Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar

Зодиакален знак ОВЕН
(21 март - 19 април)


Девиз: “Аз съм!”
Стихия - Огън, качество - кардинален
Скъпоценни камъни: диамант, аметист, сардоникс, гранат, червен корал
Метал - желязо; цвят - червен
Планета управител - Марс

Личност

Вие сте номер едно в зодиака, а обикновено успявате да го постигнете и в живота. Първенството навсякъде и във всичко за вас не представлява проблем - постигате го лесно и естествено. Лесно се ентусиазирате и можете да увлечете след себе си много хора, но трябва да има кой да свърши черната работа. Най-сериозният ви стимул за действие е конкуренцията. Трудно се подчинявате и затова обичате да ръководите, а качества не ви липсват. Всичко това пренасяте и в любовта, не се оставяте друг да ви ръководи. Привличате противоположния пол като магнит. Влюбвате се бързо, силно и всеотдайно, но и бързо разлюбвате. Способни сте да изпитате големи страсти и още по-голяма ревност. Не обичате да получавате откази, те са по-скоро в състояние да ви амбицират отколкото да ви обезкуражат. Когато в любовните взаимоотношения изчезне предизвикателството, "тръпката", то вие губите интерес и започвате да търсите друг партньор. Харесвате новите и рискови дейности. Трудностите не ви плашат, бързате да ги преодолеете. Не можете да стоите на едно място и да не вършите нищо, монотонната и еднообразна работа също не ви харесва. Любовта ви към справедливостта често може да ви забърка в неприятни ситуации, с които лесно ще се справите. Вашата сила е в несекващия ви оптимизъм, вяра в собствените сили, активност и самостоятелност. Най-голямото ви предимство, но понякога и най-големият ви враг, са откровеността и искреността.


Качества

Положителни: независимост, смелост, предприемчивост, честолюбие, дружелюбност, откровеност, оптимизъм, въодушевеност, благородство, ентусиазъм, активност.

Отрицателни: нетърпеливост, егоизъм, припряност, безцеремонност, склонност към преувеличение, безразсъдство, гневност, избухливост, деспотичност, наивност, липса на такт и дипломатичност.

Външен вид

Мъжът Овен е среден на ръст, с широки рамене и добре развита мускулатура. Лице – квадратно, широко, с добре развити скули; коса – гъста, тъмна; вежди – гъсти, сключени; поглед – твърд, дързък и прям; светли очи; орлов нос; широка уста със стиснати устни, но не и тънки; брада – четвъртита и издадена; тъмен тен; особени белези – бенка, белег на лицето; походка – бърза, с леко приведена глава напред; осанка – властна, наперена.

Жената Овен е стройна, силна физически, макар че може да изглежда и крехка. Коса – гъста, тъмна или с червеникав оттенък, без непременно да е естествен, походката е устремена, решителна.

Здраве

По принцип представителите на зодия Овен са здрави и изключително жизнени. Най-често имат оплаквания от мигрена, невралгии, психически разстройства. Слаби места - главата, стомахът, зъбите, костната система, бъбреците и очите. За щастие, рядко боледуват продължително.
Препоръки: да се сваля нервното напрежение, регулярни почивки, да се отделя време за релаксация и да се спи достатъчно. Да се контролира и трансформира агресивността.

Храни

Растения: магданоз, целина, шипка, моркови, орехи, коприва, спанак, чесън.
Аромати: канела, лавандула, евкалипт, мускус, мента.
Хранене: Калорична храна, богата на белтъчини, желязо, калий, фосфор, витамини. Риба, овесени ядки, бобови, житни култури. За всеки знак са подходящи и растенията, които растат, зреят в неговия сезон – за Овен това са пролетните зеленчуци и плодове.

Работа

Области - армия, полиция, спорт, промишленост, техника, компютри.
Професии – офицер, войник, разузнавач, предприемач, железничар, техник, конструктор, оръжейник, полицай, хирург, пилот, монтьор, инженер и др. типично мъжки професии.

Известни личности

Томас Джеферсън, Ото фон Бисмарк, Хрушчов, Емил Зола, Бах, Винсент ван Гог, Леонардо да Винчи, Франциско Гойя, Чарли Чаплин, Питър Устинов, Марлон Брандо, Жан Пол Белмондо, Джродано Бруно, Линда Гудман.

