Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar
12 забавни приказки с 12 мъдри поуки за 12-те зодии. Открий своята и ни кажи вярна ли е...

ОВЕН

Овенът тичал по своя важна работа между релсите на железопътна линия. Изведнъж срещу него се задал влак.

- У-у-у-у! - изсвирил локомотивът.

- Бе-е-е-е! - отговорил му овенът и продължил напред.

"Бух!" - чуло се накрая, когато машината и животното се сблъскали и отскочили от удара назад.

Овенът се поотръскал и пак поел по своя път. Локомотивът, даже без да се отръсква, се понесъл срещу него. И пак: - "Бух!". И отново отхвръкнали назад. А на третия път...

На третия път машинистът излязъл по-умен, дал заден ход, отбил в страничната линия и направил път на овена, който продължил да тича по своята важна работа...

ПОУКАТА: По-упорит от овена може да бъде само друг овен!

***

ТЕЛЕЦ

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо.

Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът - ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл.

Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял...

ПОУКАТА: Телецът знае, че никога не трябва да бягаш от късмета си!

***

БЛИЗНАЦИ

Близнаците решили да пътешестват.

- Да пресечем с кораб океана! - предложил първият.

- Чудесно! - съгласил се вторият. - Обаче ако излезе буря? По-добре да се изкатерим на най-високата планина...

- Прекрасна идея! - възхитил се първият. - Обаче може да паднем. Нека да идем на Северния полюс!

- Да, обаче не е ли прекалено студено? А защо да не обиколим Земята по екватора?

Първият намерил и тази мисъл за великолепна, но добавил:
- Обаче...

Близнаците си приличали като две капки вода - и на двамата любимата им дума била "обаче". Обаче именно заради тази нищо и никаква думичка те си останали цял живот в своето затънтено градче...

ПОУКАТА: Трудно е да разделиш на две магарета слама, когато едното от тях си ти...

***

РАК

Ракът съзрял пред себе си водорасло.

- О, колко съм гладен! - възкликнало членестоногото и се втурнало... не, не към апетитната закуска, а точно в обратна посока. Колкото повече вървял ракът, толкова повече се отдалечавал от водораслото.

Но нали Земята е кръгла, от един момент нататък започнал да го доближава. И така, полека-лека, след цяла година ракът достигнал целта си. Водораслото било изсъхнало и не ставало за ядене. Ракът си останал гладен, но затова пък се прочул като първия пътешественик, обиколил света заднешком...

ПОУКАТА: Към славата няма преки пътища, а понякога до нея се стига заднешком.

***

ЛЪВ

Лъвът се събудил рано сутрин и си казал "О, колко съм храбър!", "О, колко съм величествен!" - повтарял си го през деня, докато се разхождал из гората. За да не забравя величествената си осанка, той носел огледало със себе си. В него обаче се оглеждали всички. Така всеки път, когато Лъвът се погледнел в огледалото, той виждал лицата на всички, минали покрай него. Тогава насочил огледалото към слънцето и казал:

- Ето, това вече наистина съм аз!

ПОУКА: Когато насочиш огледалото си към слънцето и ти се превръщаш в Слънце.

***

ДЕВА

Девата не искала повече да бъде дева и решила да се ожени. Кандидати имало достатъчно, но никой не й харесвал. Един бил прекалено висок, друг - много нисък, трети - страшно буен, четвърти - прекалено свит, а петият - изобщо за нищо не ставал. Най-сетне намерила някакъв нито висок, нито нисък, нито буен, нито кротък, с една дума - ставал.

Започнала Девата да си търси булчинска рокля. Рокли също имало достатъчно, но една била прекалено къса, друга - много дълга, трета - извънредно претенциозна, четвърта - съвсем семпла, а петата изобщо за нищо не ставала.

И когато накрая си намерила рокля, нито такава, нито онакава, забелязала, че оня, когото си била избрала, вече за нищо не ставал, защото се бил превърнал в дядо. А тя самата... о, тя отдавна не надзъртала в огледалото.

ПОУКА: Претенцията да имаш много, понякога те оставя без нищо.

***

ВЕЗНИ

Везните се накланяли ту наляво, ту надясно. Те били справедливи и не искали да пренебрегнат никого. "Ах, казвали си те, - този отдясно е добър човек, трябва да бъдем любезни с него!" Само след миг обаче им идвало на ум, че и онзи отляво не бил лош по душа - и се покланяли натам. А как им се искало да се успокоят! За какво могат да мечтаят едни везни, освен да бъдат в равновесие!

Един ден дълбоко се замислили над нерадостната си съдба. И когато престанали да мислят, изведнъж усетили, че не се накланят нито наляво, нито надясно - просто защото не забелязвали кой е до тях.

ПОУКА: Мисли за другите, но не забравяй и себе си!

***

СКОРПИОН

Скорпион­ът бил странен и затова никой не искал да си играе с него. Един ден от далечна страна дошъл някакъв бръмбар. Срещнал Скорпиона и го попитал:

- Искаш ли да си играем?

От учудване Скорпионът забравил, че не е като другите и отговорил:

- Искам!

Започнали да играят на различни игри – и на "Прескочи бръмбар", и на "Не се сърди скорпионче", и на гоненица, и на криеница. Веднъж, когато бръмбарът се криел, една муха му пошушнала:

- Защо играеш с този скорпион? Той има отровно жило!

Бръмбарът отговорил:

- Глупости! Та той е толкова добър!

Скорпионът бил наблизо, чул думите на бръмбара и разбрал защо е бил странен. Защото никой не искал да си играе с него.

ПОУКА: Скорпионът ще забрави за жилото си, когато спрат да му го напомнят.

***

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът­ отначало бил най-слабият стрелец, който може да си представи човек. Просто никога не улучвал – може би защото бил доста късоглед, а може и по други причини.

- Откажи се от това занимание, то не е за теб! – съветвали го всички приятели.

- Вие ще ми кажете! – отвръщал им стрелецът, който още не бил никакъв стрелец. – Ще видите как ще стана шампион по стрелба!

И наистина станал. Защото се сетил най-напред да стреля с лъка, а след това да рисува кръговете около точката, в която се е забила стрелата. И така стрелите му били винаги в центъра на мишената.

ПОУКА: Като не можеш да постигнеш целта, приеми за цел онова, което си постигнал.

***

КОЗИРОГ

Козирогът­ всъщност бил обикновен козел – но козел, който искал да се изкачи на най-високия връх, за да го наричат козирог.

Започнал да катери върховете. В началото – по-ниски, дето дори не били никакви върхове, а просто хълмчета. После – по-високи. Докато стигнал до най-високия – оня, от който можел да види целия свят. И целият свят да го види него, което било най-важното. Тогава извикал към света:

- Ей, вижте ме! Аз съм най-великият козирог! Виждате ли ме?

Видял го един орел, който летял по-високо и от най-високия връх, спуснал се и го сграбчил с ноктите си.

ПОУКА: И най-високопоставеният трябва да помни, че може да има някой над него.

***

ВОДОЛЕЙ

Водолеят сам си измислил това име, иначе бил просто поливач. Поливал лехите в градините, нощем миел улиците с маркуч. Нарекъл се "водолей", защото искал всичко да звучи красиво. Не казвал "слънцето", а "бляскавия господар на небето", луната величаел като "бледолика нощна красавица", а звездите – "искри от божествения огън".

Веднъж влязъл в хлебарницата и си поискал от "онова ухаещо чудо, което се получава от зрелия полски злак". Хлебарят помислил, че му се подиграва, и го изгонил. Така водолеят си останал гладен, но и глада си нарекъл "неясен копнеж към недостижимото".

ПОУКА: Красотата може би ще спаси света, но едва ли ще нахрани гладния.

***

РИБИ

Рибите са толкова суеверни, че нищо не хапват, без да се посъветват със звездите. Една от тях видяла вкусно водорасло, от ония, дето приличат на къдраво зеле, но хороскопът й показвал неблагоприятен за водорасли ден. После открила апетитна попова лъжичка, но и нея оставила на мира – разположението на звездите й забранявало такива деликатеси. Внезапно забелязала червейче. Хороскопът сочел, че точно сега е моментът. Рибата нагълтала червейчето – и полетяла нагоре, закачена на кукичката на въдичаря. Защото въдичарят също се бил посъветвал със звездите и те му предрекли благоприятен за риболов ден.

ПОУКА: Не играй по гайдата на всички, за да не развалиш танца си.

източник: actualno.com
User Avatar
Малко или много всички вярват, че зодиите определят нещо в живота им. Според някои по-авангардни схващания в тази посока, всеки знак в зодиака управлява определени части от тялото, които от своя страна се отразяват на здравето ни, дори на такива малко очаквани страни като начина, по който трябва да правим упражнения.

Чудели ли сте се някога защо винаги си контузвате коляното или защо плуването е толкова естествено за вас? Причината може да е в зодията ви.

Когато един знак „управлява” определени части от тялото, всъщност е добре да избягвате дейности, които могат да навредят на тази част. Например зодия Лъв управлява сърцето, затова лъвовете са предразположени към сърдечна недостатъчност. Следователно Лъвовете трябва да правят упражнения, които помагат на кръвообращението и да внимават да не се претоварят. За тези, които не могат да се наситят на астрологията, има цяла сфера, посветена на медицинската й страна, но тази информация е едно добро начало, което ще ви помогне да разберете какви упражнения да правите според зодията си.

