Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar
Какво е тайното послание на мъжките целувки, обясняват психолозите.

Дали той се стреми към сериозна връзка или иска просто да се позабавлявате заедно, научи по начина, по който те докосва с устни и език:

Мокри целувки
Ако докато те целува, твоят човек навлажнява половината ти лице и брадичка с устните си, той наистина е много страстен, но надали изпитва по-дълбоки чувства към теб. Мъже, които целуват така, всъщност не са особено верни и просто обичат да целуват… която и да е жена.

Сухи
Мокрите са кофти, но съвсем сухите целувки също не са от най-добрите. Онзи, който целува само с устни, а когато проникне с език, усещаш колко пресъхнала е устата му, всъщност е много притеснителна натура. Имаш истинско предизвикателство пред теб. Да отключиш страстта в него. Дали ще се справиш? Зависи само от теб.

Палав език
Гаджето ти е истински бързак с езика? Сякаш се състезава за рекорд на Гинес колко оборота в секунда може да направи? Не се стряскай, ами се радвай, защото си попаднала на перфектния любовник, който на всичкото отгоре копнее за сериозна връзка и именно заради това се престарава така в целуването.

Дълбоко проникване
Подаваш устни, вплиташ езика си в неговия и изведнъж… той те задавя с дълбокото проникване, което навлиза чак до кривото ти гърло. Той е настоятелен и властен. И показва това само с една целувка. Освен това често такива мъже са истински егоисти.

Целувки по челото
Ако пичът, по който си падаш, обича да те целува по челото, значи си попаднала на истински закрилник. Той ще те пази, ще те дарява със сигурност и ще е твой верен приятел.

Устни по шията
Ако един мъж целува по шията, вместо по устните, значи се страхува от обвързване и предпочита по-скоро само секса.

Целувки по бузата
Мислиш си, че това е един приятелски жест, но дълбоко грешиш. Мъжете, които целуват по бузата са големи играчи. Те проникват директно в женския мозък и карат дамите да бъдат настоятелни, да тръпнат и да се молят за малко повече нежност.

По дланта отвътре
Ако мъжът срещу теб те целува по вътрешната част на дланта, значи не търси сериозно обвързване. За него обещанията са просто думи без тежест, а любовта е отживелица.
User Avatar

User Avatar
User Avatar
User Avatar

User Avatar
наи-хубавото
Най-хубавото в любовта - това са вълшебствата, които двама души сами си създават на всяка среща, когато се прегръщат и през телата им преминават топли приятни вълни; когато се целуват и целият свят е способен да се побере в тази целувка; когато спонтанно мислят и казват едно и също, преплитайки сладко думите...