Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar

08.15 Събуждане с гушкане и целуване
08.30 Кантара показва 2кг по-малко от вчера
08.45 Закуска в леглото: Фреш и кроасан. Отваряне на подаръци - скъпо бижу, внимателно избрано от галантен обожател.
09.15 Гореща вана с благоуханни масла
10.00 Малко гимнастика във фитнеса с красив и забавен личен треньор.
10.30 Маска за лице, маникюр, педикюр, миене на косата, балсам, сешоар.
12.00 Обяд с най-добрата приятелка в модно заведение.
12.45 Случайна среща с бившата приятелка на партньра - надебеляла е с 7 кг.
13.00 По магазините с приятелки и неограничен кредит.
15.00 Следобеден сън.
16.00 Пристига огромен букет рози от таен обожател.
16.15 Малко стречинг в фитнеса, следвант от масаж от млад симпатичен здравеняк, които твърди, че не е масажирал толкова перфектно тяло.
17.30 Пробване на скъпи дизайнерски дрехи пред огледалото.
20.30 Вечеря на свещи, танци със завързани очи, комплименти.
22.00 Горещ душ (сама)
22:50 Занасяне на ръце до току що оправеното и изгладено легло.
23.00 Гушкане.
User Avatar
Сексът сутрин е пълна противоположност на любовта след романтична вечеря на свещи и вино. Поради времето, в което се случва, сутрешният секс е бърз, често непланиран и ни кара да започнем деня доволни и с усмивка. Може би дори е по-истински, защото изпитваме желание един към друг, въпреки че не изглеждаме перфектно и не сме нагласени с грим и прическа.
За жените, които смятат, че имат недостатъци, дневната светлина определено не действа възбуждащо, но само си помислете, че той ви иска тук и сега така, както сте – напълно гола и истинска, без какъвто и да е фалшив блясък. Затворете очи и се отдайте на едно бързо удоволствие в началото на деня!
Едно от основните правила на сутрешния секс – не го планирайте, това се случва съвсем спонтанно. Ако очаквате да правите секс на сутринта, донякъде ще отнемете част от очарованието на изненадата. Единственото, което е добре да имате на ум е контрацепцията. Иначе ще развалите момента, ако започнете да ровите из шкафовете или чантата си за презервативи. Не е лошо също така да имате няколко ментови бонбона в чекмеджето на нощното шкафче. Вярно, че сутрешният секс е доста натурален, но ако има възможност да прикриете лошия дъх от неизмитите все още зъби, защо не.
Също така не се настройвайте за дълга любовна игра – особено, ако имате служебен ангажимент или ще водите децата на училище. В такъв случай е добре да сте го научили къде са вашите ерогенни зони, за да може той бързо да ви „запали“.

www.az-jenata.bg/article/12425/Sutreshe­n-seks-opredeleno-da/
User Avatar
Няма значение от колко време ходите. Няма значение и дали изобщо ходите или просто между вас има някаква тръпка. Ако се питаш дали момичето срещу теб ти дава сигнали, че е готова за секс, или просто на теб така ти се иска, ето 3 знака, които трябва да търсиш.

Погледът

Очите й не могат да скрият желанието й да я вземеш и да я проснеш на най-близкото легло. Нещо повече, в повечето случаи жените не се и опитват да скрият това желание.

Погледът, който ти показва, че тя е готова, обикновено е изпод мигли и е придружен с една особена усмивка, която би трябвало да разпознаеш. Дори и да я няма, ъгълчетата на устните й леко потрепват, сякаш тя едва се сдържа да се усмихне. Този поглед е много близо до намигване и обикновено е съблазнителен, откровен и доста далеч от срамежлив.

Ръцете

Понякога, когато жените са нервни – пък и не само жените, – те несъзнателно изразяват нервността си с движения на ръцете. Дали ще оправя косата си, която няма нужда от оправяне, или ще опъва дрехите си, които нямат нужда от опъване, една нервна жена често се издава именно с жестове. И то жестове, които се надява ти да не забележиш. Това не са знаците, които те интересуват.