User Avatar

БРАЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЗОДИЯ ОВЕН

Съпругът Овен – Борец за семейните ценности

Овенът предизвиква интереса на жените от времето на каменния век, понеже олицетворява истинския мъжкар – главатарят, войнът и най-добрият ловец на мамути. Овенът е уверен, целеустремен, честолюбив, смел, директен. Той няма да ви остави в беда. Той умее да взема решения и да защитава. Овенът е високо потентен. Недостатъците му: увлича се и се влюбва по много пъти. И по правило постига своето. Като резултат – разводи, многобройни деца, живеещи с майките си и финансови отчисления за тях.
Юношеският максимализъм му пречи да се договаря, Овенът винаги иска нещата да станат по неговия начин. Овенът е избухлив, но бързо му минава, не е злопаметен и ще направи всичко за семейството си. Една умна съпруга винаги ще намери начин да го управлява, като действа с убеждение и нежност. Оставете го да работи и изкарва пари, да твори, да се увлича и да рискува. Това е негово право по рождение. Ако му дадете всичко това, Овенът ще остане с вас. Овенът не обича рутината, особено в семейния живот. Овенът се жени рано и обикновено за която не трябва. Овните не се вслушват в чужди съвети, предпочитайки да се учат от собствените грешки. Животът със Съпруг-Овен е интересен, но безпокоен.

Съпругата Овен – Фина жена със силен характер.

Жената-Овен се ръководи от силната си воля, но може да стане ирационална, романтична и непредсказуема във всеки един момент. Периодично си позволява леки флиртове – от любопитство, за разнообразие или от излишна енергия. В брака поради същите причини може да има любовник. Когато иска да бъде в центъра на вниманието, го прави по принципа на светещата в тъмното лампа – ярко и леко пресилено. Рояци пеперуди кръжат около тази светлина. На околните поведението на Овенката може да не се харесва.

Жената Овен е чистосърдечна, откровена, активна и напориста. Ако си е наумила нещо, действа директно и решително. Тя иска да бъде харесвана без да й се налага да прибягва до женски уловки и маниерничене, а защото е такава каквато е. В личния живот Жената Овен е активна и естествена. Тя няма да крие своите симпатии и антипатии и може първа да разкрие любовта си. По-слабите мъже кръжат около нея като нощните пеперуди около светлината. Силните мъже усещат, че ще се наложи да повоюват с нея, но пък тя е човек, на когото биха могли да разчитат.

Жената Овен може да е и феминистка и мъжемразка, но никога не е лицемерна и дребнава. Ако тя решава да живее „мъжки живот”, то ще измъчи себе си и околните, съпругът и ще е слабоволно същество и тя ще е нещастна. Ако реши, че й се омъжва, ще го направи с лекота, но може и да не пожелае да се обвързва – прекалено много занимания и желания има.

Бракът между двама Овни е често явление. Също така добри са браковете с представителите на зодиите Стрелец и Лъв. Отношенията имат само един недостатък – бързо възникват и също толкова бързо угасват. Подобен брак ще е добър, ако не е първи.
В брачните отношения на Овена с Близнаци, Водолей и Везни съпрузите задълго остават приятели, сподвижници, партньори. Бракът с Козирог и Рак е сполучлив, ако мъжът се съгласи да поеме част от грижите за дома. Отношенията с Девите, Рибите и Скорпионите са сложни и рядко срещани, но се случват. Жената Овен е добра майка, и докато обича, е вярна съпруга, защото всеки път идеализира мъжа, семейството, брака. И на всеки от съпрузите си ражда по едно дете. Тази жена може да защити себе си, съпруга си, децата си и семейството си. Да се удържи красива Овенка, е трудно. Първо, заради съревнователния й дух и второ, защото винаги трябва да сте на нивото й. Мъжът трябва да я превъзхожда в нещо, за да му се покори. Умният мъж ще насочи енергията й за мирни цели и ще й даде необходимата свобода, иначе Овенката ще си я вземе без да пита.
Жената Овен трябва да се чувства като Личност, център на всичко. Тя умее да постига целите си, може да изпревари на някой завой доста представители от мъжкия пол. Нереализирала себе си, жената-Овен е опасна и нещастна едновременно. Доверието и честността са задължителни спрямо нея. Периодично трябва да се карате с нея по дребни въпроси – това придава вкус на брака и не дава на кръвта да се застоява. Съперническият дух се проявява у нея не само в работата и общуването, но и в дрехите.
User Avatar

