Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Клуб: клюки

User Avatar

Също като Алисия Отварачката рекетирала бившия си съпруг, само че за 500 000 евро След като се разчу, че бившият й съпруг Димитър Андонов се е хванал с много по-красиво гадже и го е презентирал в пловдивска дискотека, Мария побесняла – тя възприела постъпката на бившия си съпруг като подигравка с нея. Въпреки че е смятала да се разведе по бързата процедура, за да не изпусне възможността да се бракува веднага с Християн Гущеров, сега тя се зарекла като Алисия да ошушка бившия си. Нахъсила се да му поиска 500 000 евро (припомняме, че Ася поиска 300 000 от Валери), за да го разори. Отмъстителната Мария не може да прости на екс съпруга си, че развали празника й две в едно – 30-тия рожден ден и промото на албума й „XIII”. Вместо да пишат за нейното събитие, светските репортери обърнаха внимание на появата на Андонов същата вечер с друга жена в пловдивска дискотека. Вместо името на Мария да грее по светските издания, на следващия ден те отпечатаха снимката на бившия й мъж с новата му любовница. Същия ден Мара звъннала на „провинилия се” и предявила огромната си финансова претенция. Димитър Андонов я попитал, възкликвайи – „Ти луда ли си, вразуми се, моля те! Знаеш, че нямам толкова пари.” Мария му предложила той да продаде хотела си или да го прехвърли на дъщеря им Марая.

User Avatar

При това заможна и добре запазена шведка Шведката била запленена от балканския мачо, но и тя имала какво да му предложи – притежавала недвижимо имущество, разбирала от музика и смятала да изненада за 14 февруари бившия на Гло с предложение да скрепят отношенията си с нещо по-сериозно. „Засега Илия Загоров пази мълчание по случая, но кой знае” – коментират приятелите му от Стокхолм. Музикантът живеел под наем, преди да забогатее. „Сега той вече няма проблем с парите и може да си позволи да работи за удоволствие” – коментират аверите му. Гло избягва да говори за бившия си Попфолк композиторът и шведската му ухажорка се запознали в местните кръмчи, където Илия се изявявал отвреме-навреме и като певец, но само за самочувствие. За момента Загоров, който навремето създаде Глория като изпълнителка, е изключително доволен от живота си в скандинавската страна и не смята да се връща в България. Темата за раздялата с бившата му жена е страшно болезнена за него, особено като си пийне – коментират приятелите му. „Не коментирам, не ме занимавайте” – сопнала се Глория на въпрос какви отношения поддържа с бившия си съпруг, от когото има 15-годишна дъщеря. Илия и Галя, както е истинското име на певицата, са разделени от години. Преди да замине за Швеция композиторът имаше кратка афера с друга певица – Полина, която така и не успя да се реализира в попфолка.

User Avatar
Фолк певицата сърдита на дъщеря си Симона, общувала твърде често с баща си

Допреди няколко месеца фолк певицата Глория с огорчение разказваше, че й е трудно да бъде самотен родител, а бившият й съпруг Илия Загоров въобще не се интересувал от малката Симона. Фолк примата, която съвсем не крие, че не понася бившия си съпруг, този път се разсърди заради затоплените отношения между него и дъщеря си.

Според последните клюки Глория е бясна на Симона, защото момичето все по-често общува с баща си. Освен това не може да преглътне обвиненията на малката, която смята, че по нейна вина е била лишена от възможността да общува с баща си. След като Илия Загоров заряза певицата преди години и отпраши за Швейцария Глория се разкъсваше между работата си и дъщеря си. И огорчена от лошите си отношения с него, настройва детето да се държи хладно с дъщеря си, пишат от hotnews.bg.

Баща и дъщеря не се виждали повече от две години, но тази зима отношенията им се затоплили сериозно. Специално за празниците Загоров се върнал в България и настоял да се види с дъщеря си. Въпреки че Симона в началото не искала да се срещат в крайна сметка се съгласила да го види. “Беше страхотно и се преоткрихме един друг. Грешила съм за много неща и таях обида, но сега се надявам да ми прости“, споделя наследницата на примата на фолка.
User Avatar