Овен: глава, мозък, очи, лице и мускули

Упражненията са нещо естествено за вас, тъй като подобряват настроението ви и понижават стреса. Обичате да печелите и затова сте привлечени от спортове, в които има пряко състезаване, но трябва да избягвате всичко, което предизвиква гняв, защото това води до високо кръвно налягане и потенциално главоболие. Привидно харесвате изблиците на интензивност и потене. Но внимавайте какво правите – невниманието може да доведе до отоци и натъртвания или дори до травми на главата. Дейностите, към които трябва да се насочите са тенис, моторни спортове, футбол, каране на колело за издръжливост, вдигане на тежести и фехтовка. Внимавайте да не се претоварите и не очаквайте незабавни резултати.

Телец: врат, гърло, щитовидна жлеза, гласни струни и сливици

Телците обичат комфорта – и храната – затова за тях правенето на упражнения може да е като неприятно задължение. Но всъщност сте предразположени към напълняване с възрастта, затова трябва да участвате в редовни активни упражнения. Лесните разтягания или упражнения за издръжливост ще ви свършат работа, ако добавите към тях нещо като танцуване например. Избягвайте свръх състезателните спортове. Дейностите, които могат да погъделичкат капризите ви са джогинг, тенис, уиндсърфинг, ски и бели денс. Природата ще ви мотивира, затова се разхождайте или карайте колело сред приятни пейзажи. Слушането на музика също ще добави удоволствие към упражненията. Дори работата в градината и разхождането на кучето ще помогнат. Тъй като обичате да си стоите вкъщи, може би е добра идея да си купите съоръжения за упражнения у дома.

Близнаци: ръце, китки, бели дробове и нервна система

Типичните Близнаци (ако има такова нещо) са постоянно в движение, затова обикновено ежедневния ви начин на живот помага да се поддържате във форма. Имате нужда да избягвате скуката и рутината – рядко се придържате към нещо, което не ви стимулира умствено. Включването на музика и социални дейности в тренировката може да ви държи мотивирани. Избягвайте да дишате плитко и не се претоварвайте, защото белите ви дробове са доста чувствителни. Груповите упражнения и спортове и гимнастиката са добри варианти. Освен това, тъй като сте близнак, ви е приятно да спортувате с партньор. Ако можете да намерите времето (и вниманието) да се занимавате с йога, ще успеете да се предпазите от настинките и грипа.

Рак: гърди, гръдна кост, стомах, храносмилателна система и матка

Като отговорни хора, Раците са способни да открият един спорт или упражнение и да му се посветят в дългосрочен план, давайки всичко от себе си. Водните спортове и отборните такива също ви привличат. Това звучи ли ви като някой известен олимпийски шампион? Да, Майкъл Фелпс е зодия Рак. Тъй като сте раци, движенията настрани ви се отдават лесно, така че добър вариант за вас са повдиганията на краката настрани и навежданията. Добре е и да разхождате кучето, но особено внимание обърнете на коремните си мускули, защото Раците са склонни да наддават в средната част на тялото.

Лъв: сърце, горната част на гърба, гръбнак и аорта

Лъвовете се ръководят от спорта и развлеченията, затова спортуването и фитнеса са нещо естествено за вас. Редовните упражнения са полезни за кръвообращението ви, но избягвайте да се претоварвате, особено що се отнася до горната част на гърба. Упражненията на публично място много ви привличат; само недейте да се оглеждате в огледалото твърде често. Тъй като сте родени лидери, уроците вероятно ще ви отегчават, щом някой друг е поел контрола; често се отличавате с това, че сте свой личен треньор. Лъвовете (особено мъжете) са предразположени към сърдечни кризи, затова може би бързо оставате без дъх. Упражненията, които с подходящи за вас са пилатес, танци по двойки и всякакви дейности, в които можете да се покажете пред хората. Не забравяйте да се разтягате – представете си как лъвовете дълбоко се протягат.

Дева: симпатикова нервна система, далак и храносмилателна система

Като цяло Девите обичат да са във форма; но интересът ви вероятно се дължи на желанието да бъдете чисти и здраве, а не толкова на суетата. С привидно безкрайна енергия, вие се справяте добре в упражнения, в които взима участие цялото тяло, затова спортовете като каране на колело, футбол и хокей задържат интереса ви. Обичате да сте навън, затова не е добра идея да се бутате в миризливата фитнес зала. Поставяйте си реалистични цели, за да избегнете разочарованието, което ще попречи на тренировките ви. Обикновено сте много силни, затова спортовете за издръжливост също са подходящи.

Везни: кожа, лумбална зона, бъбреци и бедра

Везните трябва да се фокусират върху организираните и леки фитнес възможности – луксозните здравни клубове ви привличат. Карането на зимни кънки и голфът са варианти, но липсата на кардио и разтягания ще успокои мозъка ви. Избягвайте да вдигате тежести или да правите каквото и да е, което може да подложи на напрежение ниската част на гърба ви. Може да сте податливи на умора и изтощение, затова се опитайте да запазите мотивацията си. Добра идея е да си намерите фитнес приятел, но не се отнасяйте в социализирането вместо да правите упражненията си.

Скорпион: полова система, гениталии и отделителна система

Скорпионите са напрегнати, затова се включете в усилени, състезателни и сериозни фитнес дейности с интензивно движение. Упражненията с изблици на екстремни върхове и неуморно кардио ви подхождат, но се опитайте да избягвате претоварването, защото сте предразположени към разкъсване на сухожилията и други предизвикани от напрежението контузии. Добри спортове са боксът, бойните изкуства, триатлонът и бягането на дълги разстояния; пропуснете йогата. Тъй като имате нужда от много време насаме, вероятно ще си пилеете времето или ще работите усилено, когато останете сами. Отделете време, в което да сте фокусирани и спокойни, тъй като имате нужда да успокоите нервите си след натоварване.

Стрелец: черен дроб, седалище, бедра и седалищни нерви

Най-здрави от всички зодии, Стрелците се нуждаят от много упражнения, за предпочитане на открито. С тези здрави крака и бедра карането на ски и на колело са много добри опции. Фокусирайте се върху разтягането, което изгражда гъвкавост в подколенните сухожилия, за да не си разтегнете гърба. Може да сте податливи на инциденти, затова внимавайте, когато се занимавате с по-екстремни спортове като карането на ски. Уверете се и че дишате дълбоко по време на упражненията. Помага, ако имате цел на тренировките – примерно наближаващо състезание. Фитнес залите са добър вариант, а наличието на приятел за спортуването ще повиши мотивацията ви.

Козирог: кости (скелетна структура), стави, колена и зъби

Козирозите не очакват незабавно удовлетворение, затова издръжливост е името на играта тук. Тъй като зодията ви ръководи костите и ставите, трябва да се движите редовно, за да не се чувствате схванати. Туризмът и скалното катерене привличат планинската коза у вас и едновременно с това задоволяват нуждата ви да се подлагате на предизвикателства. Джогингът, разхождането и карането на колело също са добри опции, особено ако са с дълга продължителност. Само внимавайте за колената си.

Водолей: кръвоносна система, глезени, ахилесова пета, прасци и пищяли

Водолеите не обичат да се чувстват ограничени, затова, колкото е по-чудато упражнението, толкова повече ви привлича. Екстремните спортове ви подхождат, но танците също биха ви харесали заради свободата на движението. Избягвайте да ядете твърде много нишесте, особено преди упражнения, тъй като се уморявате след като ядете храни от тази група. Тренирането за тичане на дълго разстояние и триатлон е добра идея, тъй като обичате да сте сами. Но правете всичко възможно да избягвате рутината – ще се отегчите. Подобряването на кръвообръщението ви е ключът към добрата ви форма, затова опитайте спортове като тичане и плуване.

Риби: стъпала и имунна система

Вашата зодия не е много спортна, затова избягвайте енергичните упражнения. Вариантите като йога и танци са добри, защото ви помагат да намерите спокойствие и баланс. Рибите са предразположени на всякакви проблеми с ходилата – подувания, отоци, счупвания. Водните спортове, особено плуването и карането на сърф, са идеални за вас, тъй като водата до голяма степен е естествената ви среда. Обичате да ядете, но можете да компенсирате това с вродената си способност да се мотивирате. Като истински любители на музиката танците и аеробиката са чудесни упражнения за вас, особено ако след това има вариант да поседите в горещата сауна.

Източник: zdrave.bg
User Avatar
ОВЕН

През 2014 г. свободните Овни ги очаква страстен роман. При това не е изключено дотолкова да си изгубите главата, че да тръгнете след любимия човек накрай света, като или смените местожителството си, или пътувате при него (нея) всеки път, когато ви позволява вашата работа. Най-вероятно ще ви се стори, че нищо подобно не ви се е случвало досега, затова ще цените своите чувства и своя възлюбен (възлюбена).

Ако вече сте открили своята половинка, бъдете готови тя (той) да започне да ви „дресира“, като очаква от вас някакви несвойствени ви постъпки. И ако не се съгласите да играете по новите правила, нищо няма да ви предпази от разрив в отношенията, пише „Феномен“. Освен това редом с вас може да се появи изкусител във вид на привлекателна персона, отговаряща на много от вашите естетически потребности и еротични изисквания.