Овен и Овен

Във сексуалните взаимоотношения обикновено жената доминира. Мъжа овен не може дълго да се задоволи с второстепенна роля, ще има състезание, в което всеки ще се опита да излезе начело и това предизвиква увеличаване броя на темпераментните фойерверки. Дисхармония в спалнята, обещаваща връзка в началото, лоши прогнози за брак.
Овен и Телец

Овенът иска да прави любов, когато има импулс. Внимателния и подреден телец, който рядко прави нещо от импулс ще бъде раздразнен. Ако телеца може да позволи на овена да го води те могат да намерят много възможности за чувствено щастие. В противен случай е трудно да се осъществи баланс. Една връзка ще доведе до значителни търкания, а за брак не са подходящи.
Овен и Близнаци

Тази връзка може да бъде стимулирана, тъй като и двамата са неспокойни, активни и обичат да експериментират. Тенденцията на овена да доминира се компенсира от ловкостта на близнака. Близнака няма такива сексуални изблици като овена, но неговата енергия търси други сфери за осъществяване. Една връзка ще продължи докато близнака може да маневрира успешно. Брака може да свали близнака на земята и да се окаже успешен.
Овен и Рак

Силно сексуално привличане. Бедата е в това, че когато страстите отмрат след тях не остава нищо. Неподходящи темпераменти, неподходящи сексуални партньори. За една връзка - риск, а бракът е почти безнадежден.
Овен и Лъв

Агресивните овни намират равностоен партньор в лъва, чиято откровена и открита сексуалност напълно ги удовлетворява. Секса е обикновено директен, без заобикалки. Прогнозите са добри и за брак.
Овен и Дева

Агресивните и пламенни овни завладяват резервираните деви, но техните сексуалности са толкова различни, че е необходима много голяма толерантност от двете страни. Овните са очаровани от тактичността, сдържаността и контролируемостта на девите. Девите може да не харесат екстравагантните идеи на овните на любовта. Една връзка може да бъде забавна, но шансовете за успех в брака са 50:50.
Овен и Везни

Те могат да развият краткотрайна привързаност. Агресивността на овена може да въздейства върху стремежа към оригиналност на везните. И двамата обичат сексуалните удоволствия, но овена се опитва да отиде твърде далече, твърде бързо. Везните са идеалистични и могат да бъдат разочаровани. Едно пълно физическо удовлетворение може да направи една връзка успешна, но не и един брак.
Овен и Скорпион

Секса може да бъде стимулиращ или подтискащ. Това са двата начина, по които може да въздействува. И двамата са склонни към действие, надарени с голяма физическа енергия, но и двамата са независими и не се подчиняват на контрол. Дълги разговори могат да ги направят щастливи, но ревността на скорпиона носи опасност. Връзката е нестабилна, а брака необичаен.
Овен и Стрелец

И двамата са малко войнствени, така че ще има доста конфликти в сексуалната област. Оптимизма и доброто настроение могат да преодолеят склонността на стрелеца към съзерцание и тъга и да го доведат до жизнерадостно отношение към секса. Приятелството в спалнята може да се окаже благоприятно за останалата част от отношенията им. Една връзка, която изисква внимание, а брака зависи от задоволяването на физическите желания.
Овен и Козирог

Овенът гледа напред и обича да експериментира. Козирогът може би предпочита един начин за съвкупление и даже определено време за него и неговите страсти са по-контролирани. Овенът може да обърка сметките на козирога като събуди големи желания у него. Ако е така, прогнозите са добри, по-добри за брак отколкото за краткотрайна връзка.
Овен и Водолей

Физическите взаимоотношения ще бъдат енергични и новаторски. По всяка вероятност овенът ще доминира, тъй като водолеят е по-пасивен по природа. Водолея, обаче няма да се предаде, нито да приеме господството. За овена е необходим много такт, за да се справи с този високоемоционален мечтател. Необикновена случайна връзка и при гарантирано взаимно разбирателство брак, който крие големи опасности.
Овен и Риба