Затова пък жена, която е готова за секс, прави движения, които са предназначени да бъдат забелязани от теб. (Те са тези, които те интересуват.) Тя знае, че ти я наблюдаваш (дори и да ти се струва, че тя не те гледа) и очаква да разчетеш сигналите й. Може би ръката й се плъзва нагоре по бедрото й; или пък пръстите й докосват врата й, който тя извива леко; или ръката й нежно докосва устните й. Този тип изящни движения не са случайни и тя ги прави, за да ги забележиш и разбереш.

Устните

Облизването е нещо, което трудно ще пропуснеш, дори и да е дискретно. Освен него обаче, жените имат и друг начин да привлекат вниманието ни към устните си – като ги разтворят леко, все едно са готови за целувка. Психологически погледнато се смята, че това е знак, че както са разтворили тези устни, така са готови да разтворят и онези, другите устни.

Едно изследване – от чийто екип определено бихме станали част – дори е доказало, че когато си търсят сексуален партньор, жените обикновено избират червило, което е много близко по цвят до цвета на срамните им устни или на зърната на гърдите им.

Все пак бъди внимателен

Както знаеш, всички тези знаци имат едно общо нещо – в зависимост от контекста те може да означават съвсем други неща. Тя може да те гледа, защото имаш част от спагета по брадичката, да пипа устните си, защото се съмнява, че и тя може да има, и да се облизва, за да премахне остатъците от моцарела.

Затова, ако нямаш опит в наблюдаването на жените и на техните сигнали, бъди внимателен, за да не си направиш прибързано заключение.

www.vratovrazka.bg/Кафе-пауза/Цитат-на-де­ня/Страница-5.html
User Avatar
Наклони я назад и гледай леко надолу – това, казват учените, те прави по-привлекателен за жените.

Изводът е направен от д-р Дарън Бърк и д-р Даниел Суликовски, които са съпрузи и същевременно научен екип. Според тях еволюцията е причина за това наклонът на главата да е определящ при привличането.

Тъй като мъжете като цяло са по-високи от жените, „наместването” на лицата им така, че разликата да се компенсира, се приема за привлекателно. А разликата се компенсира, когато жените гледат нагоре и наклонят главата си напред, а мъжете гледат надолу и наклонят главата си назад.

Проучването е направено с помощта на компютърно генерирани 3D образи, които доброволци е трябвало да оценят като привлекателни или не толкова привлекателни. Следващото, което учените ще се опитат да разберат, е дали хората несъзнателно накланят главите си, когато флиртуват..


www.vratovrazka.bg/Кафе-пауза/Цитат-на-де­ня/Страница-5.html
User Avatar
Връзката между двете изглежда очевидна, нали? Колкото по-добре изглежда един мъж, толкова по-голям е женският интерес към него. Следователно добре изглеждащите мъже имат най-голям успех с жените. Само че това не е точно така.

Много често добре изглеждащите мъже не успяват да спечелят една жена по простата и не много логична причина, че тези мъже се подценяват. Това поне твърди изследване на университета в Остин, Тексас.

Учените взели 96 мъже и 103 жени на възраст между 18 и 24 години и ги накарали да оценят собствената си привлекателност. След това им организирали бързи срещи по двойки. След срещите всеки един трябвало да оцени привлекателността на човека, с когото се е срещнал, както и дали този човек е проявил интерес.

Резултатите при мъжете били много интересни. Почти всички мъже оценили интереса на жената срещу себе си като по-висок, отколкото той е бил реално. Изключението били най-добре изглеждащите мъже – те оценили женския интерес по-ниско, отколкото той действително е бил. Иначе казано, мъжете, които били най-харесвани от жените, най-много подценили женския интерес към самите себе си.

Психолозите интерпретират резултатите, посочвайки, че по-малко привлекателните мъже прибягват до нещо като самоизмама, вярвайки си, че жените ги харесват. Това е тяхната тактика за повдигане на собственото им самочувствие. По-привлекателните мъже пък нямат нужда от подобна самоизмама, което ги кара да не забелязват действителния интерес на жените. Което означава, че често добре изглеждащите мъже пропускат възможността си с дадена жена, защото не успяват да забележат нейния интерес към тях.

www.vratovrazka.bg/Кафе-пауза/Цитат-на-де­ня/Страница-5.html
User Avatar
Повечето хора не са склонни да си дават инструкции по време на секс, поне не през цялото време. И ако партньорката ти по някакви причини не е готова да ти каже, ако не правиш нещо както тя иска, резултатът е една не добре задоволена жена, която после ще се оплаква на приятелките си от теб.

