Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Клуб: НЕВЕРОЯТНО

Невероятни неща от живота
User AvatarКакво правят германците, когато капакът на шахтата пропадне (видео)


Всички ние в България сме потърпевши не само от откраднатите капаци на шахтите по пътя, но и пропаднали такива дори и на току-що ремонтирани и асфалтирани улици. Това клипче може да се пуска като помагало на държавните агенции и Дирекция Пътища. Просто така го правят в Германия.

http://autoclub.bg/index.php?menu=16&id=22409

User Avatar

Пловдивчанче пианист втрещи парижка гара!

Едно момче, което говорело български език, минавало през някакво летище в Европа. Там имало пиано, на което свирил професионален пианист. Било обявено, че всеки може да посвири преди полет. Момчето попитало може ли да посвири и в първия момент малко му се учудили.

Ето какво станало после... 

User Avatar

22-годишният българин Кристиян Стойнев взриви публика и жури по време на неговия номер в предаването "Америка търси талант".


Кристиян е пето поколение цирков артист, син на Иван Стойнев - акробат, напуснал България, когато е бил едва на 13 години, за да участва в представленията на различни циркови трупи.


Майката на Кристиян, Марица Атейди, е изпълнителка  на акробатични номера във въздуха и е от известната фамилия Атейди, която държи най-стария, най-големия и най-посещавания цирк в Мексико.


По време на своя номер в предаването Кристиян успя да балансира изправен на ръце върху бутилка. Не само, че използва само едната си ръка, ами дори успя да запази равновесие с един пръст върху тази бутилка.


Кристиян успя да впечатли дори радио водещия Хауърд Стърн, който е известен в предаването като човекът в журито, който трудно може да даде положителна оценка.


Видео от номера на Кристиян и реакцията на публиката и журито:


User Avatar

Танцьорка на 80 години и нейният по-млад партньор шокираха журито на „Великобритания търси талант“ (Britain’s Got Talent), а след това – и света на социалните мрежи.


Първоначално журито подценява Пади и Нико, но дамата запази самообладание и заяви, че ще се радва да спечели шоуто, но само при положение, че зрителите са доволни от това, което виждат.


Видеото с танца на двойката има около 4,4 милиона гледания в платформата за видеосподеляне.


Вижте го и вие:http://ludoriq.com/vsichki-misleha-che-t­q-e-edna-darta-i-bezinter­esna-babichka-kakvo-ostan­a-obache-video/

User Avatar

Ето такова нещо не бях виждал никога.Не знам дали е истина или не, но хубаво се посмях!

Готиното е че и двамата могат да играят доста добре, но в същото време се забавляват от сърце и въобще не им пука кой ще спечели!<
Визитна картичка

Име:НЕВЕРОЯТНО

Създаден: понеделник, 30 септември 2013

Членове: 31

Описание: Възможно ли е?

Модератор(и): МИШ7

Галерия
Членове