Овенът ще бъде заинтригуван от интуитивно, будоарното, физическо поведение на рибата. Жизнерадостното доверие на овена ще измъкне рибата от нейната "черупка". Сексуалните фантазии на рибата, въведени в действие могат да бъдат много стимулиращи. Те ще имат няколко много забавни преживявания, прогнозите и за връзка и за брак са добри, ако те успеят да изгладят разликите в темпераментите си.
User AvatarОВЕН: АЗ СЪМ

голем пич , мъж , импулсивен , емоционален , нетърпелив , див , необуздан , ревнив и още много работи съм аз , но ако ме ядосаш ще ти размажа физиономията - въобще нема да те бавим !!!

Планета:

Управлява 1 дом Огнен , Кардинален , Мъжки

Хващам се на бас с теб - ако си Овен, че няма да прочетеш тази страница до край !

Общи приказки - Луд за връзване

Овена е най общо казано опасна муцуна. Притежава горещ - направо изпепеляващ темперамент. Амбициозен. Импулсивен. Нетърпелив. Свеж. Борбен. Упорит. Артистичен. Чаровен. Много силен и нахакан. Той е първенец в зодиака и по природа си е роден лидер. Притежава силно развито чувство за хумор. Освен че е върл купонджия и веселяк, също така е и бесен скандалджия. Интересното е че малко след скандала се държи с теб сякаш нищо не е станало. Значи за него подобно поведение е напълно в реда на нещата. Не всеки може да понесе такъв стил на общуване и докато жертвата е изпаднала в дълбока депресия и размишления - Овена изведнъж се появява и изтърсва неква смешна и забавна щуротия, като те обърква още повече. Ти тъкмо си набрал кураж и си събрал необходимите доводи за да му кажеш, че не е бил прав. Обича да се ебава с другите и не го е страх от конфронтации и силни преживявания. Ненавижда скуката и самотата. Лесно се влюбва и може да бъде много ревнив и откачен. Бори се за правата си до нива граничещи с нахалство. Притежава завидна доза смелост често граничеща с безумие. Изключително емоционален и активен. Луд умора нема е израз, който сякаш е създаден за да го опише в едно единствено, но супер находчиво изречение.

Добри черти - Квооо ???

Не !! Все пак Овена е бъкан с достойнства и супер яки черти. Едно от най силните е, че тези хора са страхотни френдове. Не им е познато малодушието и не се предават до последния си дъх. Притежават изключително силен и твърд характер. Независимо от пола Овена е страхотен мъжкар по душа и поведение. Ако ти е приятел то тогава можеш да си спокоен, че има на кой да разчиташ. Докато другите увъртат и се чудят какво да измислят Овена вече работи по разрешаване на проблемите ти. Когато има яко кинти винаги ще ги сподели. Не забравя кога имаш рожден ден, имен ден и други важни за теб дати и винаги е готов да ти направи подарък или най малкото да ти звънне на Жи Ци Ема или да ти пусне ташаклийски SMS. В тежки ситуации не само че запазва самообладание, но веднага се впуска с всички сили да се бори с проблема и ако зависи единствено от него - винаги успява. С лекота печели уважение. Склонен да прояви истинска героичност. Ако стане свидетел на някакъв инцидент или пожар, незабавно се впуска с всички сили да спасява застрашените с неизчерпаемите си енергия, смелост, себеотрицание, сила и мощ на които и Скорпиона може да завиди. Много от качествата му могат да бъдат възприети и като добри и като лоши - зависи от ситуацията и гледната точка. Не е мързелив и общо взето пали от четвърт - в смисъл ако искаш някой да те подкрепи в някое начинание то Овена е най подходящия индивид. Дори да го помолиш да убиете някой за да му гепите мотоциклета за да отпрашите в неизвестна посока или да оберете близкия клон на някоя банка. Ако си търсиш компания за някое нередовно и екстремно изживяване то отново Овена ще е първия заинтригуван. Дори след кратко време ще се чудиш - кой беше инициатора - по дяволите...кво прави тоя ненормалник бе, няма ли кой да го спре ...Чакай чакай - не, - неееееее.... айдееее.. !!

Лоши черти - Тук звездите са проявили необичайна щедрост...

