчват студени компреси на мястото, поради възможността да се образуват отоци.


В продължителност от една седмица има вероятност да се усеща дискомфорт, но още на следващият ден след процедурата пациентът може да се върне към обичайния си начин на живот.


Ако са налични сериозни отоци, които не преминават повече от 4-5 дни, пациентът непременно трябва да се консултира с лекуващият го пластичен хирург. 
Единствената слаба страна на безоперативната естетична корекция на носа е, че ефекта от манипулацията не е постоянен. Резултата след поставянето на филъра се забелязва веднага, но трае между 12 и 18 месеца. Това обаче има и добра страна и тя е възможността при следващата процедура да се направят нови промени.


Година след извършената корекция, пациентът отива на преглед и при желание от негова страна, се планира следващо поставяне на хиалуронови филъри.   


Чрез безоперационна ринопластика мога да бъдат коригирани следните случаи:


 • Остър нос;
 • Широк нос;
 • Асиметрична форма;
 • Нисък, обърнат или тънък връх на носа.
 • Гърбица на носа (изразена в лека до средна степен);
 • Неравности и вдлъбнатини;
 • Повърхностни деформации след травма.


Деформации, които не могат да се коригират без хирургична интервенция са:


 • Дълъг нос;
 • Широк гръб на носа;
 • Силно изразена гърбица;
 • Изкривяване на носната преграда;
 • Всички вродени или придобити деформации на хрущялната или костната тъкан.

Кои са силните страни на процедурата по поставянето на хиалуронови филъри?


 • Получаване на моментални резултати;
 • Бърз и лек процес по възстановяване;
 • Липса на белези след поставянето на филъра;
 • Поставяне на локална анестезия вместо пълна упойка;
 • Продължителността на манипулацията е неповече от 30 минути;
 • Краткотрайният ефект на филърите, позволява на пациента, следващият път да избере подобрена или променена версия на корекцията; 
 • Минимален брой противопоказания и нежелани странични ефекти;
 • Значително по-ниска цена от тази на оперативната ринопластика.

 

модерно-ли-е-носенето-на-златни-ланци?-как-да-изберем-златен-синджир?

Златен синджир Магазини Гранат


Едни от най-популярните бижута, особено сред мъжете, са класическите златни синджири. Този интерес не е отскоро, напротив, носенето на златни верижки е начин за изразяване на характера, стила, а понякога и на стандарта на живот. Ако сте в търсене на новия си златен ланец, но още се колебаете дали не му е минала модата, вижте по-долу.


Повечето хора, когато чуят думата „ланец“ си представят нещо изключително масивно, тежко и скъпо, което съвсем не отговаря на истината. В съвременните магазини за бижута, били те физически или онлайн, можете да намерите впечатляващо разнообразие от размери, плетеници, метали и т.н. Така всеки може да открие най-подходящия за своя вкус и ежедневие.


Магазин за евтини златни синджири е това, което ви трябва, а ако нямате време да обикаляте обектите дни наред, заложете на виртуален такъв. Така с няколко клика ще прецените дали в съответния магазин има това, което ви трябва, а още по-хубаво ще бъде да разполага и с физически обект, ако пожелаете да видите на място избрания модел.


Златни колиета на достъпни цени и с отлично качество можете да намерите без проблеми, важното е да изберете доверен онлайн магазин за бижута.


Как да го познаете?


Пълни и коректни данни – телефон, имейл, адрес при физически обект. Разбира се, няма как да пропуснем отзивите в социалните мрежи, които имат огромно значение за крайното решение. И след като сте намерили такъв, можете да се насладите на разнообразните модели и бърза доставка до желан адрес.


В кои случаи е подходящо да се носят златни синджири?


Това е един от въпросите, които си задават хората, проявяващи интерес към този тип бижута. В повечето случаи няма специален повод за носене на ланец или друга верижка, тъй като са универсални. Но заради различията в размерите, може да се наложи да се съобразите с облеклото си.


Масивният златен синджир е нужно да бъде прибран под тениската / ризата, тъй като така изглежда много по-стилно в сравнение с пълното му излагане на показ. Загатването прави визията много по-елегантна и изискана. Когато плетеницата не е толкова сложна или самата верижка е по-деликатна, тогава може да се извади над дрехата, но не се препоръчва да се комбинира с висулка. Ако все пак много държите да има такава, класиката в жанра е кръстът. Въпреки това, тук отново може да се избере по-дискретното носене – под дрехата.


Класическите мъжки златни синджири се влияят от някои модни течения, които отхвърлят или издигат в култ даден модел, но като цяло – златните ланци са класика, която е модерна в момента и едва ли ще бъде забравена някога.


Същото се отнася и до другите златни и сребърни бижута, които понякога приемаме за прост аксесоар. Всеки от тях носи емоция, създава такава, радва, свидетел е на много щастливи и преломни моменти, зарежда се от енергийното поле на притежателя си и може да „разкаже“ много истории.
Затова, ако харесвате ланците, синджирите, верижките…, носете ги с усмивка, увереност и гордост, намерете моделите, които описват най-добре вашата същност и характер. И бъдете сигурни, че сте намерили начин да изразите себе си без думи.