ТЕЛЕЦ

През 2014 г. на Телците ще им провърви в любовта – очаква ги знакова среща при странни обстоятелства, което ще постави началото на дълги и много трайни отношения. Не е изключено да откриете половинката си там, където има много дървета – по време на почивка, в парка, в ботаническа градина. Но трябва да помните, че именно от вас зависи „съдбата“ на този роман. И ако не показвате редовно на любимия човек своята привързаност, той (тя) ще се усъмни в любовта ви, а това, на свой ред, може да доведе до отчуждение.

Телците, които са семейни или имат трайна връзка, ще заздравят този съюз. Най-вероятно ви очаква раждане или дори осиновяване на дете и това събитие ще ви сплоти с любовния ви партньор, а освен това ще подари на двойката ви нови традиции. Впрочем, дори през този период да не се появи дете, ще се намери нещо друго (или някой), който да изведе отношенията ви на качествено ново ниво.

БЛИЗНАЦИ

Свободните Близнаци през 2014 г. често ще сменят възлюбените си, без особено да се замислят и да се тревожат за бъдещето. Най-вероятно ще започнете да се ориентирате към получаване на удоволствие, а не към създаване на семейство. Но при това съдбата може да се разпореди другояче и в даден момент да осъзнаете, че скоро ще станете родител. Ако раждането на дете ви плаши, не се отнасяйте лекомислено към средствата за контрацепция. Освен това може би ще напуснете мястото, където живеете в момента. Не е изключено да ви потрябва лично пространство, за да не се налага пред никого да се отчитате.

Ако сте омъжени (женени), вие сякаш нарочно ще проверявате здравината на семейните връзки. Съществува вероятност да завъртите роман с приятел (приятелка) на съпруга (съпругата) и това ще стане повод, ако не за развод, то за голям скандал, който ще засегне няколко души едновременно.

РАК

На свободните Раци 2014 г. ще донесе нещо, което ще започне като топла и малко снизходителна привързаност. Не е изключено да наблюдавате нечии похождения и дори да помагате на този човек в решаването на любовните му проблеми. Но в един момент вашето приятелско възприятие на тази персона ще се превърне в истинско, дълбоко чувство, при това най-вероятно то ще бъде взаимно. Искреността ви ще бъде оценена по достойнство и в резултат ще се сдобиете и с добър приятел, и с възлюбен (възлюбена).

Ако сте семейни, ви предстои да пазите вашата половинка от различни изкушения. Не е изключено някой да реши да съблазни вашия съпруг (съпруга) и ако навреме не се ориентирате, бракът ви ще се окаже на границата на развода. Възможно е на вашия мъж (жена) просто да им стане скучно и той (тя) да реши да се позабавлява извън семейното гнездо, възползвайки се от шанса, който й се е предоставил.

ЛЪВ

Личният живот на свободните Лъвове няма да е еднозначен през 2014 година. От една страна, ще има много краткосрочни връзки, които ще ви развличат и още повече ще повдигнат вашата самооценка. Но от друга страна, можете истински да се влюбите и тогава всичките ви похождения ще се превърнат в опит да се избавите от неканеното чувство. Ако искате да сте щастливи в любовта, насочете своята енергия към постигане на взаимност с човека, когото обикнете, а не към бягство от своята сърдечна привързаност. В противен случай скоро ще съжалявате, че сте се уплашили от сериозни отношения.

През новата година семейните Лъвове ги очакват трудности. Ако половинката ви не пожелае да подкрепи вашия стремеж към разнообразие и ярко прекарване на свободното време, вие просто ще я (го) оставите да си скучае сама (сам), оправдавайки поведението си с нежелание да се поддавате на рутината. Но е по-добре да не го правите, иначе, когато се върнете след поредния купон, ще откриете, че сте изоставени.

ДЕВА

Свободните Деви ще имат ярък и наситен личен живот през 2014 г. Ще се появят множество обожатели (обожателки), ще ви се признават в любов и ще се сражават за вашето внимание. Най-вероятно това положение на нещата ще ви е по вкуса, затова известно време просто ще се наслаждавате на случващото се, без да допускате никого особено близко до себе си. В определен момент обаче сърцето ви ще трепне и тогава ще усетите истинската любов с всички произтичащи последствия. Освен това ще се превърнете в център на Вселената за вашия любим (любима).

И дори да сте семеен човек, в живота ви ще кипят не по-малки страсти. Наистина, възможно е без участието на вашата половинка. Не е изключено, че дадени обстоятелства ще ви поставят със съпруга (съпругата) от „двете страни на барикадата“ и това ще се окаже проверка за вашия брак. Впрочем, ако преминете това изпитание, ви очаква втори меден месец…

ВЕЗНИ

На свободните Везни 2014 г. ще донесе любов в онзи смисъл, който те влагат в тази дума. Най-вероятно всичко ще се подреди именно така, както сте мечтали, затова ще се потопите в този роман, като забравите за всичко останало. Понякога все пак обаче ще трябва да се „спускате от небесата на земята“, за да се погрижите за „насъщния“, но тъй като ще изживявате истински подем, търговските ви дела ще дадат именно резултатите, на които сте разчитали. Още повече че вашият избраник (избраница) също ще положи усилие за постигането на материалното ви благополучие.

Добра година очаква и семейните Везни. Ще се реши ваш жилищен проблем, при това най-вероятно ситуацията ще е свързана с увеличаване на семейството или, обратното, с напускането на някой от роднините. Въобще очаква ви доста хармоничен период, но при условие, че самите вие не го развалите, като се влюбите в човек, с когото ще ви свърже работата или сферата на услугите.

СКОРПИОН

През 2014 година Скорпионите ще изживеят многобройни любовни приключения, като тази ситуация е актуална и за свободните засега, и за онези, които вече имат семейство. Не е изключено да възприемате флиртовете и случайните връзки изключително. Най-вероятно обаче ще попаднете в затворен кръг – вашите похождения ще породят нови усложнения и финансови загуби. Така че по-добре се захванете с работа, а не се опитвайте да колекционирате любовни победи.

Ще се появи шанс да усетите и истинско чувство – обърнете внимание на човек, който в течение на известно време повече от три пъти ви повтори една и съща сложна фраза. Най-вероятно именно с него (с нея) ще изградите прекрасни любовни отношения. Ако сте семейни, може да ви „вразуми“ някоя досадна неприятност, случила се с половинката ви. И съчувствайки на съпругата (съпруга), вие ще разберете колко скъпа ви е тя (той).

СТРЕЛЕЦ

През 2014 година свободните Стрелци ще са облагодетелствани. Ще станете въплъщение на идеала, на който мнозина биха искали да се любуват, а най-добре е и да разполагат с такъв в свое разпореждане. Вашата сила и zodiiенергията ви ще привличат към вас хората, които не притежават вашите достойнства, но мечтаят за покровителството на човек като вас. Ще имате избор – да доближите до себе си някого от тези поклонници или да търсите равен на себе си. От това, какво решение ще вземете, зависи как ще прекарате близките 4 години. Освен това има вероятност за знакова среща с човек, който ще помага на ваши роднини.

Ако сте семейни, с половинката ви ще ви обединяват грижи, свързани с роднини или с деца. Ще прекарвате много време заедно, решавайки проблемите на тези хора. И дори да имате някакви семейни разногласия, те благополучно ще изчезнат.

КОЗИРОГ

През 2014 година Козирозите ще използват своята привлекателност и за постигане на лично щастие, и за решаване на различни проблеми. При това не е изключено, започвайки да очаровате някой човек с цел лична изгода, да не можете да спрете и така да се влюбите в предмета на прелъстяване, че да се откажете от своя користен замисъл. Най-вероятно ще разберете, че любовта и уважението на този индивид са ви по-скъпи от целта, към която се стремите. Освен това за много свободни представители на този знак предстои сватба.

Семейните Козирози ще се окажат пред избор – да останат с настоящия си съпруг (съпруга) или да се поддадат на емоциите и да напуснат семейството заради нова любов. Не е изключено дълго да размишлявате, да анализирате ситуацията и да се съмнявате, затова вашето „гранично състояние“ може да продължи повече от половин година. „Възелът“ ще бъде разсечен или от настоящия ви съпруг (съпруга), или от този, при когото сте смятали да отидете.

ВОДОЛЕЙ

Предстоящата година ще донесе на Водолеите няколко романа, всеки от които в известна степен ще промени живота и мирогледа им. У околните може да се създаде впечатлението, че по някакъв начин колекционирате типажи от различни социални слоеве, но в действителност просто ви е трудно да си изясните с кого се чувствате по-комфортно – с „богатия“ или с „бедния“. Ако ви провърви и откриете „златната среда“, най-вероятно още в началото на зимата ще издигнете личностния си статус на нивото на законния брак.

Ако сте семейни, отношенията с вашия партньор ще напомнят „люлка“ – ту устремени към хармонията, ту рязко противостояние. В различни периоди на годината ту ще отстъпвате на любимия човек, ту ще се стараете във всичко да доминирате над него. Това ще доведе със сигурност до разкол, затова е по-добре да не експериментирате и по-често да се замисляте какви чувства изпитва вашият мъж (жена) във връзка с непостоянството ви.

