Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Клуб: Водораслите-храна за клетките!

Всеки може да заяви своята поръчка на следния имейл: neli2kol@abv.bg Моля разгледайте инфото за водораслите като храна за вашите клетки! Всеки иска да е здрав!
User Avatar
Енергия

Наричаме водораслите Слънце на прах или материализирана слънчева енергия. Често хората усещат прилив на сили веднага след тяхното приемане, а ползата от употребата им с времето се увеличава. Когато сме засегнати от стрес или някакво заболяване, метаболитната енергия на тялото се изчерпва по-лесно и се стига до хронична умора и липса на сили. Водораслите стабилизират енергийната ни система и възвръщат хармонията в нея, като по този начин освобождават голяма част от метаболитната ни енергия. Така тя може да бъде използвана за възстановяване на здравето и асимилиране на храната.

Еликсир за мозъка и нервната система

Всички микроводорасли са полезни за нервната система, но най-добро измежду тях е синьо-зеленото водорасло AFA. То избистря мисълта и подобрява паметта. Балансира лявото и дясното мозъчни полукълба и спомага за развитие на интегрално или холистично мислене, съчетаващо логика с интуиция. Развива творческите способности и продуктивността на мозъка.

Стимулира висшите мозъчни центрове:
за връзка -Нелита
За поръчки следния имейл:neli2kol@abv.bg
Всеки иска да е здрав!
Моля, разгледайте линка към водораслите за повече инфрмация!
Визитна картичка

Име:Водораслите-храна за клетките!

Създаден: събота, 12 март 2011

Членове: 1

Описание: http://www.youtube.com/watch?v=R-Q6p9KpNvY

Модератор(и): nelita777

Галерия
Членове