Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar

Как да победим любовницата - 6 прости правила !

 

И все пак, когато вашия съпруг е кривнал в неправилната посока, не губете надежда, че всичко е загубено. Запазете самообладание и не правете никакви прибързани и необмислени постъпки.

 

1. Дори при първите ваши съмнения за това, че той има любовница трябва да вземете мерки. Не губете време и реагирайте възможно най-бързо.

 2. Не показвайте съмненията си пред него. Не вдигайте скандали. Не крещете. Бъдете себе си и се правете, че нищо не се е случило.

 3. Постарайте се, че приятели той да разбере за ваши успехи в работата и кариерата.

 4. Сменете имиджа си – нова визия, нова прическа, нов грим, нов парфюм. Направете така, че да изглеждате желана в очите на всички около вас.

 5. Направете така, че да се появят служебни ангажименти вечер или в почивни дни – семинари, обучения, конференции. Провокирайте чувството за собственост у мъжа.

 6. Постарайте се, ваши колеги и приятели (предимно мъже) да ви търсят по телефона в извънработно време, когато около вас е съпруга ви. Разговаряйте пред него, смейте се, бъдете забавна и остроумна.
User Avatar

User Avatar

User Avatar

User Avatar

User Avatar

User Avatar

7 Съвета За Успешен Брак
на Джуди Шейндлин-съдия № 1 по бракоразводни дела
 

1.Уточнете предварително правилата на играта
Ако животът беше справедлив мъжете също щяха да имат стрии след раждане
 
2.Планирайте това, което зависи от вас.
И без това се случват неща, за които не сме подготвени.
 
3.Бъдете толерантни- отстъпвайте понякога
Бракът не винаги е древногръцка трагедия.
 
4.Бъдете добри майка и баща.
Лесно е да имаш дете, трудно е да бъдеш родител.
 
5.Когато войната е неизбежна приключете връзката
Махнете с ръка и продължете напред.Обичайте децата си повече, отколкото се мразите един друг.
 
6.Ако вторият шанс не е за добро, откажете се още сега.
 
7.Когато има желание ще се намери и начин!
User Avatar


10 Съвета За По-Добър Секс И Интимност
 

 
Кама Сутра – Афоризми На Любовта
 
Тантра е древна индийска традиция, която разглежда сексуалната енергия като източник за физическо и духовно израстване. Сексуална енергия не означава непременно сексуална активност, а жизнените сили, които съществуват във всичко. В действителност, тантрическите sex-tantraпрактики могат да обогатят взаимоотношенията ви и всички аспекти на живота ви. Съзнателното изучаване на удоволствието, сексуалността и интимността е добър старт. Това ще ви донесе повече удовлетворение и по-дълбоко усещане за обвързаност. Ето десет лесни начина да започнете:
 
1.Култивиране на приключенски дух
Тантрическият подход към живота е основан на експеримента. Ако приложите любопитство към всичките си преживявания, ще можете да изучавате себе си и партньора си. Ако съумеете да се отнасяте към връзката си и към всичко, което преживявате, като към споделено приключение, ще създадете дълбока и продължителна връзка.
 
2.Гледане в очите
Гледането в очите идва от класическата тантрическа практика от Тратак, което означава „гледане без мигане”. Основната форма на тази практика изисква да заемете отворена, удобна поза, с лице към партньора си, докато го гледате с мек поглед в очите. Когато хората са влюбени, това става от само себе си. Това упражнение може да се стори трудно в началото на някой дългогодишни двойки, но това е чудесен начин да възродите усещането и физиологията на влюбването.
 
3.Отнасяйте се един към друг с уважение
Гледайте на партньора си като на божествено проявление и внесете чувство на преклонение и обожание в правенето на любов. Ако успеете да култивирате това чувство към партньора си, може да превърнете всеки аспект от живота си, включително страстния секс, във форма на духовна практика.
 
4.Обръщайте си внимание
Често определяме любовта като „дълбок интерес”. Съвремието ни е изпълнено със стрес и ежедневните ни задължения често ни разделят от партньора ни. Въпрос на избор е да поддържаме интереса и вниманието един към друг. Това ще ни струва малко усилия, но колкото по-искренно заинтересовани сме от партньора си, толкова по-свързани ще бъдем.
 