РИБИ

Новата година подготвя удивителна изненада. Любовта може да се роди буквално в един момент и да остане с вас цял живот. При това не е изключено всичко да започне със скандал или с банална ситуация. Най-вероятно много бързо ще разберете, че този човек ви е отреден от съдбата, затова ще направите всичко възможно да сте с него, дори и да има вече семейство. Впрочем, ако това действително е вашата половинка, то тя (той) пред нищо няма да се спре, за да бъде с вас.

Всичко това е актуално и в случай че вече сте семейни. Единственото, което ще ви накара да запазите семейството, са децата. Ако все още нямате наследници, решението да скъсате семейните връзки ще е моментално, тъй като ще разберете, че не бива да пропускате своя шанс за щастие. А ако всепоглъщащото чувство ви подмине, то на вас и вашия съпруг (съпруга) ви предстои нееднозначна, но като цяло благополучна година.
User Avatar
ОВЕН-Късмет, но бъдете активни
Благоприятен за осъществяване на целите, понеделник ще ви радва със силен късмет и благоприятни условия, но тази допълнителна даденост не ви освобождава от необходимостта да действате с повишена активност в интересуващите ви делови сфери или за реализирането на личните ви намерения. Не са изключени ядове в службата и бизнеса, но не бива да задълбочавате възникналите противоречия. За безработните от зодията се разкрива добър шанс за намиране на работа. Намирате се в период за решаване на проблеми от различен тип.


ТЕЛЕЦ-Хбави постижения
Денят е много добър за спешна реализация в материалната сфера, а за мнозина от зодията настъпва нов етап за разгръщане в сферите на бизнеса. Има вероятност това начало малко да се забави поради пречки от влиятелно място, но в условията на действащите обстоятелства, амплитудата не е голяма. Професионалният ден ще е натоварен, което не изключва повишена нервност. За момента обаче проблеми в делата или в личен аспект не се очертават. За някои са домашни.


БЛИЗНАЦИ-Овладейте напрежението
Условия за успешна реализация има и не е трудно да се възползвате от тях, но е задължително да сте активни, и да не пестите усилията си. Другият важен фактор за осъществяване на целите е спокойствието. Ще ви е много трудно да се преборите с повишената си емоционалност, но едва ли има друг път към успеха. На мнозина от Близнаците ще се наложи да се заемат с разрешаването на някои лични въпроси, което често означава повишаване на вътрешното напрежение.


РАК-Успех
Не е за пренебрегване факта, че днес Раците са в предимство, което ще им позволи да реализират целите си в пълнота. За голяма част от зодията е характерно лошото настроение или повишената нервност. Хубаво е да преодолеете състоянието си, и без загуба на време да се ориентирате към целите си. Други Раци следва да действат с повече усилия по служебните си задачи, за да завършат поет ангажимент. Осъществяването им е безусловно. Мнозина ще се зарадват на новина от чужбина. В любовния живот - пълнота.


ЛЪВ-Спокойствие и успехи
Напоследък Лъвовете не биха могли да се похвалят с наличието на душевно раввесие, но днес ситуацията е съвсем различна, което е и явен белег за благоприятното стечение на обстоятелствата. Понеделник ще ви радва с финансови и делови успехи, освен че ще получите и навременна помощ за нещо. Най-вероятно ще се случи при появата на нова възможност от делово естество. Шансът за такава е значителен. За действащите в бизнеса се очертава хубава новина, която се отнася към разширяване сферата на деловите отговорности и се оказва твърде перспективна.


ДЕВА-Пазете се от подлеци
За Девите започва една делова седмица, през която ще има много напрежение, но и ситуации, предоставящи чудесни възможности за успехи. Вниманието ви следва да бъде особено изострено в професионалната сфера и в контактите засягащи въпроси от бизнеса. Ше ви атакуват подло и коварно. Трудно ще достигате до решения, засягащи някои делови въпроси, но за момента и това не е фатално. Може да се каже, че ситуацията около мнозина не е съвсем стабилна, и един ден е добър, а друг не съвсем така, но перспективите пред вас са положителни.


ВЕЗНИ-Добри реални възможности
Въпреки, че при повечето от Везните настроението не е на необходимото ниво, ситуацията около вас е благоприятна, и определено ще ви предостави много добри възможности за парични печалби, за спешни сделки или за надеждни преговори. Силен е шансът ви и за реализиране на лични цели. Част от Везните обаче ще се сблъскат с ядове от страна на партньори или поради проблеми с осъществяване на дадена цел. Други достигат до споразумение или договор.


СКОРПИОН-Много добър ден
За Скорпионите е характерен силен успех в понеделник. В това определение се включват контактите с делови цели, паричните постижения, реализацията на лични цели и партньорството. Онези от зодията, които търсят устройваща ги работа ще имат възможността днес да попаднат на такава. Понеделник е сполучлив във финансов аспект, при осъществяване на лични цели, и за партньорско взаимодействие. Труден е за пътуване и преговори.


СТРЕЛЕЦ-Помощ и подкрепа
Подкрепата от страна на влиятелна личност за реализация на целите, е най-силната характеристика в понеделник за Стрелците. Денят е твърде успешен за осъществяване на деловите ви ангажименти, за контакти по интересуващи ви въпроси, по които отговорът ще е положителен, и за лични дела. Може би става дума за нова работа или нов бизнес. Денят е благодатен за преговори. Шансът ви да достигнете до споразумение е твърде силен. За мнозина от зодията се очертава любовно раздвижване след застой.


КОЗИРОГ-Финансови и делови успехи
Успешен ден за парични печалби и делови постижения, но и неприятности в опитите ви да решите благополучно личен въпрос, или във връзка със здравословното състояние в момента. Във всичко, с което ще се ангажирате през този ден следва да сте по-внимателни. Възможни са нещастни случаи. Освен това не ви липсва шанс да получите подкрепата на стабилна личност за реализирането на желани цели. Деловият ден ще е успешен. Хубави възможности чрез контакти.


ВОДОЛЕЙ-Добро начало за нова реализация
Изключително благоприятен ден, който ясно подчертава деловата сполука и финансовите успехи на Водолеите. Много силен успех ще завоюват онези представители от знака, които ще се насочат към нещо ново. Денят е начало на нов етап за реализация в интересуваща ви лична или делова сфера. Проблематична за този ден се оказва сполуката при осъществяване на срещи, за провеждане на преговори и за отстраняване на трудности във взаимоотношенията с партньори, но са подчертани възможностите за парични печалби.

РИБИ-Напълно успешни
Шансът на Рибите за реализиране на хубави сделки, за успешно провеждане на преговори и за осъществяване на интересуващи ги контакти е особено силен през този ден. Безспорен факт е, че мнозина ще стабилизират позициите си, или ще постигнат значителен успех чрез административна инстанция. Днес ще се зарадвате на хубави новини. Във финансово отношение не се очертават благоприятни възможности. Тук възникват непреодолими пречки.
User Avatar
ОВЕН (21 март – 20 април) Вие действате решително и смело и това прави живота много по-добър. Според вашия дневен хороскоп днес трябва да докажете на всички хора наоколо, че с вас ги очаква истинско щастие. Рискувайте! И ако са ви завладели анти-романтични чувства, не се безпокойте. Емоциите са просто емоции и затова не трябва да се тревожите за тях. Дори и да имате любим човек, той със сигурност ще разбере, че искате повече лично пространство. А ако в момента сте сами, просто се насладете на своята независимост.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Днес можете да постигнете едно наистина важно споразумение със силна и авторитетна личност, съгласна да продължите заедно напред. Създаването на съюз с човек, притежаващ много повече власт от вас е изключително трудно, но вие можете да се справите. Всъщност, това ще бъде ценно и за двете страни. Постарайте се да направите всичко възможно, за да оправдае доверието на този човек. Може би в краткосрочен план, ще трябва да жертвате нещо, но в крайна сметка ще спечелите наистина много!

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия дневен хороскоп днес сте заобиколени от правилните хора. Използвайте таланта си на максимум и създайте нещо красиво! Това е един добър ден за забавления. Защо да не организирате празник за себе си и близките хора? Изтръгнете околните от зоната на комфорта. Направете го така , че да престанат да вземат живота толкова сериозно, и да се научат да се смея на себе си. Не се съмнявайте, вие непременно ще успеете! И много скоро всички ще ви

РАК (22 юни – 22 юли) Бъдете смели и екстравагантни днес! Не е необходимо да криете истинската си природа. Дръжте се естествено и престанете да се питате какво си мислят хората за вас. Всъщност, кой въобще се вълнува от това? Вие трябва да живеете така, както искате и най-добрият начин да го направите е да кажете всичко, което решите. Дори, и ако думите ви предизвикат нечие раздразнение. Най-малко, докато се достигне точката на кипене, можете да правите това, което ви харесва!

