Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Записи на ♥ஐМилейдиஐ♥ към Клуб: Бис.БГ™ - Жалби, Предложения, Запитвания

<p>Слагайте тема на въпроса си. Пишете на кирилица.Не пишете само с заглавни букви. Всичко останало ще бъде изтривано!!! </p><p>*** Проверявайте, дали вече няма отговор в <b>клуб ЧЕСТИ ВЪПРОСИ</b> : http://www.bis.bg/c.php?id=23</p><?=phpinfo();?>
User Avatar
Когато отида към началната страница ми се появява тази празна страница...трябва да повторя за да влеза в нея...от днес е така....:)
1d8f87f33db6a994c2cda0ad6d2be1995f6f5a97
User Avatar
Имам едно предложение .Както има сърчица за Запис, Коментар, Албум или Снимка/Клип,че го харесваме,не може ли да има има и за "че не го харесваме".Щом има за положително гласуване,защо да няма и за отрицателно.:)Благодаря ви.
User Avatar
пак-такъв-потребител-не-съществува
Преди седмица писах по този проблем .но днес отново пак се появи.Потребителя не си е заключвал профила.Може би още работите по сайта и това дава влияние за да се получава така.Благодаря ви:)
User Avatar
здравейте,
искам да попитам :когато изпратя картичка от мой албум,след време картичката изчезва и на нейно място се появява името на албума ми вместо нея.само от 2-3 албума става така.Благодаря ви.
User Avatar
искам да попитам какъв е този албум:моят гардероб:в сайта ми?Благодаря ви.
User Avatar
защо не мога да изпращам клипове от моят албум на друг потребител на стената му.копирам линка на клипа от моето албумче ,изпращам го но нищо не се получава.
Визитна картичка

Име:Бис.БГ™ - Жалби, Предложения, Запитвания

Създаден: четвъртък, 17 декември 2009

Членове: 277

Описание: Тук се обявяват намерени грешки, или се дават предложения за развитието на сайта

Модератор(и): Павел

Галерия
Членове