Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Клуб: Декорации

User Avatar

User Avatar
User Avatar
еко-шикеко-шикеко-шикеко-шикеко-шикеко-шикеко-шикеко-шикеко-шик
Вкарвайки в дома си материали, форми и текстури  от природата ,  декорирайте дома си по нов и свеж начин, в земни тонове и  се слейте с природата.
User Avatar
цвят-индиго-в-интериорацвят-индиго-в-интериорацвят-индиго-в-интериорацвят-индиго-в-интериорацвят-индиго-в-интериора
Цвят индиго като тенденция за модерен живот. В световен мащаб  холандските дизайнери и архитекти,  налагат тенденции и все още декорират най-добрите хотели и жилища от Москва до Дубай. Интериорните магазини в Холандия са много актуални и представят най-малко два пъти в годината, нови колекции на мебели, текстил и модерни аксесоари за  дома.Те препоръчват:

Ръчно изработени аксесоари, като екологично отговорен дизайн. Не ярки,но уникални мебели и аксесоари от естествени материали, в които човешката ръка е видима. Актуалните цветове са индиго и нюанси на сиво, бетон, етно елементи и естествена  дървесина.

Директно от природата -имаме все по-голяма нужда да се обграждаме със специални, уникални мебели и предмети. Не масови, но ръчно изработени, които са малко по-различни. Холандските дизайнери са силни в ръчната изработка. Видимите "пръстови отпечатъци" на дизайнера правят обекта уникален.

User Avatar
завръщането-на-плетивото-в-интериоразавръщането-на-плетивото-в-интериоразавръщането-на-плетивото-в-интериоразавръщането-на-плетивото-в-интериоразавръщането-на-плетивото-в-интериоразавръщането-на-плетивото-в-интериора
Плетките като основен елемент при аксесоарите за интериора, има ги  дори по керамичните съдове.
12>>
Визитна картичка

Име:Декорации

Създаден: сряда, 11 ноември 2009

Членове: 17

Описание:

Модератор(и): Ежко-Бежко

Галерия
Членове