ЛЪВ (23 юли – 22 август) Днес се насладете на славата! Дори и да не можете да помогне на всички, в техните проблеми, за тях вие сте източник на вдъхновение. Всъщност, когато става въпрос за започване на нова романтична връзка, определено не се смущавате от намеци и съвпадение. Вие знаете какво чувствате и за вас няма никакво значение какво мислят останалите за това. И все пак не си ли губите времето напразно? Разбира се, че отговорът е „не”! В днешната ситуация, вашата увереност има решаващо значение. Покажете на този прекрасен за вас човек, че просто не може да ви подмине.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия дневен хороскоп днес дори и да ви измъчват неясни съмнения за по-нататъшно развитие на ситуацията, това не е причина да се притеснявате. Така че демонстрирайте гъвкавост и докаже на останалите колко добре се адаптирате към обстоятелствата. Наскоро самочувствието ви беше леко наранено, но нищо страшно не се е случило. Време е да се върнете към нормалния живот. Включете се в нещо, което ще ви разсее от негативните мисли! Всъщност, това унизително преживяване стана източник на ценна информация, която ще ви помогне никога да не повтаряте същата грешка.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Разширете своя кръгозор, за да обхване повече, отколкото виждате в момента. Според вашия дневен хороскоп днес имате възможност да докаже на околните правилността на гледната си точка, за да станат те ваши последователи! Работете в екип, така е по-лесно да се постигнете желания резултат. Това е един добър ден, да отпразнувате своя ​​собствен живот. Понякога трябва да се наслаждаваме на това, което притежаваме, и което сме дали на света. Отделете време за себе си! Просто се откъснете от ежедневната рутина и си отдъхнете и повеселете!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Днес смело можете да използвате ласкателство като основно свое оръжие. Всъщност, това е напълно приемливо средство, докато се основава на истината. Хората разбират, кога думите ви са пълни с лъжи и съвсем не е необходимо да измисляте нещо различно. По-добре се опрете на реално съществуващи факти и просто наблюдавайте увеличаващия се интерес на вашия събеседник. И когато нарасне достатъчно, заемете се с реализацията на замисленото!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Днес е вашият ден! И това може да означава всичко. Всъщност, в момента късметът е изцяло с вас. Но все пак се уверете, че достатъчно реалистично гледате на някои неща. Трябва да балансирате оптимизма с вродената предпазливост. Не вярвайте на всичко, което виждате или чувате. И не приемайте нищо за даденост, дори когато говорите с достатъчно надеждни хора. Във въздуха витае твърде много двойственост и много хора са склонни да ви кажат, не истината, а това, което искате да чуете . Бъдете внимателни!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия дневен хороскоп днес е възможно някои служебни въпроси да ви създават известни затруднения. Не е ли време да избягате от тях, като си вземете почивен ден? Ако имате такава възможност, непременно се възползвайте! Постарайте се да не изпълнявайте безпрекословно всички желания на околните. Днешната невинна молба, утре може да се превърне в куп претенции и изисквания. Нима ви е нужно всичко това? Разбира се, вашият отказ може да доведе до известно напрежение в отношенията с тези хора, но това е по-добре, отколкото постоянно да ви използват!

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) В противоречията не винаги има лъжа или парадокс. В действителност, те могат да бъдат доста правдиви. Днес опитайте да проследите някои, на пръв поглед, нелогични събития и да намерите в тях закономерност. Може би сега не искате да правите отстъпки, но отказвайки се от някои замисли, със сигурност ще загубите много по-малко, отколкото борейки се до победен край. Постъпете мъдро и намерете компромис за общуване с всеки, с когото напоследък отношенията не вървят. Много скоро всичко си идва на мястото и вие отново можете да заемете лидерската позиция!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия дневен хороскоп днес трябва да стоите по-далеч от драмите на другите хора. Това, разбира се, не означава, че е необходимо да се превърнете в отшелници, но е желателно да се издигнете над всичко дребно. Вместо постоянно да се опитвате да разнообразявате ежедневието, насладете се на комфорта, който то ви дава. Всъщност, точният ежедневен график не винаги е нещо лошо, понякога помага да се избегнат недоразуменията. Този период на стабилност ще ви позволи да поставите солидна основа за вашето светло бъдеще, така че просто се отпуснете и се оставете на течението!
User Avatar
ОВЕН -Не се разсейвайте

Хубаво е, че Овните ще покрият голям периметър в изявата си, но този стил често крие опасността от разпиляване на сили и раздвояване на вниманието. Бъдете активни, и същевременно концентрирани върху изпълнението на целите си. Сполуката е валидна и за осъществявате на лични намерения. Друга група от зодията ще се насочи към обществените среди за контакти. Последните ще са особено сполучливи и ще ви предоставят чудесна възможност за реализация в обществените или деловите среди.

Телец -Успех

Благоприятен и успешен ден за контакти, преговори и пътувания – делови или лични, но и за вас е валидно предупреждението да не се разсейвате, плюс това да овладявате емоционалността си. С много добри възможности за чудесни достижения разполагат и практически ангажираните от знака. Трудностите, с които ще се сблъскат днес представителите на зодията , се свързват с дома. Те може да са предизвикани от неочаквана авария или да фиксират взаимоотношенията с членовете на фамилията. Не е трудно да направите опит за хармонизирането им.

Близнаци-Добри възможности

Денят е много добър за осъществяване на цели засягащи личните стремежи, за провеждане на преговори или за практически ангажименти. Част от зодията са доста отпуснати, най-вероятно поради преумора, и е съмнително че ще действат в деловите среди, но пък ще починат и ще възстановят потенциала си. Събота е много хубава за начало на перспективен проект или просто за едно бъдещо разгръщане в дадена сфера. Ако се заемете с изграждането на здрава основа за предстоящи начинания, резултатите след време ще са значителни.

Рак-Чудесни възможности за реализация

Доста хубав и благоприятен ден за практическа реализация на делови и лични цели. Най-добри резултати ще постигнат онези Раци , които съвършено са планирали ангажиментите си, и са готови да действат без да пестят усилията си. Контактите в обществените среди ще се окажат особено полезни за мнозина. При това положение е невъзможно да се разминете със сполуката. Днес следва да сте внимателни по въпроси с финанси. Не давайте заеми и внимавайте да не станете жертва на измама или кражба.

Лъв-Шанс за освобождаване от проблеми

На фона на множеството несгоди притиснали напоследък Лъвовете, събота е благоприятен ден за освобождаване от проблеми. Ако въпросните неприятности идват отвън, днес може да проведете срещи с хора разполагащи с възможности за ефективна намеса, и имате шанса да получите подкрепата им. Характерната особеност днес е, че и вие подобно на предния знак притежавате значителен късмет за успешни действия и за осъществяване на личните планове. Мобилизирайте се и не допускайте разколебаващи мисли да рушат активността ви.

Дева-Благодатен ден

Събота е доста благоприятна за реализиране на делови, финансови и лични цели. Някои от зодията ще се насочат към ползотворно партньорство, което ще им осигури изпълнението на допълнителни делови ангажименти. За известни проблеми може да си говори при бизнесмените, но те са отстраними. Особено плодотворно ще преминат преговорите при онези от зодията, чиято главна задача са именно те. Нервното напрежение у някои от знака ще нарасне през този ден, поради неспазено обещание за завършването на поет ангажимент от изпълнителя.

Везни-Пълен успех

Везните ще постигнат безспорен успех по целите и делата, с които възнамеряват да се заемат днес. Може да възникнат известни проблеми в контактите ви с личности от административните среди, но в крайна сметка ще намерите разрешение и ще достигнете до интересуващия ви консенсус. За да не се стигне до такава развръзка, е необходимо да сте готови на компромис. В първия случай такава необходимост се налага, за да не се изтълкува настойчивостта ви като вид агресия, а във втория - за да увери другата страна, че я зачитате. По-значимо напрежение е възможно в любовните отношения.

Скорпион- Пред етап на стабилизация

При Скорпионите напрежението е повишено, а причините породили състоянието ви, явно са отдавна. В повечето датират от месеци насам. Сега възникна шанс да се освободите от проблемите без дори лично да правите нещо по въпроса. Позициите ви ще укрепнат и напълно ще се стабилизирате. Последният ще проработи, след като докажете неотстъпчивостта си. Ползотворните насоки са две - материалната сфера и любовта. Особено сполучливи ще са преговорите от делови тип. Плодотворните ви възможности засягат и стабилизацията на позициите ви в обществото.

Стрелец-Действайте последователно

Благоприя­тен ден, през който представителите на Стрелец разполагат с много добри възможности за реализация на делови и финансови цели. Не прибързвайте е не влизайте в конфликти! Това е единственото условие което следва да изпълните. В противен случай ще възникнат пречки и проблеми. За насочилите се към делова реализация този ден е доста благоприятен и гарантира сполука. Но и тук някои от знака ще демонстрират нетърпение, агресивен подход, ярка самоувереност, което в крайна сметка може да се окаже грешка.

Козирог-Чудесни възможности

Успешно осъществени проекти, реализиране на желани контакти и укрепване на деловите позиции. Това са положителните събития в събота, която ви носи силен късмет. При бизнесмените ще започнат промени, които ще ги освободят от нежелано присъствие или от проблемни ситуации в деловите среди. Денят е благоприятен за отстраняване на проблеми и за постижения в желана сфера, но първото задължително условие е да се освободите от емоционалното си напрежение, за да реализирате шанса си. И вие, подобно на други знаци притежавате силен късмет днес, тъй че сполуката предварително е фиксирана.