Фолк певицата не дава и стотинка за почистването на улицата пред къщата си По време на големите снеговалежи и натрупвания по улиците комшиите на Глория в кв. Павлово решили да дадат положителен пример на всички бг граждани като съберат пари за наемането на снегорин, който да почисти на частни начала покритите с преспи малки улички в китния квартал. Препъникамъкът в цялата тази история се оказала една от звездите на чалгата, а именно – примата Глория. Тя притежава разкошен палат във въпросния квартал, но се дистанцирала от почина и не желаела да се включи в съседската инициатива. Улицата пред огромния имот на Гло също не била почистена от снега, но певицата нямала намерение да направи никакво усилие, дори да попита какво е нужно, за да бъдат изчистени преспите. Нея не я интересували неволите на обикновените граждани, защото без проблем газела натрупания сняг с мощния си джип. Паркирала возилото си точно пред входа на тузарския си имот и след две крачки се озовавала на топло в покоите си. Именно поради тези дразнещи факти съседите на Глория са настръхнали срещу нея.гневи ги мисълта, че въпреки категоричния отказ на звездата да помогне за разчистването на снега, щом наетият снегорин дойдел в квартала, щял да почисти цялата улица, барабар с мястото пред имота на певицата.

User Avatar

Ромската певица нямало да прави музикална кариера, щяла да пее само по цигански сватби Роксана разбрала, че сред своите си била най-добре. Отчита явяването си на конкурса „Гласът на България” като голяма грешка. Любимката на Ивана не е на себе си след провала си на сцената на музикалното риалили по Би Ти Ви. Момичето било в стрес и дълбока депресия не толкова поради отпадането си, а поради факта, че е открило нещо шокиращо. В предаването Роксана е почувствала, че е била заливано от море от негативна енергия. Тя буквално се чувствала болна от омразата, която според нея, я е съпътствала по всяко време при престоя й във формата. Ромката се обърнала към специалистка по леене на куршум, която да й помогна да се очисти от натрупания негативизъм. Циганските врачки, които й направили ритуала били сигурни, че зли очи са омагьосали хубавата ромска певица. Роксана била отчаяна и от това, че разбрала за омразата на цялата публика. Това по вманиачилото се момиче се дължало на ромския й произход. Пак заради мургавия й тен я избягвали и останалите участници в предаването. Роксана е непоследователна по отношение на Слави. Един път твърди, че Дългия е пожелал да бъде отстранена, а друг път, че хората я мразели,защото мислели, че е човек на Слави. За недружелюбното отношение на младата певица към колегите й участници говори фактът, че не е присъствала на купона по случай завършването на предаването. Тя не криела решението си да замрази музикалната си кариера и оттук нататък да пее само по цигански сватби. Смятайки, че е добила опит и разбира от междуетнически отношения, Роксана заявила: „За каква интеграция ни говорят по новините, като всички ни мразят и ни сочат с пръст”. Нещастното момиче изглежда не е наясно с това, че в съвременния ни свят комай никой никого не обича, затова пробле

User Avatar

„Ами, спомням си нещо много инте­ресно, че и когато изпях „4-4-2”, и днес аз съм една и съща. И съм много щастлива от този факт” – казва пред „Уикенд за жената” Кали. „Спомням си, че станах много известна изведнъж, но това по ника­къв начин не ме промени, не ме накара да събуя маратонките и анцуга. Не ме накара да си сложа големи, тъмни очила и да се скрия от хората. Даже напротив. Аз, преди да стана Кали, дълго време работех като певица с големи оркестри и изведнъж като че ли ме беше страх да се появя сама на сцената. Бях свикна­ла да я деля с поне десет души преди това и отказвах участия. А комичното беше, че в софийските заведе­ния, в които пеех, хората още не ме познаваха и когато запеех песен на Кали, някои от тях ми казваха: „А, ти пееш по-хубаво от Кали!“. А Галя (Галина е истинското име на Кали) пее по-хубаво от Кали, защото живото ми пеене много трудно може да бъде сравнено със записа. Нещата звучат по-хубаво, по-чувствено. Някак гласът ми не може да бъде уловен и записан. Затова Галя пее по-добре от Кали, защото Галя вина­ги е на живо, няма я на запис” – твърди певицата.

User Avatar

Лихварите от Кюстендил предупредили мошеника, че ще му режат пръстите Без да си прави излишен труд да поддържа известността си жива, фолкаджията Азис отново нашумя по нечувано скандален начин. От публикация на ежедневника „България днес” стана ясно, че претендиращият за мъдрост и всезнайковство певец е сгафил яко преди време. Договорил заем от лихвари на стойност 3 милиона лева да оборудва свое студио за изработка на клипове и звукозаписи. Първоначално му отпуснали 1 милион. Досега певецът бил изплатил само 100 бона, но за зла участ спрял да погасява дълга си преди година. Затова сега Азис е бил предупреден от своите кредитори, че незабавно се налага да се издължи. В случай на шикалкавене, този път щяло да се стигне до тежки последствия. Ромският славей бил получил няколко пъти заплахи по личния си мобилен телефон. Непознат глас го предупредил, че ще му отрежат пръсти на лявата ръка, ако не побърза с набавянето на парите. Василка била в паника, защото при получаване на кредита е подписала и запис на заповед, който дава възможности лихварите да му секвестират имотите и колите му.