Овена е човек на крайностите, притежава състезателен дух и е в непрекъснато съревнование с някого. Лаком. Егоцентричен. Нетърпелив. Брутален и несъобразителен. Гадно копеле. Рогат добитък. Юрка себе си, новобранците и се опитва да стори същото дори с началниците. У сека манджа - меродия. Притеснява другите със своите проблеми. Натрапва си възгледите, музиката, присъствието и кво ли не още. Изисква безпрекословно подчинение и уважение, дори страхопочитание. Притежава болезнено влечение към лидерство. Във всяка ситуация се стреми да привлече вниманието върху себе си. Вре се къде не му е работа и дори да не е в час се прави на голем отворенгяс и си мисли че само той знае как трябва да се направи нещо и че той е най способен на това. Не се и опитвай да му противоречиш, защото в крайна сметка пак ще стане неговото, а имаш възможност да се съгласиш преди да е станало късно и прекалено опасно за теб и в частност за твоето здраве и нерви. Ако реши, че мебелите не са подредени по подходящ начин без да му мисли става и започва грандиозно разместване и вместо да те попита за идеи, изведнъж те изкарва от объркването и учудването в които си изпаднал със следните думи - Аре бе кво зяпаш като изтърсак ? - гепи скапания диван щото искам да го преместиме. Тъкмо обаче го занасяте в един ъгъл и ти сядаш да отдъхнеш, но не си познал. Още в следващия миг Овена - Аа - не ! Аре бе скапаняк, мързел - веднага легна! глей, че така не е добре ставай! Лошото е, че те пита за мнение, но каквото и да кажеш не си мисли, че ще бъде взето под внимание. Толкова импулсивен и емоционален, че първо действа и после може и да започне да мисли, но Сори братче - твърде късно.....Не търпи отказ. Склонен към насилие. Когато не се чувства добре - всички разбират за това и биват подканени по категоричен начин да споделят съчувствието си и да предложат помощта си. Овена прекалява с всичко и с всеки във всяка област. Разбира се в някои лоши черти могат да се намерят и достойнства - зависи от гледната точка и дадената ситуация. Една дама която я е подгонила нимфоманията едва ли ще има нещо напротив този да прекали с нея. Или пък там където има риск и е нужна повечко смелост и решителност, докато Девата анализира, Везната се колебае, Козирога вика - Чекай малко, Водолея не знае за какво става въпрос, Овена вече е предприел първата стъпка и често бива възнаграден. Той е първооткривател, но винаги се стреми да е преди всички и е склонен да прояви своята несъобразителност, тираничност и страхотна липса на дипломатичност.... Друго шибано нещо в характера на Овена е, че е доста праволинеен и вродения му инат е непоносим. Невъзможно е лесно да го убедиш в нещо ако той вече си има изградено мнение по въпроса, каквито и доводи и доказателства да извадиш - просто забрави. Оно си рупа ли рупа......Нещо повече - макар да разполага с неверни данни или да има някакви погрешни схващания (например че земята е плоска или още по зле - че аз разбирам от Астрология) - той с охота се прави на много отворен и не пропуска да предаде урок по обща култура на компанията или децата около него... Разбира се в последвалия спор с някой, победител отново е той - често и с нокаут - но все пак победител ... , а това за него е много важно . . . . .

Позволих си да напиша толкова много лоши работи за Овена, защото съм много смел!.... и още нещо - ако все още четеш - само ще ти кажа, че за да накараш някой Овен да направи нещо - просто трябва да използваш тънко подстрекателство и само глей кво става после.....

Партньорство Бързо бегайте ... !