Водолей -Хубави постижения

Благодатен ден, през който Водолеите ще действат доста активно в секторите свързани със стремежите и интересите им. Във финансово отношение ще постигнете пълен успех относно проектите ви в това направление. Същото може да се каже за деловите ви обвързаности и до уговорени важни контакти. Преодолейте личните несгоди, отнасящи се до неосъществени проекти или стремежи, и насочете вниманието си към градивност. Ще се сблъскате с провокации отвън, които силно ще ви подразнят. Ако държите да превърнете този ден в печелиш за вас - няма да се поддадете. Шансът ви за пълна сполука е доста силен.

Риби -Интензивни и успешни

И Рибите ще действат твърде интензивно през този ден. Едни от зодията ще се освободят от пречки засягащи деловите им цели, други ще проведат изключително важни контакти, а бизнесмените ще завоюват поредния се делови успех. Известни проблеми може да възникнат по финансови въпроси. Не сте ли в състояние да го постигнете, по-добре не се заемайте със сериозни задачи. Някои дори и да го постигнат, няма да имат възможността за действия поради здравословен проблем. Изразителен за този ден е късметът ви в любовната сфера. Там сполуката е сигурна.

User Avatar
Дневен хороскоп за Овен - 21 август

Добри възможности, но внимателно
Вашите възможности за високи постижения в сферите и направленията свързани с интересите ви, са подчертани, но едновременно с този добър шанс, следва да сте достатъчно бдителни за реализацията си, която ще бъде притеснявана от ударите на противници, и чрез пречки от високостоящи личности. Вслушвайте се в чужди съветите, но не пренебрегвайте и зова на сърцето си. Денят е удачен за пътувания, командировки, за промени, свързани с работата. Приемът на лека храна ще ви създаде повече комфорт и помогне за изчистване от токсини. Ограничете цигарите и не претоварвайте зрението.

Дневен хороскоп за Телец - 21 август

Неочаквано напрежение
За Телците не липсват благоприятни възможности относно желани постижения, но за голяма част от зодията се оформят неочаквани ангажименти,, които може да променят плановете ви за действия в дадена област. Проблем за други от знака ще се окаже отказът на някой да ви помогне за нещо. Препоръчително е да планирате и работите върху това, което е важно за вас, да обърнете внимание на дома и семейството, като не пренебрегвате и себе си. Днес съветите са особено полезни, не ги пренебрегвайте, защото чрез тях ви говори съдбата.

Дневен хороскоп за Близнаци- 21 август

Добри възможности
Сряда е хубава за Близнаците . Има известна вероятност да останете разочаровани поради невъзможността да осъществите финансова или делова цел, но като цяло денят е благоприятен за добри постижения в обществените среди, и за уреждане на интересуващи ви въпроси. Не е подходящ за преговори. Не отхвърляйте ничия идея, и в най-маловажната на пръв поглед може да откриете блестяща възможност за себе си, ако разбира се, сте прозорливи и находчиви. С роднини ще обсъждате предстоящо начинание, бизнес - задача или пътуване; запазете спокойствие, ако имате различни виждания по въпроса.

Дневен хороскоп за Рак - 21 август

Действайте безконфликтно
Раците разполагат с хубав шанс за осъществяване на целите, а в основата на вашата плодотворна реализация следва да залегне партньорството. Много важно е да не влизате в противоречия. Възникне ли напрежение и разногласия, сторете необходимото, за да ги туширате, за да не вземат връх в отношенията. Планирането на нови проекти ще постави начало на по-добър период в живота ви. Отлично време и за начинания, които ви носят добро настроение и усилват вярата в собствените ви сили. Благодарение на тактичната си намеса ще повлияете на нечие решение, от което всички ще останете доволни.

Дневен хороскоп за Лъв - 21 август

Мощни позиции
Хубава за целите, сряда подчертава нивото на вашата делова и обществена стабилност, но и повишеното вътрешно напрежение, което ви прави остро нападателни и готови за конфликти. Овладейте тази предварителна нагласа и дайте предимство на конструктивното начало, за да реализирате стремежите си. В отлична кондиция и форма на духа ще привличате онези, които харесвате и с които и занапред ще вървите заедно. По отношение на неудовлетвореността ви, ако такава се появи, анализирайте случващото се и вземете нещата в свои ръце. Преминете на по-лека храна, щадете зрението и черния дроб.

Дневен хороскоп за Дева - 21 август

Чудесни условия за успех
Денят предоставя много добри условия за успешни действия в деловата сфера. Специфичното за сряда е, че отбелязва началото на етап за промени. Ще са благоприятни. През следващите четири седмици не бива да влизате в конфликти с партньори и с хора от обществените среди, за да вървят делата ви. Пътуванията ще са благополучни, предвидили сте детайлите, за това не бива да се тревожите. Новостите продължават и това ви поддържа в добра форма на духа, а всичко планирано през днешния ден обещава да бъде успешно.

Дневен хороскоп за Везни - 21 август

Борба за надмощие
Успешен ден за преговори, за реализация на финансови цели, и за осъществяване на важни контакти в обществените среди. Успехът в бизнеса не е сигурен. При мнозина ще се разрази остра борба за материално предимство, в която тежките и коварни удари ще подсигурят победата на една от страните. Емоционалните ви преживявания ще ви зареждат с добро настроение, макар, че са възможни и изненади. Има неща, които не бива да пренебрегвате, нещо повече. Всеки съвет е ценна информация, в която е добре да се вслушвате. Дори съветите на непознати хора днес могат да са ви полезни.

Дневен хороскоп за Скорпион - 21 август

Печеливши възможности и преговорен успех
Изразителни в действията си и ярко активни за реализация на целите си, представителите на Скорпион ще завоюват финансови успехи и такива при провеждане на преговори. За част от родените в знака се очертават неприятности от делово естество. Източникът им е ваш шеф или високостояща личност. На много от вас денят ще е динамичен и интересен, без умора ще следвате целите си, за които храните добри очаквания. Бъдете внимателни, в желанието си да не пропуснете нещо важно и бързайки, е възможно да нараните някого. Приемайте лека храна, но ограничете течностите и цигарите.

Дневен хороскоп за Стрелец - 21 август

Делови и личен успех
Много благоприятен ден за реализация на лични и делови цели, за успех в партньорските ангажименти и за парични печалби. Късметът ви е силен и ще успеете във всичко, чието изпълнение зависи от вас. Това може да се твърди само при провеждане на преговори и относно очаквана подкрепа. Запазете доброто си настроение, може да дадете повече на семейството си, наслаждавайки се заедно на природата и близостта си. Не пренебрегвайте ничии съвети, има какво да научите и да обогатите практиката си. Във всички случаи денят ще ви донесе добри развития, стига да сте активни и търсещи.


Дневен хороскоп за Козирог - 21 август

Делова реализация в пълнота
Сряда е благодатна и за Козирозите. През този ден ще осъществите деловите си проекти в пълнота.Онези от вас, които възнамеряват да укрепят деловите си позиции, и тези в бизнеса, да действат тихо и дискретно в това направление. Хора от близкия заобикалящ кръг ще пречат на осъществяването на такава цел. Във всички случаи направеното днес, стига да е за добро, ще ви носи дивиденти в бъдеще. Времето е подходящо за очистване на черния дроб, преминете на лека храна, ограничете цигарите, алкохола и приема на течности.

Дневен хороскоп за Водолей - 21 август
Осезаем успех
Водолеите са в много добри позиции за осъществяване на деловите и личните си цели. Онези, на които им предстои да водят преговори ще постигнат пълен успех. за проблеми от финансово естество може да се говори при бизнесмените. Ще бъдат предизвикани от ваши партньори или колеги от бизнеса. Други ще постигнат финансови резултати, които ще се отразят благоприятно на бита им. С каквото и да се заемете, трудът ви ще е ползотворен, изборът остава на вас. Направените промени, особено онези, които са свързани с работата ще имат положителен отзвук в бъдеще.

Дневен хороскоп за Риби- 21 август

Нетърпението е вредно
Пред този ден за Рибите има два неблагоприятни момента за реализация на целите. Единият се свързва с липсата на търпение и агресивно поведение, което би било безспорна грешка от ваша страна, а другият има отношение към външни, мъчно преодолими пречки. Стабилизирайте се, за са избегнете първия. Потърсете свой начин да си починете, като се освободите от натоварващи мисли и обновите силите си. Всякакви процедури по изчистване на организма ще оказват благотворно въздействие върху вас, приемайте лека храна и по-малко течности.


User Avatar

Август е осмият месец от Грегорианския календар и последният пълен месец на лятото тази година. Двата зодиакални знаци, свързани с месец август, са Лъв и Дева. Ето какво очаква представителите и на другите зодии през този красив месец от годината:

Овен

Излизате­ от летаргията, Овни. Макар очакванията ви да са по-големи, август няма да ви разочарова. Има вероятност да станете свидетели на внезапно и неочаквано развитие на неща, които сте си мислили, че са в застой. Макар и неочаквана, промяната ще е положителна. Животът е предвидим, стига да знаете от кой край да го подхванете. Здравословно ще бъдете добре. Не се поддавайте на депресията. Постарайте се да подредите приоритетите си. Повечето от вас няма да имат възможност да почиват през този месец, а онези, които са планували отдиха предварително, да внимават с обкръжението и вредителите в него. На любовния фронт нищо ново – хубавото е все така хубаво, а лошото – лошо.