Добре, обаче имаш един жокер – даже и тя да не говори, тялото дава знаци. Ако не й харесва нещо, което правиш, даже да не ти го казва, тя ти го показва и ти просто трябва да разчетеш сигнала.

Следващите няколко признака са сигурни знаци, че нещо в изпълнението ти куца:

1. Тишина

Когато една жена е възбудена, тя не може да е съвсем тиха. Има някои много шумни, а има и такива, които ще издават съвсем тихи звуци. Но няма да си мълчат. Затова, ако на труда ти тя отговаря със стена от мълчание, нещо не е наред.

2. Въздишка

Това е подобно на тишината, само че малко по-смело, защото показва и отегчение. Следващата стъпка е леката дрямка.

3. Желание за разговор

Ако по средата на усилията ти да й уцелиш G точката тя започне разговор, значи не се трогва много от това, което правиш. Ако е по-смела, може да се опита да отложи секса, като подеме някоя тема, която не търпи прекъсване. Например: тя: „Чу ли нещо?”, ти, задъхан: „Не.”, тя: „Има нещо. Да не е някоя мишка в кухнята. Не... чакай, мисля, че това беше земетресение. Спри за малко да видим!” След като се окаже, че всичко е наред, тя е уморена и притеснена и вече няма настроение за секс.

4. Усмивка или смях...Това не са знаци на възбуда. Възбудената жена не се смее и рядко се усмихва; ако има усмивка, тя е в началото на любовната игра. Ако е аматьорка в имитирането на удоволствие, може да се опита да те заблуди по този начин, че й е хубаво, защото са й казвали, че усмивката означава щастие.

5. Избягващи движения

Без да говори, тя пак може да ти дава знаци. Ако усилено се опитваш да стимулираш някоя част от нея, а тя отговаря на опитите ти, като отдръпва въпросната част от теб, значи не става.

6. „Не, недей!”

Ако не играете някоя секс игра, едва ли ти казва „Недей” просто от скука. Има предвид „Недей!”

И ако получиш такъв сигнал, какво правим?

Най-добре я попитай какво не е наред и какво иска да направиш. Бъди мил и внимателен и има вероятност тя сама да се убеди, че е по-добре и за двамата да ти даде малко указания.

Ако обаче си попаднал на жена, която предпочита твърдо да мълчи и повтаря, че всичко е наред, въпреки че знаците говорят друго, тогава едва ли ти остава много голям избор. Опитай се да й обясниш колко е важно за теб да знаеш какво я възбужда и кое не правиш както трябва.

www.vratovrazka.bg/Кафе-пауза/Цитат-на-де­ня/Страница-5.html
User Avatar
Дали ние, жените, сме биологично програмирани да стенем по време на секс? Може и така да е, ако се съди по едно изследване на немски учени върху група макаци. Да, някои може да възразят, че ние не сме животни, но... Хайде де, все пак говорим за секс! Та, от това изследване станало ясно, че когато женските били по-шумни по време на секс, мъжките еякулирали през 59% от времето, през което правели секс. Когато женските мълчали, процентите ставали по-малко от 2. Освен това учените забелязали, че женските били по-шумни, когато били най-разгонени и вероятността да заченат – най-голяма. Пропорционално с плодовитостта и крясъците на женските нараствала и интензивността на тласъците на мъжките.

Явно, както всичко останало в сексуалния ни живот, и звуците по време на секс имат една единствена, чисто практическа задача: повече сперматозоиди, по-голяма вероятност от зачеване и продължаване на рода. Прозаично, но това ни е природата все пак.

Като се добавят и филмите – не само тези за възрастни, – ще видим, че освен всичко друго, женските стонове се смятат и за общоприети. Едва ли може да се намери филм, в който жената стига до оргазъм тихо и безмълвно (освен ако не е толкова благовъзпитана, че оргазмът й да звучи като учтиво покашляне). Иначе казано, етикетът вече изисква да сме шумни.