Най добре се разбират с другите два огнени знака Лъв и Стрелец

Особено със Стрелец - защото и двамата са откачена работа, авантюристи, искрени, прями и копнеят за приключения и лудории. Не канете такава двойка на купон - ще съжалявате......Опасност от пожар, среднощен скандал със съседите и полицията, музика - яко, Волумето на мах и къркане до сутринта... Ако има непознати - каубойска среща 1-ва серия и после Болница на края на града - Овена със сигурност ще е този, който неква бутилка го е целнала в главата докато Стрелеца се е разминал с всички летящи предмети и юмруци. Въобще тези двамата са си лика прилика и нямат проблеми като са сами заедно. Подстрекават се взаимно и се надпреварват, кой е по луд и отворен. Не така стоят работите с Лъва. Макар да се кльопат те се борят по между си за лидерство и често влизат в пререкания и скандалчета. Всъщност с лекота достигат до развръзки които отговарят на определението - Грандиозен скандал, но за всеобщо учудване след броени минути можеш да ги видиш в едни прекрасни взаимоотношения и преливащи от топли чувства. Хубавото е,че не влагат злоба когато са в конфликт, а изпитват взаимно уважение и често създават много сериозна връзка. Двамата обичат удоволствията и им се наслаждават с огромна енергия. По принцип Овена се старае да доминира във всяка една област - така че и в партньрството, пък и въобще във всякакъв род взаимоотношения той ще го прави. Ако си слабохарактерна душичка и можеш да търпиш издевателствата му и си съгласен да бъдеш юркан не си мисли, че той дълго време ще е доволен от теб и ще се възползва. Тук идва на ред един парадокс и той е характерен за огнените знаци. Вместо това той ще те намрази и ще те презира заради овчедушието ти. Овена обича и харесва силните и агресивни хора и макар да му се дръвчиш и да спориш с него той няма да те мрази за тази ти проява, а по скоро би проявил уважение и току виж се съгласил с теб. Разбира се Овен и Овен също е една добра партия, но и тук ще става горещо по често от при която и да била друга комбинация в целия зодиак. Защо ли ??? Ами много е просто - Един Овен е равно на проблем - представете си сега двама от тези на едно място.

С другите не се получава номера - като изключим Скорпиона донякъде и чат пат с въздушите Близнаци Везни и Водолей

С останалите е пълна скръб и се получава първите няколко дни или месеци - после идват неприятностите.. , а участва ли Овен - то гаранцията че те ще са големи - е пълна.

Секс, Любов и Свалки Аре - къде ?

МЪЖ - ( Овен ) , ( Коч )

Естествено, тоя е активен и в тази област. Попада в категорията - хора с гореща кръв. Привлича дамите силно и безпардонно. Излъчва онзи примитивизъм и агресия от които на женичките им става топло между крачоците още при визуалния контакт. Когато обърнат внимание на бабаитските му прояви и рицарските маниери, някои направо се предават. За разлика от Скорпиона и особено Телеца, които предпочитат по бавен и дълъг секс, той се справя бързо и дори на втория и третия път продължава да е напорист и енергичен. По време на акта е толкова страстен и горещ, че партньорката му е склонна да мисли, че тоя ще се скапе и ще вземе да свърши преди настъпването на оргазма. Често изразява своите емоции и издава стонове и възклицания. Тъй като Овните са егоцентрични по природа и се стремят към лидерство, то и тук не очаквай да е по различно. Ако пък се е застоял пред телевизора гледайки XXL и си е харесал някоя по особена поза или нестандартни решения - дупе да ти е яко - нема мира и спокойствие докато не ти го сложи. Дори това че си заспала няма да го спре, а дори би го възбудило още повече, отчитайки факта че за него това вече си е и така нужното му живо предизвикателство. Много трябва да внимават младите и привлекателни девойки ако са облечени по еротично и са на купон в присъствието на подпийнали тийнове от тази зодия. Полицейските хроники и досиета бъкат от случаи за изнасилване и то кой мислиш че води убедително първенството в тази категория - разбира се, - как се досети? Този печален рекорд го е откъснал на огромна преднина пред втория - Скорпиона. Интересното е, че като поулегнат, други на пръв поглед миролюбиви зодии ги изместват от пиедестала. Често му се налага да лъска бастуна, защото няма търпение и докато му е пресен спомена или впечатленията, търси начин да удовлетвори нуждата си. Когато обаче му писне от Мара с петте баджака - много внимавай да не се навеждаш в негово присъствие, независимо от пола. В бързината се случват секви инциденти. По принцип Овена не би се смутил да прави и групов секс - стига разбира се жена му да не участва в оргията, защото е адски ревнив. Шведската тройка му е любима, защото знае, че не е обикновен, а по скоро мъж за две жени ....че и нагоре..