Телец

Август е един неособено приятен месец за Телците. Няма сфера, в която да не срещнете някакви препятствия, без значение дали ще са малки камъчета или големи канари. В някои отношения звездите настояват да се успокоите, преди да може да ви се даде достъп до нещо, което наистина желаете. Вие ще трябва да се изправите пред страховете и тревогите си. Да, топло е, да, неприятно е, но ако оставите онова, което сте затлачили през предишните месеци, нищо чудно да си носите лошия късмет до Коледа. И за да разкрасим малко черните краски, ще ви кажа, че повечето от вас ще имат достъп до нещо или някой, който е бил недостъпен преди.

Близнаци

Дори и най-авантюристичният човек се радва на известна предвидимост в живота, но това не важи за Близнаците. Не и през този месец. Колкото и да се радвате на адреналиновите удари, трябва да знаете, че има неща, които са извън възможностите ви, а и не е много безопасно да настоявате. Не ръчкайте Съдбата точно сега, дори и тя има нужда от почивка. Ако просто изчакате, може да се получи нещо значимо по този начин. Не се чувствайте задължени да направите нещо на всяка цена. Придържайте се към най-лесните възможности, които съществуват през този период. Няма да бъдете разочаровани от финансите и връзките през този месец.

Рак

Има един определен човек, който очаква нещо от вас, Раци. Имайте предвид, че нагласите и мненията на хората около вас са се променили в последно време и това означава, че трябва да се справите с техните постоянно променящи се идеи. Малко повече търпение няма да ви е излишно. Не е задължително да се разбирате с всички. Щадете здравето и нервите си. Вие сте на път да научите много за себе си по един чудесен начин през този месец. Членовете на семейството, особено по-възрастните, ще се нуждаят от вашата подкрепа и помощ.

Лъв

Има много неща, които можете да направите сега, за да спечелите някого или да докоснете сърцето на определен индивид. Няма да е необходимо нищо скъпо или екстравагантно, за да завоювате любовта на живота си. За да се случи близостта между вас и някой друг, всичко, което трябва да направите, е да покаже истинско разбиране и да бъдете такива, каквито сте – без маски и без лъжи. За представителите на тази зодия август е един изключително любовен месец и много малко ще са истински разочарованите Лъвове. Трябва да сте много мързеливи или апатични, за да не се възползвате от този шанс, а аз знам, че вие не сте такива, така че успех на любовния фронт, Лъвове!

Дева

Един чудесен лечебен процес е в ход в живота ви през този месец. Вероятно вече усещате това. И този лечебен процес засяга всички сфери от живота ви. Отдайте специално внимание на онова, което трябва да бъде ремонтирано, без значение дали става въпрос за връзка с някой специален за вас човек, или къща. Може би смятате, че случилото ще остане в миналото. Нищо подобно. Август ви дава възможността да се поправите, така че или го направете, или забравете. Това е време, през което ще имате възможност да поработите за собствената си репутация. Ще имате голяма полза от това след време.

Везни

Оставете света да се върти така, както той си знае. Адаптирайте се и спрете да влагате усилия в нещо, което няма да ви донесе нито удовлетворение, нито печалба. Небето ще се опита да ви помогне и да ви покаже, че търпението и желанието да се приспособите към някой или нещо ще бъдат възнаградени. Основно, имате точно два проблема за решение и това ще се случи в края на периода. Любовта и романтиката са във въздуха, но ангажимент и разбиране са ключовите думи, които добре трябва да запомните.

Скорпион

Тревата може да бъде зелена от другата страна на оградата, но не подценявайте колко време и усилия са били необходими, за да стане такава. Може би сте на мнение, че настоящата ситуация е по-малко привлекателна, отколкото онази, която съществува някъде другаде. Желанието ви за промяна ще ви направи нетърпеливи. Скоро хоризонтът пред вас ще бъде чист. Задоволявайте се с това, което имате, и това, което правите. Има много негативи около вас напоследък.

Стрелец

Дава ви се отлична възможност да си починете от всичко и от всички точно сега. Идете някъде сами, макар и за кратко време и направете една хубава равносметка на онова, което се е случило досега. Макар и ентусиазирани от една любов, която от известно време се върти около вас, вие нито ще получите, нито ще дадете онова, от което имате нужда. Радвайте се на доброто здраве и чудесните приятели, които имате. Въздържайте се от непредвидени разходи.

Козирог

Вие имате право да отговорите на трудна или неудобна оферта по начин, който е подходящ за вас. И това е нещо все пак. Реагирайте чрез избора, Козирози. Покажете и докажете, че заслужавате призвание и адекватно заплащане за усилията, които полагате. Трябва да вземете под внимание мислите и чувствата на вашите близки. Малко сте ги пренебрегнали. Определен човек изглежда е положил усилия, за да обясни как се чувства с надеждата, че един мост между вас и него може поне да бъде построена. Този мост все още е тук, затова не губете време, преминете и вижте какво или кой ви очаква на другия бряг.

Водолей

Водолеите са мъдри хора, но не са изключение. Притежават необичайни способности да прогнозират резултатите за събития, които останалата част от нас са склонни да вярват, че трябва да се разгърнат по свой собствен начин и време. Вие виждате нещо, което другите не виждат. Картината е в ума ви, затова се доверете на интуицията си през този месец. Някой може и да не се радва или да не е съгласен с онова, което виждате сега, но след време ще бъдат благодарни за вашето прозрение. Всичко, което научавате през този месец, трябва да бъде премислено внимателно и задълбочено.

Риби

Някои хора просто обичат да са дребнави и вие сте точно такива през август, Риби. Каквато и възможност да се изпречи пред вас, вие ще я преследвате. Много по-спонтанни сте, отколкото трябва да бъдете. По-здравословно е да намалите малко оборотите. Може би трябва да оставите нещо да се случи от самосебе си и по свой собствен начин. Обърнете внимание на здравето си. Една диета ще ви се отрази добре.
User Avatar
ОВЕН
Обновете хармонията
Денят разкрива благоприятни възможности за заемане с нещо ново, от което добре ще спечелите. Има обаче голяма вероятност доста Овни да се откажат от разкриващия се шанс, тъй като най-вероятно ще се наложи обучение , преди да се заемете с въпросната работа, или ще трябва да изградите здрава основа за бъдещите делови ангажименти. В личен план възникват проблеми в отношенията с някого. Ако не сте нападателни, бихте могли да ги преодолеете. Вторник ви предоставя добри условия за обновяване на хармонията .

ТЕЛЕЦ
Напрегнат ритъм
Вторник ще е напрегнат за преобладаващата част от Телците по две причини. Едни от вас са претоварени в психическо отношение, което често се дължи на лични проблеми. Други ще имат доста делови ангажименти, за реализацията на които ще действат с повишена отговорност. В този напрегнат ритъм е възможно да пропуснете някои дребни подробности, които може да се превърнат в причина за някаква загуба. Въпреки тези неудобства денят е доста хубав от гледна точка на това, че бележи началото на благоприятен период.

БЛИЗНАЦИ
Силни противоречия
Вторник е благоприятен за осъществяване на вашите делови и лични задачи, но носи и ярки противоречия, които в много случаи може да се превърнат в обективна пречка за осъществяване на целите. Не влизайте в конфликти, за да си ги спестите. Проявата на активност в сферите на вашите интереси може да се превърне в начало на новости. Други ще достигнат до нова идея, за чието осъществяване ще потърсите нечия помощ. Със сигурност ще я получите. Контролирайте нервите си вкъщи. Възможно е да избухне конфликт.

РАК
Пилеете сили
Вторник разкрива добри възможности за чудесна реализация в делово отношение, а за някои от зодията тази изразност се комбинира с парични печалби. Част от представителите на знака обаче ще бъдат крайно недоволни от деловия ден, което се дължи преди всичко на силна разсеяност или разпиляване на силите. Възможните грешки са прибързване или крайно забавяне. У мнозина се наблюдава значително засилване на любовните импулси. Това е другият атакуващ фактор, който също засилва вероятността за пропуски и грешки.

ЛЪВ
Нова работа
И за Лъвовете вторник е особено успешен от гледна точка на делова реализация и постижения. Някои от зодията са на прага на професионален договор, който се оказва твърде изгоден като нова служебна позиция и във финансов аспект. Вероятността да го сключите още днес никак не е малка. В личен план започват положителни промени, чрез които настъпва многопосочна стабилизация в различните житейски сфери. За момента не може да се каже, че емоционалното равновесие е приоритетна изразност за мнозина от зодията.

ДЕВА
Хвалят ви
Коректните взаимоотношения, а и компромисите при необходимост, са благоприятната линия за реализация на вашите намерения през този априлски ден. Някои представители на Дева ще останат особено доволни от получената висока оценка за труда им. Като развитие, вторник предоставя добри възможности за парични печалби и за напредък в деловата сфера. На мнозина ще се наложи да решават въпрос от професионално или лично естество. Тук често става дума за притеснителни данъчни или други финансови задължения.