5.Срещи
Значението на предварително планираните срещи и време за интимност често се пренебрегва. Повечето хора чакат подходящо настроение или момент, защото вярват, че планирането би намалило удоволствието от преживяването и би се изгубила спонтанността. Запомнете, че очакването може да бъде мощен афродизиак. Не чакайте единствено подходящото настроение да свърши работата. Определяйте си кратки срещи и планирайте романтични бягства от ежедневието заедно.
 
6.Синхрон
Отделете време за синхронно дишане. Ако го съчетаете с гледане в очите, може да използвате визуален и слухов канал за да установите кога сте в синхрон. Ако не се гледате, може да усещате повдигането и спадането на гръдния кош на партньора. Вниманието към дишането е често първата стъпка към медитацията. Синхронизирането с партньора е начин за хармонизиране и създаване на спокойна интимност.
 
7.Масаж
Един от начините да научите повече за себе си и за партньора си е като взаимно си правите масаж. Използвайте приглушена светлина, свещи, аромати и успокояваща музика. Отделете достатъчно време и изследвайте тялото на партньора си. Това ще ви помогне да изучите чувствителността на партньора си и да добиете способността да докосвате съзнателно. Препоръчва се да редувате дните  – един ден единият партньор масажира, на следващия ден – другият.
 
8.Нежно смучене на горната устна на партньора
Според Тантрическата анатомия, женската горна устна е свързана посредством нервен меридиан с гениталиите. Такава целувка е много възбуждаща. Смята се, че има подобно влияние и при мъжете.
 
9.Стимулиране на сакралните нервни окончания
Стимулиране на сакрума /триъгълна кост в основата на гръбнака – мястото, където се намира енергията Кундалини/, използвайки натиск или вибрации със стегната ръка, или нежни потупвания със страничната част на ръцете. Сакралните нерви са свързани с гениталиите, така че тази стимулация е много възбуждаща.
 
10.Свиване и отпускане на „pubococcygeal” мускул /Кегели/
„Pubococcygeal” мускули са муслулите на тазовото дъно. Може да ги локализирате, кото прекъснете и задържите урината си. Усещат се под пикочния мехур. Упражняването на тези мускули е йогийска практика и ползите от тонизирането им са много. Ако свивате, задържате и отпускате тези мускули по време на секс, това ще подлуди и двама ви. Това е стара куртизанска техника, понякога наричана „тайния език”, която могат да използват и мъжете и жените.
 
Използвайте тези прости техники и култивирайте отворено, авантюристично и почитащо поведение. Независимо дали сега сте се запознали или сте заедно от години, започнете с  удоволствие да откривате нови неща за партньора си. Ако в момента сте сами, имайки пред вид тази информация, може да поставите едно чудесно ново начало.
 
User Avatar
Ето и десет примера, които могат да ви помогнат да хванете нещата докато са още в самото начало. Успех!
 
1. Работи твърде много, до твърде късно – само по себе си това не означава, че ви изневерява. Има мъже, които наистина работят много, но ако партньорът ви внезапно започне да се оплаква от много работа, имайте едно наум.
 
2. Изключително използване на интернет – внимание! – интернет се превърна в най-голямото място за “срещи” между мъжете и жените, твърде вероятно е и вие да сте се срещнали чрез мрежата.
 
3. Часове “фантоми” – партньорът ви не може да обясни къде е прекарал няколко часа от деня, те някак си “му се губят”. Не може да обясни защо го е нямало там, където ви е казал, че ще бъде.
 
4. Крие телефонната сметка – твърде вероятна причина. Иначе защо ще го прави?
 
5. Повтаря – “само си въобразяваш” – така се случва, когато сте твърде близо до истината.
 
6. Някой ви затваря телефона или пък на мобилния все по-често “стават грешки, не търсеха мен”.
 
7. Сексът с вас вече не е интересен. С течение на времето, сексът между партньорите търпи промени, което е нормално. Но, ако той напълно ви го отказва, замислете се дали в дъното не стои сериозна причина.
 
8. Не носи венчалната си халка – ако не я носи, може би не иска някой да знае, че е женен.
 
9. Нови сексуални техники – вие отлично знаете репертоара на съпруга си. Изведнъж той започва да прилага нови изключителни техники, които може би е научил отнякъде другаде.
 
10. Казва ви – “имам нужда от лично пространство” - може би пред брака ви стои изпитание, следващата стъпка е да потърси разнообразие или прословутото му пространство някъде другаде.
User Avatar

Визитна картичка

Име:Отчаяни съпруги

Създаден: четвъртък, 13 август 2009

Членове: 11

Описание:

Модератор(и): `The Sea™

Галерия
Членове