Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar

User Avatar
Спалнята, в която прекарваме една трета от живота си, трябва преди всичко да отпуска. Детските спални са място не само за почивка, но и за игра и подготвяне на уроците, така че трябва да помислите за всичко- стените, килима, пердетата.
 
Както е известно, всеки цвят носи определено настроение. Изберете окраската на вашата спалня според собствените ви предпочитания и вкус.
 
Синьо- класическо и отпускащо
 
Синьото е цвета на небето и неговото отпускащо действие е неоспоримо. Можете да комбинирате с бяло и всяка вечер да се потъвате в облака на съня.
 
Ако боядисате стаята в синьо, тя оптично ще изглежда по-широко. По-лесното решение е да направите стените бели и да сложите сини акценти- пердета, завивки и възглавнички.
 
Виолетово- романтично, но и кичозно
 
Независимо от нюанса, виолетовото създава романтична атмосфера на всяка стая. Не е добре да прекалявате с лилавите елементи или да използвате синьо-лилаво, за да не заприлича стаята ви на префърцунено-кичозен будоар.
 
Зелено- успокояваща преди всичко
 
Доказано е, че зеленото е едно от най-добрите „сънотворни“. Сутриншната светлина се отразява по неповторим романтичен начин в зелените пердета. В зелено можете да боядисате и стаята на децата именно заради успокояващото му влияние.
 
Пастелно- просто, но светло
 
Пастелните тонове изживяват своя апогей в модата за дома през последните години. Предимствата им са много. Създават чувство на уют и равновесие, можете да подреди почити всякакви цветове и модели мебели в „пастелна“ спалня.
 
Розово- радост и детски игри
 
Розовото най-много подхожда за детска стая. Педиатрите твърдят, че розовото създава чувство на сигурност у децата и им помага да спят заспиват сами.
 

Дали ще изберете тапети и мокет или латекс и паркет за спалнята си зависи от вкуса и възможностите ви. Най-важното е в спалнята да се чувствате уютно и да си отпочивате истински.
Визитна картичка

Име:Модерни идеи за спалнята в картинки

Създаден: вторник, 22 септември 2009

Членове: 1

Описание: идеи за спалнята

Модератор(и): Стелинце

Галерия
Членове