ВЕЗНИ
Успешен ден
Контакти с влиятелни хора, финансова сполука, новини и успешни действия в сферите на вашите интереси. Тази характеристика за вторник дава яснота, че представителите на Везни ще регистрират един твърде успешен ден от настоящата седмица. Някои ще се сблъскат с трудности на работното място, които ще отстранят с по-ярки и енергични действия. За други от зодията се очертава успешно пътуване. Днес мнозина ще разрешат окончателно финансов или емоционален въпрос. Започва нов, успешен и стабилен период.


СКОРПИОН
Действате активно
Печелившият ход за Скорпионите във вторник е ясно видим в активната изразност, настойчивите действия и твърдостта при реализиране на целите . Нечие не особено приятно присъствие ще е причина за честата смяна на настроението у мнозина. В някои случаи не е изключено това да са негативни мисли. Вторник определено подсказва за раздвижване на ситуацията около вас, което ще се изрази и на вътрешно ниво. Днес ще е трудно на бизнесмените, особено ако са определили деня за водене на преговори. В любовта - сполука .

СТРЕЛЕЦ
Изненада
Вторник разкрива прекрасна възможност за начална реализация в сферата, където считате, че е необходима корекция, за да достигнете до желаните резултати. Днес е хубаво да засилите контактите в обществените среди. Ще научите полезна информация, а някои ще бъдат изненадани от делова оферта. Избягвайте разправиите, за да не си навлечете неприятности. Домашните новости са характерни за мнозина. В едни случаи са материални, а при други определено засягат хармонията във всекидневието. Парични постъпления.

КОЗИРОГ
Осъществени цели
Много енергични в изявата си, Козирозите ще завоюват желания успех в деловата сфера днес. За мнозина от зодията се очертава повече движение по въпроси от финансово естество, а някои дори ще пътуват с тази цел. Предимствени се оказват съвместните ангажименти с хора от приятелския кръг, с които най-често сте във връзка с определена делова дейност. И тези ваши ангажименти ще донесат добри постъпления. Трети от знака ще имат доста домашни задължения, с които вече категорично са решили да се справят.

ВОДОЛЕЙ
Без рискове
Ситуацията, в която се намират Водолеите, е твърде благоприятна за осъществяване на цели и намерения, изискващи спокойствие и последователност. Сега следва да действате концентрирано, без прибързване, без рисковани крачки и винаги след задълбочен анализ. Мнозина ще се запознаят с човек, с когото отношенията бързо ще се изградят върху здрава основа, а впоследствие ви предстои продължително сътрудничество. Този ден е начало на период за успешни действия на съдружни начала или на ползотворно партньорство.

РИБИ
Хубава новина
Вторник е подходящ за делова и материална реализация, парични печалби и преговори по въпроси за бизнес или от друго естество. Сега Рибите разполагат с множество възможности за постижения и за организиране на дейност в дадено делово направление.
Днес ще ви изненада хубава новина от човек във вашето обкръжение, с когото имате и делови взаимоотношения. За някои от зодията не са изключени противоречия с партньор от бизнеса, които може да прераснат в ярка конфронтация.
User Avatar

ОВЕН
Справяте се с проблеми
Успешен ден изпълнен с добри възможности за реализация, предстои за представителите на зодия Овен. Това ще ви изненада с новости, които при едни от зодията обхващат деловия план, а в други случаи засягат въпроси от лично естество. Раздвижването в социалната сфера създава условия за смяна на работата, а някои със сигурност ще се възползват от възможността. В лично отношение се разкрива възможност да разрешите голям проблем, който в много случаи засяга неизяснена ситуация с властите. Видимо е, че вторник бележи началото на по-спокоен период.

ТЕЛЕЦ
Имотна сделка
Плодотворен и изпълнен с изненади вторник очаква представителите на Телците. От гледна точка на контакти и делова реализация денят е доста наситен. Добри възможности за успех имат действащите в сферата на търговията с недвижимо имущество. Други от средите на бизнеса ще имат ангажименти в административните и юридическите среди, за да разрешат проблеми, свързани със законност. За вас не е изключено да се сблъскате с пречки, което най-вероятно ще ви забави, но въпросите са разрешими. На всички от зодията предстои до около месец да решат изостанали делови задачи.

БЛИЗНАЦИ
Любов от пръв поглед
Добра финансова реализация, постигане на личните цели и задачи, както и постигането на добри резултати от преговори, именно това предоставя този вторник на повечето Близнаци. Ще трябва да помислите и за постигнатото в делово естество, бързото решаване на домашни въпроси, пътуване. С други думи, представителите на Близнаци достигат да пълно осъществяване на заплануваното във вторник. При бизнесмените се очертава по-голямо напрежение, което в повечето случаи възниква поради осъществяването на належащи промени, но чрез тях ще се разкрият значителни възможности за просперитет. Не липсва и любовен успех.
РАК
Нова работа
Комуникацията с интересни хора, превзема по-голямата част от работния ден на Раците. В някои случаи може да се наложи кратко пътуване. Деловата и финансовата сполука са сигурни. В професионално отношение се очертават новости. Настоящият момент е свързан с нова работа за някои от зодията. Въобще е налице раздвижване, което ще е характерно и за други сектори от живота ви и създава условия за повишена емоционалност. Част от представителите на знака се чувстват ограничени от обстоятелствата или с намален физически капацитет.
ЛЪВ
Добри новини
Едва ли има Лъв, който да не е убеден във възможностите си да се справи с всички проблеми които се изправят на пътя му през днешния ден. Не бива да допускате и сянка на съмнение, защото наистина ще се случи точно така. Вторник ще ви зарадва с чудесна новина и ще постави началото на благоприятни изменения. Днес доста от представителите на знака ще се активизират за контакти в обществените среди. За някои се очертава полезно запознанство с човек от средите на бизнеса, с когото не е изключено след време да реализирате съвместен делови план.

ДЕВА
Действате с размах
Бързи действия, справяне с отговорностите, финансова сполука и явен късмет при реализиране на желанията. Пътуване, продиктувано от лични или делови съображения, ще постави начало за хубави промени. Вторник е значителен като възможности. Някои от зодията са доста уморени, но продължават настойчиво да осъществяват целите си. В края на деня обаче реализацията на поетите отговорности ще е достатъчна компенсация за повишената степен на умора. Започва нов плодотворен етап на финансова стабилизация.
ВЕЗНИ
Компромисен ден
Мнозина от Везните са доста уморени и вероятно ще ограничат ангажиментите си през този ден. За някои ще е невъзможно, особено по отношение на служебните задължения, част от които следва бързо да се придвижат. Във взаимоотношенията ви - служебни или обществени, ще възникне напрежение, което е хубаво да овладеете. Може да се наложи да отстъпите от позициите си в името на разбирателството. В случая обаче един компромис от ваша страна ще е твърде полезен за бъдещето. Нови възможности се разкриват за бизнесмените

СКОРПИОН
Новости
Въпреки че доста Скорпиони ще се сблъскат с пречки и неудобни ситуации при осъществяване на служебните си дела, вторник ще ви донесе успех в материалните ангажименти. Не насочвайте вниманието си към повече ангажименти. Концентрирайте се в една област и ще сполучите. Новини, свързани с вашата делова изразност или с други важни цели и задачи, ще повишат чувствително настроението на голяма група от знака. Най-доброто за този ден е, че той е начало на продължителен успешен период, през който ще действате решително.
СТРЕЛЕЦ
Благоприятни възможности
Днес за Стрелците се очертава доста работа. По всичко личи, че ще се справите със задачите си, но има някои подробности. Не се опитвайте да осъществите плановете си по дела, чиито посоки явно са противоположни. Подобна многофункционалност едва ли ще се получи. Някои от зодията са изоставили част от задачите си за по-късно изпълнение, за да се справят със сегашните си. В настоящия момент може да се окаже, че спешно се налага да насочите вниманието си към тях. При някои бизнесмени ситуацията изисква светкавични промени.

КОЗИРОГ
Леки проблеми
Няма никакво съмнение, че комбинацията добър шанс и подчертана отговорност при реализиране на замисленото е превъзходната матрица за успеха. Днес преобладаващата част от Козирозите ще свършат доста работа, а усилията ви ще бъдат високо оценени и съответно добре заплатени. Във всички сфери на активността си ще достигнете до неоспорим успех. Малко по-различно изглеждат нещата в личен план. Някои от зодията живеят с надеждата, че проблемите в интимното партньорство ще се разрешат. За момента е съмнително.

ВОДОЛЕЙ
Не се ядосвайте
За преобладаващата част от Водолеите този ден е доста емоционален, но не във всички случаи вълненията са положителни. Важното е да владеете нервите си и да не се поддавате на дребни провокации. За някои от зодията се очертават доста професионални ангажименти и делови контакти през този ден, което едва ли ще им хареса, защото имат намерение да отделят достатъчно време за осъществяване на лична цел. В този смисъл вторник носи по-ярко нервно напрежение. Въпреки това действате отговорно и постигате успех в делата си.

РИБИ
Преговори
За вас този ден се оказва значителен за парични печалби и за реализиране на делови цели или за начални стабилизиращи действия по мащабни проекти с перспективна цел. При някои възниква необходимост от спешни контакти с деловите партньори за осъществяване на бързи промени. Други ще се ангажират с преговори, резултатите от които ще са напълно удовлетворителни. Настоящият момент е твърде подходящ за активност. Навлизате в период за продължително разгръщане, което безусловно ще се развива по възходяща линия.