Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Записи на ◄Ифони► към Клуб: Бис.БГ™ - Жалби, Предложения, Запитвания

<p>Слагайте тема на въпроса си. Пишете на кирилица.Не пишете само с заглавни букви. Всичко останало ще бъде изтривано!!! </p><p>*** Проверявайте, дали вече няма отговор в <b>клуб ЧЕСТИ ВЪПРОСИ</b> : http://www.bis.bg/c.php?id=23</p><?=phpinfo();?>
User Avatar

Няколко пъти ми се случва да не ми излиза последната активност /относно взети участия в постове/ в началната страница! 


В мен ли да търся проблема...или е всеобщ?! 


User Avatar
Няколко пъти ми се случва да влизам в сайта от мобилен телефон, когато се опитам да излезя от Бис, падащото меню за изход в началната страница съвсем не пада . :)
User Avatar
Не, че е голям проблем, но ще е добре, да има някакъв разделител на коментарите в албум, защото сега се получава едно сливане на коментиралите потребители.
Също така без да се променя цвета на коментара, той излиза в бледо сиво.
User Avatar
Амииииии, понеже не знаех какво заглавие е подходящо, предложението е в самото заглавие! ;):)
За коментарите и записите в блог/клуб иде реч! :)
User Avatar
Иде реч за функция, с която да отбележа, че определен коментар в дадена тема, ми е направил впечатление и ми е харесал! Не знам колко е реализуемо :) само предлагам, не налагам! (-:
User Avatar
Не знам дали проблема е само при мен, днес се опитах да изпратя картичка, като използвах разширеният редактор /промених цвета и шрифта на текста/ При натискане на бутончето Изпрати, излезе следното съобщение:

бис.бг™--жалби,-предложения,-запитванияОт Бис.БГ

User Avatar

Ами май няма много за обяснение! От няколко дена излиза грешка "Fatal error: Call to undefined function print_blog_friend() in /z/sites/bis.bg/bis.bg/blog_friend.php on line 84"

User Avatar
Има ли такава възможност, да ползваме търсачката на сайта и за блога?!
В клубовете, на търсачката се появяват няколко възможности, една от които е "по темите тук" - иска ми се да действа и за блога.:)
User Avatar
Как да обесня по ясно се чудя?! :) Например, ембедната картичка или снимка от албум в Бис, ни дава възможност, като цъкнем на нея, да ни праща точно в албума, от който е взета! Ами иска ми се нещо подобно да се случва и с клиповете!:))))
User Avatar
Не знам колко потребители използват тази възможност на сайта, но тъй като аз я използвам, днес забелязах че отбелязаните от мен фаворити (които например не са в списъка ми с приятели) не фигурират в он-лайн списъка с приятели, а преди си ги имаше! А също така, те излизат на първо място в списъка, когато се изпращат картички, а сега ги няма! Само исках да разбера, така ли ще е занапред?!:-)
12>>
Визитна картичка

Име:Бис.БГ™ - Жалби, Предложения, Запитвания

Създаден: четвъртък, 17 декември 2009

Членове: 277

Описание: Тук се обявяват намерени грешки, или се дават предложения за развитието на сайта

Модератор(и): Павел

Галерия
Членове