Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Клуб: ЗА ЖИВОТА С ХУМОР

СТИХЧЕТА,КАРТИНКИ И ДР.
User Avatar
Жена се оплаква на приятелка:
- Не мога да го науча мъжа ми на ред. . . Всеки път си крие портфейла на различно място.
User Avatar
Хем си грозна, хем си тъпа,
Ходиш с обеца на пъпа.
Просто чума си голяма
и на татко, и на мама.

Важно да въртиш дупето
влезеш ли с айфон в WC-то.
Устните на човка свиваш
и паласките прикриваш.

Чела си веднъж Коелю
Мис си била в некво село.
С маратонки турска Пума
май Refan ти е парфюма.

Искаш ти да си висшистка
не кат мама – трактористка.
Тебе най щти е добре
със Азис на Сен Тропе!
/пп не зная на кого е но много се посмях Браво на автора
User Avatar
Какво дърво сте според рождената ви дата?
Келтските народи смятали, че на всяка рождена дата отговаря определено дървоДатата на раждане често служи за определяне на личностната характеристика на човек, вярва се, че разкрива неговото минало, настояще и бъдеще. В културите на предхристиянската ера също се е гадаело по рождената дата.

Келтските народи смятали, че на всяка рождена дата отговаря определено дърво. Видът на дървото издава част от личността на всеки един човек. Вижте кое дърво сте според датата на раждане.

Ябълково дърво ( 23.12 – 01.01 и 25.06 – 04.07 )

Ако според датата на раждане сте ябълково дърво, то вие сте стройни, атрактивни, талантливи, философски настроени и очарователни. Имате силна аура, обичате да флиртувате и по природа сте авантюристи. Искате да обичате и да бъдете обичани. В една връзка вие сте нежни, верни, отдадени на партньора си.

Ясен ( 25.05 – 03.06 и 22.11 – 01.12 )

Хората родени под знака на дървото ясен се отличават с необичайна привлекателност, позитивизъм. Също така са весели и амбициозни личности и действат импулсивно. Отличават се и с талант, но на моменти могат да бъдат страшни егоисти. Не се страхуват от уроците на съдбата, а в любовта са верни на половинката си.

Бук ( 22.12 )

Родените на тази дата са под знака на бука. За тях е характерно, че имат добър вкус, държат на добрата визия и полагат много усилия, за да изглеждат винаги привлекателни. По природа са материалисти, но и лидери. Обичат спорта и никога не поемат излишни рискове.

Бреза ( 24.06 )

Родените на тази дата са весели, атрактивни и приятелски настроени личности. Те намират вдъхновение в почти всичко, което ги заобикаля. Отличават се и със скромност и с това, че не са особено амбициозни. Обичат спокойния живот. Разтоварват се като прекарват повече време сред природата.

Смърч ( 09.02 – 18.02 и 14.08 – 23.08 )

Хора, които обичат лукса, решителни личности и силно уверени в способностите си. Понякога са доста нетърпеливи и не пропускат да впечатлят околните. Имат много таланти, а в любовта са готови да бъдат дълго време сами, докато не открият истинската половинка.

Кестен ( 15.05 – 24.05 и 12.11 – 21.11 )

Хората родени под знака на кестена имат силно развито чувство за справедливост. Имат широк кръг от интереси, обичат веселието, но от друга страна са силно чувствителни, особено в моментите, в които им липсва самочувствие. Някои от тях срещат трудности при намирането на подходяща половинка.

Клен ( 25.01 – 03.02 и 26.07 – 04.08 )

Силни личности, които бързо се приспособяват към промените. Оптимисти са и знаят как да получават най-доброто от живота. Не обичат самотата. В любовта са или страстни и верни, или безгрижни любовници.

Бреза ( 12.01 – 24.01 и 15.07 – 25.07 )

Приятни личности, които имат усет към красивото. Техните искания са скромни, но в същото време се опитват да взимат решения вместо другите. Характерно за тях е, че веднъж обидени, трудно прощават за грешките на тези, които са ги наранили. Искат да водят, но не и да живеят по правила. В любовта си са верни.

Смокиня ( 14.06 – 23.06 и 12.12 – 21.12 )

Силни и независими личности, но на моменти и малко хаотични. Обичат децата, животните и семейната топлина. Приятелски настроени, с голямо чувство за хумор. Имат много таланти, интелигентни са, но на моменти и много мързеливи.

Ела ( 02.01 – 11.01 и 05.07 – 14.07 )

Сложни личности с добър вкус. Лесно менят настроенията си, упорити, но на моменти и много егоистични. Амбициозни са и се стремят да развиват своите таланти. Винаги са заобиколени от много приятели, но в любовта трудно може да им се угоди.