Има и още една основателна причина...– на мъжете това им харесва. Нещо повече, смята се, че женските звуци възбуждат и самата жена. (Повече възбуда, повече секс... Май пак се връщаме към оригиналната идея на секса, преди римейките.)

Като казах римейк, се сетих и за друго. Модерният свят отдавна е приел идеята, че и на жената е добре да й е приятно между чаршафите и че единственото й предназначение не е да ражда деца. И така, малко по малко, звуците ни в леглото са придобили и комуникативна функция – така разбирате дали ни е хубаво. Ценна информация, която в такива моменти просто не сме в състояние да дадем членоразделно.

И още нещо – по-шумно просто е по-забавно! Кой се вози на влакче на ужасите мълчалив? Крещенето е част от преживяването!

Съвет: Ако тя все пак е толкова шумна, че ти идва в повече, пробвай (деликатно!) да разбереш дали не преиграва – може да е гледала прекалено много филми. Ако пък теб те кефи, колкото и да е шумна, ОК, стига да нямате незадоволени и завистливи съседи без работа, които ще дойдат да ви направят забележка.

www.vratovrazka.bg/Кафе-пауза/Цитат-на-де­ня/Страница-5.html
User Avatar

"Грехота е, ако жената изглежда по-малко красива, отколкото може да бъде."
User Avatar

Жената винаги ненавижда този, който я обича и обича този, който я ненавижда."
User Avatar
Мъжете са ...
като кафето: най-добрите са горещи, силни и не ти дават да спиш цяла нощ;
като търговски агенти: не трябва да им вярваш на нито една дума;
като компютри: трудно можеш да ги разбереш и винаги имат проблем с паметта;
като ксерокси: стават само за репродукции и за нищо повече;
като банкова сметка: без пари пет пари не струват;
като снеговалеж: не знаеш кога ще дойдат, колко сантиметра ще са и колко ще издържат;
като колите втора ръка: не са скъпи, но не са съвсем стабилни;
като грима: никога не остават твърде дълго;
като хороскопите: винаги те съветват какво да правиш, но като правило - грешат;
като времето: невъзможно е да бъдат променени по никакъв начин;
като мини-полите: разсееш се за малко и ще оголят краката ти;
като държавен служител: каквото и да ги помолиш да направят, те все си намират нещо по-важно, а в действителност - няма нищо подобно;
като местата за паркиране: хубавите вече са заети, а свободните са все неудобни и прекалено малки;
като косачка за трева: трудно е да ги запалиш, излъчват неприятна миризма и в половината от случаите - не действат;
като сал: без проблеми плуват по течението, само да не полагат никакви усилия /или като алтернатива - неуправляеми са/;
като тракторите: ако им сипеш вътре някаква съдържаща спирт течност, продължават да работят;
като докторите: никога не можеш да разбереш какво искат да кажат;
като лекарство: неприятно е да си имаш работа с тях, но са необходими;
като кучетата: ако не ги възпитаваш, ще бягат по цялата къща и ще цапат навсякъде;
като директорите: нищо не умеят да правят, но всичко трябва да работи идеално;
като пощальоните: чукат на всички врати, надявайки се все някой да отвори;
като инженерите: за тях на теория всичко работи, но на практика - първият водопроводчик ще направи всичко много по-добре;
като адвокатите: в каквото и да ги обвиняват, те все ще си намерят един вагон оправдания;
като видеото: напред - назад - напред - назад - стоп - извади;
като сперматозоидите: само един на 15 милиона се оказва полезен;
като микровълновата печка: загряват за 15 секунди;
като делфините: всички казват, че са умни, но още никой не го е доказал;
като раците: всичко в тях е хубаво, освен главата;
като рекламата: трябва да се съмняваш във всичко, което ти казват;
като облигациите: изисква се много време, за да узреят;
като миксера: необходим ти е, но не знаеш точно за какво;
като охлювите: рогати, лигави, пълзят и при това си мислят, че това е техният дом;
като облаците: когато си тръгват, можеш да се надяваш, че денят ще бъде прекрасен;
като бутилка бира: празна от гърлото нагоре;
като конете: ако ги впрегнеш умело, можеш да ги яздиш дълги години;
като пуканките: залъгват глада, но за кратко;
като новородените: отначало са толкова забавни, но после ще се умориш да им разтребваш мръсотиите.