Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Клуб: Против мошениците в Интернет!

Тук ще бъдат обявявани профилите на доказани измамници в нашия сайт! Бъдете внимателни! Не раздавайте лична информация, телефони, адреси, пароли! Не изпращайте пари на непознати!!! Не бъдете наивни, за да не пострадате!!! Бис.БГ ще помага с всички сили и възжности, разрешени от Законите на Република България и ще взаимодейства при нужда с правораздаващите органи за изясняване и разрешаване на възникналите проблеми!
User Avatar

http://www.bis.bg/hrisis

http://bis.bg/user.php?idu=56445

Христинка Александрова Николова, на 53 години, жвуща в село Гара Орешец. Начална учителка по професия.

В момента са затворени тези профили, за да се избегне раздухване на случката.
User Avatar
Създадох този клуб, като място за публично обявяване на профилите на доказаните измамници в нашия сайт! Не вярвах, че това ще се наложи, но събитията напоследък ме принуждават да поемем инициатива за превенция, чрез информиране на потребителите за опасностите, на които могат да бъдат изложени, при положение, че не внимават в действията си.

Бъдете внимателни! Не раздавайте лична информация, телефони, адреси, пароли! Не изпращайте пари на непознати!!! Не бъдете наивни, за да не пострадате!!!

Бис.БГ ще помага с всички сили и възжности, разрешени от Законите на Република България и ще взаимодейства при нужда с правораздаващите органи за изясняване и разрешаване на възникналите проблеми!

Мошениците са навсякъде! Те нямат спирка пред нищо! За това, нека заедно ограничим възможностите им за измами в нашия сайт и в Интернет!
Визитна картичка

Име:Против мошениците в Интернет!

Създаден: вторник, 21 юни 2011

Членове: 35

Описание: Тук ще бъдат обявявани профилите на доказани измамници в нашия сайт! Бъдете внимателни! Не раздавайте лична информация, телефони, адреси, не изпращайте пари на непознати!!!

Модератор(и): Kalin

Галерия
Членове