ЖЕНА - ( Овца ) , ( Пич )

Овенките чат пат забравят за позата на възпитаната дама и току виж те яхнали и влезли в ролята на мъжа. Те са много жизнени, чаровни, весели и обаятелни. Трудно е да им устоиш, а още по невъзможно да отклониш предложението им за интимна близост. Това предложение много често се свежда до награбване и сдъвкване без излишно плямпане и омагьосване. В повечето случаи те са инициаторки на любовния акт и нема отърване. Обичат да командват и да контролират темпото, от което обикновено ти се завива свят. Докато не ти изгърмят бушоните си на пънгара братче. Няма не искам - няма недей. Като хора на крайностите много ги кефи, както изключително нежната, така и по грубата тактика. Златна среда и компромисен вариант няма. Те се мятат от едната крайност в другата, но по често именно в по яката. Дамата Овен се радва на богато въображение, еротичен заряд и импулс, като често е готова за секс още докато забързано те влачи под мишница към леглото. Може и да има любовна предигра, но един бой с възглавници например е далеч по възбуждащ за нея отколкото някакви лигавщини и любовни обяснения. Обожава по твърдия, непринуден контакт. Не садо-мазо изпълненията,а просто съчетаването на удоволствието от секса и демонстрацията на някаква първична сила и мъжественост. Е понякога и те не знаят кво искат. Ако им тръгнеш по напористо - ще кажат, че си некъв тъп аборигенски изрод, ако се направиш на прекалено романтичен, нежен и мил ще кажат, че си егати скапания лигльо - абе трудно е, затова не е зле да се нагодиш към нейния ритъм и настроение, а тя със сигурност ще ти покаже какво очаква от теб и бъди сигурен, че ще ти отвее плевата.... Падат си по брадати и космати мъже. Впечатляват се от мускулести, с убийствено чувство за хумор, смели, артистични, авторитетни, решителни и откровени мъже. Когато решиш да сваляш жена Овен никога не я карай да чака - много мрази - много. Всъщност от теб се иска малко инициативност, пламък в очите, много чар, изобилие от страст и готовност. Ако тя те хареса няма да ти се наложи да се обясняваш като ученичка. Тази прекрасна дама ще прояви изтънченост на Фадрома разбивайки на пух и прах евентуалната конкуренция и без капка колебание ще те забоде за отрицателно време. Интересното при тези готини жени е че не си падат по груповите изпълнения когато са трезви, но по време на секс в момент на бурна страст и леко подпийнали ако случайно влезе още някой в стаята - може да бъде заставен или поканен да се включи или дори направо изнасилен без значение от какъв пол е. Много често ти гепва ръчоците и ги насочва там където иска да бъде пипана и дори показва нужната сила с която да го правиш - а бъди сигурен, че ще ти трябва доста сила и енергия. Може да те награби за кратуната и да ти я завре между гърдите си притискайки я толкова силно, че не можеш да гъкнеш камо ли да я надигнеш с цел възроптаване. Зърната и са чувствителни и обожава да я хапеш много силно по тях. Рядко самият ти можеш да се отървеш без драскотина. Целия си в следи от нокти и страстни ухапвания. Обичат да ги галиш по главичката, муцуната и джуките та чак и по ушите .... е може да ги погалиш и между крачоците де, но не е безопасно, а когато проникнеш дълбоко в нея е препоръчително да я награбиш яко за гъза и да я притиснеш много много силно......

Съвети и молби

Овена не приема съвети от никой щото се има за много отворен, но все пак ако го гепиш в настроение - може и да мине ....

Опитай се да подтискаш агресията, егоцентризма, хиперактивността и прекалената прямост. Не всеки може да ги понесе. Пробвай се да дадеш малко повече свобода на партньорите си пък и на околните въобще. Винаги - ама винаги брой поне до 10 и то бавно - не по твоя си там овенски начин.! Знам, че имаш много акъл - ми използвай го и за мислене. Сети се само колко много грешки в живота ти се дължат на прибързани действия. Хиляди ли каза ? - Защо наруга онзи човечец - той тъкмо бе понечил да ти се извини за небрежността си че те настъпи по крачока. Беше без да иска? И пак си правил семейни скандали. Поспадна ли ти кръвното налягане?.Мина ли ти главата? А оправи ли ти се пръста от последното изгаряне на котлона.
Визитна картичка

Име:Зодия Овен

Създаден: неделя, 07 ноември 2010

Членове: 4

Описание: зодия Овен

Модератор(и): ***Петя Ж***

Галерия
Членове