User Avatar
Певицата се бои това да не се отрази на сина й, който ще се налага да посещава баща си

При гостуването си „В джаза в събота вечер” Алисия отново показа, че нищо не е забравено и нищо фактически не е простено от нея по отношение на семейството на бившия й любим – Валери. Певицата говори за това, че вече е над тези неща, но не пропуска случай да жегне най-голямата си съперница – Николета, понастоящем Божинова. Първоначално чалга звездата заяви: „Отказвах медийни изяви, защото в последната година се случиха много неща в личния ми живот, които се поставят на преден план, затова реших, че е по-добре да имам по-малко такива”.
После, за да обоснове някак си факта, че пак ще разкаже това-онова и ще наруши автоцензурата, тя заложи на това – „хората се интересуват от пикантни неща и знам,че няма как да не говоря за личния си живот”. Така например певицата не пропусна да разсее съмненията, че интервюто, което е дала с Ники Михайлов, е било излъчено преднамерено точно в деня на сватбата на Валери и Николета. Всъщност истината била, че е заснето преди един месец, а пускането в ефир е било случайно.

Новата бомба, която не пропусна да хвърли по адрес на Николета показа дълбоката й ненавист към нея: „Не харесвам възпитанието на Николета и ме притеснява това, че синът ми ще трябва да се среща с нея, когато е с баща си, това ще бъде един лош пример за него”. Захапа и Валери, като индиректно го обиди, че се е превърнал в мъж под много голям чехъл.

User Avatar
Скандалното Черно Злати напоследък все по-често се вкарва в комедийни филми, чийто главен герой е тя или врагиня, но не задължително нейна. Разбира се, след като в последната серия на смешните си изцепки тя направи на нищо Алисия, последната няма как да не я впише в списъка си с неприятелките. Причината Златка Димитрова да обиди фолк певицата Алисия е тази, че отскоро бургазлийката е в приятелски съюз със своята колежка Николета Лозанова. А щом приятелката й воюва с Алисия, то и Златка се почувствала длъжна да го направи.

Така според публикация на Хот арена вчера във Фейсбук Златка квалифицирала обидно чалгаджийката, е нарекла чалга певицата Алисия Мис Крокодил. Нападката е станала дни след участието на Алисия в предаването „В джаза“. Там Алисия е пресоли манджата като обяви Николета за невъзпитана. Също така стигна дотам, че направи предизвикателното заключение, че благодарение на нея Николета е станала известна. Като жест на приятелство към прясната Ни Ло Божинова, Златка е постнала на стената си, че сутрин, когато Алисия става от сън, става за рекламно лице на LaCoste. А всички знаят, че емблемата на тази марка е зелено крокодилче.
User Avatar
Вече трета година певицата се носи на крилете на щастието и пътува зад Океана, за да пие ягодово дайкири в Манхатън и да се вижда с нейния много истински човек

Когато си е у нас, Галя Каризмата е посрещана в лице с ласкателни и одобрителни думи, а зад гърба й се лее помия. Гледат на нея с недоверие, клюкарят я по повод вечно ведрото и донякъде замаяно излъчване, обяснявано с пристрастяване към упойващи вещества. Упорито я свързват в любовна интрига с американския посланик Джеймс Уорлик. Напоследък й се налага да дава обяснения във връзка с това. Отговорът на Галка е, че той е неин добър приятел. Точно така обясни отношенията им певицата и в предаването „Преди обед“ по бТВ. С истински ентусиазъм обаче тя отговори на въпроса за новата си любов.
Галка не я определя вече като нова, защото били заедно вече трета година. След уточнението Галя го охарактеризира в забавен план: „Той е човек на изкуството, барабанист и това само по себе си е много секси. Запознахме се в Лондон след голям концерт. Той е от Детройт, афроамериканец, но със светла кожа. Много истински, баща му е проповедник. Има силна заразителна вяра”. Сподели и нещо за любимия си коктейл, който е ягодово дайкири. Опитала го веднъж в една лятна на покрива на един небостъргач в Манхатън. Целият град се виждал , залят от светлина. Смята, че там дайкирито й е най-вкусно.