Лешник (леска) ( 22.03 – 31.03 и 24.09 – 03.10 )

Очарователни личности, които подхождат с разбиране към околните. Винаги знаят как да направят добро впечатление. В любовта понякога са доста сложни, но честни към половинката си.

Габър ( 04.06 – 13.06 и 02.12 – 11.12 )

Личности, които водят отговорен и дисциплиниран живот. От партньора търсят доброта и уважение. Съвестни към изпълняването на служебните си задължения, но понякога са колебливи, когато се налага да взимат важни решения.

Лайм ( 11.03 – 20.03 и 13.09 – 22.09 )

Не обичат стреса и усърдната работа не е присъща за тях. Отстъпчиви са спрямо другите. Имат много таланти, но им липсва амбиция, за да ги развият. В любовта са верни, но и много ревниви.

Клен ( 11.04 – 20.04 и 14.10 – 23.10 )

Хора пълни с въображение, горди и уверени в себе си. Винаги търсят нови преживявания. Постигат успехи в учебния процес, но в любовта си са малко сложни като личности.

Дъб ( 21.03 )

За хората родени под знака на дъба е характерно, че те са стабилни, смели и разумни. Винаги се опитват да останат независими. Не обичат промените, а ако ги застигне голям успех, знаят как да останат здраво стъпили на земята.

Маслина ( 23.09 )

Личности, които обичат слънцето, лятото и красивите моменти. Разумни и балансирани са, весели и спокойни. В любовта не са ревниви, но са много чувствителни.

Бор ( 19.02 – 28.02 и 24.08 – 02.09 )

Издръжливостта е основна характеристика на личностите, родени под знака на бора. Активни са и често действат спонтанно. Лесно се влюбват, но любовта им трудно може да бъде задържана за дълго време.Още по темата

10 неща, които психически силните хора не правят!
Съвети за успех от Брайън Трейси
Мисъл на деня
Топола ( 04.02 – 08.02, 29.02, 01.05 – 14.05 и 05.08 – 13.08 )

Хората родени под знака на тополата често са неуверени. Претенциозни са и понякога самотата е тяхната компания. Имат усет към изкуството, обичат философските теми и се стремят да бъдат заобиколени от приятни и интересни хора.

Мушмула ( 01.04 – 10.04 и 04.10 – 13.10 )

Очарователни и весели личности, които постоянно се стремят да привлекат чуждото внимание. Обичат да пътуват, да бъдат независими и в някои моменти се проявяват като големи егоисти. Приятелски настроени са, но трудно прощават обидите.

Орех ( 21.04 – 30.04 и 24.10 – 11.11 )

Това са личности пълни с противоположности. Действат спонтанно, независимо и понякога твърде агресивно. Не са гъвкави към промените. В любовта си са страстни, ревниви, но и коректни към половинката си.

Върба ( 01.03 – 10.03 и 03.09 – 12.09 )

Красиви по душа, но и меланхолични. Мечтатели, изпълнени с енергия, които обичат да пътуват. Имат силно развита интуиция. В любовта си са отдадени на половинката си, но и много често страдат.

User Avatar
Имах рожден ден... Събудих се сутринта загледах очаквателно жена ми , но очевидно беше забравила...
Децата също бяха забравили...
Представете си с какви чувства отидох на работа. Но когато влязох в кабинета си, секретарката Юлия ме поздрави нежно:
"Добро утро шефе, честит рожден ден!"
И аз се почувствах доста по-добре и отново хвърлих на Юлия оценяващ поглед.
Някъде по средата на деня Юлия се приближи към мен и ми каза с чувствен глас:
"Шефе, навън времето е чудесно, хайде да отидем заедно на обяд! Все пак
имате рожден ден".
И отидохме.
След третото мартини Юлия ми каза отново с чувствен глас:
"Шефе, елате у нас нагости. Няма спешни задачи в работата, а вие имате
рожден ден!"
И ние отидохме.
Когато стигнахме, Юлия ми прошепна в ухото:
"Шефе, седнете на дивана, а аз ще отида да облека нещо по удобно!"
И тя излезе от стаята.
След около 5 минути вратата се отвори и влезе Юлия с торта, а след нея моята
жена, децата, родителите, тъщата и тъста, колегите, приятелите и много
други.
А аз седях на дивана...
Гол...
User Avatar

В студентско общежитие седят двама гладни студенти и пушат цигари, за да притъпят чувството на глад.
Единият започва да души с нос:
- Ммммм, колко вкусно замириса? Мисля, че на шишчета!
- Я махни тая муха от цигарата си!
Визитна картичка

Име:ЗА ЖИВОТА С ХУМОР

Създаден: неделя, 17 юли 2011

Членове: 32

Описание: КАКВОТО ТИ СЕ ЛЕПНЕ ЗА МИШКАТА - ВАЖНО Е ДА СЕ КЕФИШ

Модератор(и): Тони1960

Галерия
Членове