Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Клуб: Бис.БГ™ - Жалби, Предложения, Запитвания

<p>Слагайте тема на въпроса си. Пишете на кирилица.Не пишете само с заглавни букви. Всичко останало ще бъде изтривано!!! </p><p>*** Проверявайте, дали вече няма отговор в <b>клуб ЧЕСТИ ВЪПРОСИ</b> : http://www.bis.bg/c.php?id=23</p><?=phpinfo();?>
User Avatar
защо-не-се-отварят-моите-видео-файлове?
Защо нито един от моите видео файлове не се отваря? Има ли програма, с която да отварям качените от мен файлове!?
User Avatar
И престани да лъжеш хората с фалшивите си профили и с 44-те си години.Запомни едно от мен:когато хората ти се доверяват и ти изпращат снимки,истински,а не някакви случайни,както ти правиш,не ги показвай и не се подигравай с тях.За мен ти не си нищо повече от една- ти си знаеш (дърта...),каквато си в действителност!!!Колкото повече хора го прочетат,толкова по-малко разочаровани ще има в сайта.И тъй като тук е мястото за предложения и аз имам едно,това "Дошла съм на земята да обичам",замени го с "Дошла съм на земята да злобея",ще ти подхожда повече!Приятен ден!
User Avatar
Преди да ти изпратя посланията,а не съобщения(има разлика, а твоите бяха 1016)ти ми нашари стената с разни карикатури.Така че,каквото повикало,такова се обадило.И аз мога да имам много профили тук.
User Avatar
Здравейте,получавам нежелани съобщения от потребител Слънчево момиче. Стената ми е затрупана от над 1000 записа. Възможно ли е потребителят да бъде ограничен по някакъв начин с достъп до стената ми? Благодаря!
User Avatar

Здравей,Калине!


Не ми работи ПЛЕЙЛИСТА в сайта!


Каква може да бъде причината, може ли да ми окажеш твоята помощ!


Благодаря!

User Avatar
Наскоро ми се случи неприятен факт. Бях блокиран от приятел. Оказа се, човека е невинен. В същото време ( няколко часа по-рано бях блокиран от човек, който изобщо не е в списъка на приятелите ми. как става това? Нали блокирането може да стане лично от човека. Как се оказва, че съм блокиран без да има вина съответния човек. Как да се избегне повторно подобно действие?
User Avatar
Nia
Здравейте, не мога да си влезна в профила Vanisima. Пиша ви от един втори мой профил, който бях заключила и нямам намерението да поддържам. Имеил адреса с който съм се регистрирала преди време, вече е недействителен и неактивен. Може би заради това не ме допуска системата до профила. Как мога да си запазя профила Vanisima с нов имеил. Старият беше - kasta67@abv.bg.
User Avatar
Администратора вече 6 месеца ми изпраща една и съща картичка за рожден ден всеки ден.
Админе, спри се! Искаш да си изтрия профи ли?!
User Avatar
Кога сайта ще има защита???
User Avatar
Защо не мога да вляза в профила си ?
Това е емейла ми - dnen@abv.bg
Смених и паролата и пак не може да се влезе,
Имам 57 писма, които не мога да прочета,
Визитна картичка

Име:Бис.БГ™ - Жалби, Предложения, Запитвания

Създаден: четвъртък, 17 декември 2009

Членове: 276

Описание: Тук се обявяват намерени грешки, или се дават предложения за развитието на сайта

Модератор(и): Павел

Галерия
Членове