Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Записи на Серафима към Клуб: Бис.БГ™ - Жалби, Предложения, Запитвания

<p>Слагайте тема на въпроса си. Пишете на кирилица.Не пишете само с заглавни букви. Всичко останало ще бъде изтривано!!! </p><p>*** Проверявайте, дали вече няма отговор в <b>клуб ЧЕСТИ ВЪПРОСИ</b> : http://www.bis.bg/c.php?id=23</p><?=phpinfo();?>
User Avatar
Здравейте! Възможно ли е някои от качените вече музикални фйилове временно да се блокират, а да останат такива, които са свързани с определен празник, случай, тема или с дизайна на профила. Примерно - за Коледа оставаме да звучат коледни песни, после, като мине празникът, блокираме изпълнението на коледните песни и отблокираме останалите музикални файлове.
User Avatar
Възможно ли е да се запазват предишни оформления на профилите, които човек си прави /имам предвид дизайна/, така че в някакъв момент да се връщат отново - например - в гардероба си човек има различни дрехи и ги сменя според случая?
User Avatar
Аз лично се старая да не публикувам много информация в блога, защото си представям как ще се получи една мнооооого дълга лента, която едва ли някой ще седне да прелиства , та да чете и разглежда/може и да се лъжа.../.За тази цел предлагам, ако може някъде в страни да има кратко съдържание на блога, та който иска да види определени неща, а не да чака дълго зареждане и накрая да не намери нищо интересно за себе си.
User Avatar
Ако може , както правим албумчета с клипове и картинки, така да правим албумчета с текстови файлове, които са от  такъв род ценност, че си заслужава да стоят постоянно на вниманието на хората, а не като новините - минали и заминали...
User Avatar
място-за-похвали
Мисля, че е хубаво да има определено място в сайта не само за жалби, грешки и предложения, но и за ПОХВАЛИ! И това място да е видно най-вече за новодошлите в сайта, защото добрите отзиви на вече пребиваващите може да ги привлекът и заинтригуват още преди да са навлезли в същността на нещата.Нямам предвид похвали от рода на "Колко сте добри!", а конкретно изброени действителни заслуги на сайта, които смятам, че никак не са малко.Стига сме се жалвали - добре е да оценяваме и настоящите хубавини!
User Avatar
Здравейте! Моля да ми помогнете по отношение на следния проблем: В моя профил имам качени няколко клипчета, които са в добър вид, но има други , които изтрих, защото след качването те изглеждат по следния начин - музиката върви нормално, а картините се сменят за нула време и визуално е направо отвратително!Сменях видеоформатите, сменях резолюциите и нищо - едни и същи клипчета просто не стават, а други стават. Тези, които най-много си харесвам ,не мога да ги кача.Клипчетата качвам от моя компютър. Има ли някакви изисквания по отношение на клипчетата, за да се появят в сайта, така както подобава? Ако трябва да направя отново опит и да ви изпратя линк, за да видите?

Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете!
Визитна картичка

Име:Бис.БГ™ - Жалби, Предложения, Запитвания

Създаден: четвъртък, 17 декември 2009

Членове: 277

Описание: Тук се обявяват намерени грешки, или се дават предложения за развитието на сайта

Модератор(и): Павел

Галерия
Членове