Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar

Защо бижутата от сребро са толкова харесвани от стари и млади, мъже и жени? Защо среброто е толкова ценно и какво го прави специално? В тази статия ще откриете отговорите на своите въпроси: http://ontheweb.bg/polzite-ot-srebarnite-­bizhuta/


Ако се замислите почти няма жена, която да няма поне едно бижу от сребро. А понякога и мъжете ги носят с удоволствие. На среброто се предписват редица лечебни свойства и то като благороден метал наистина ги притежава.

User Avatar

Дамски бижута от медицинска стомана - есен 2017 е модното вдъхновение, което озари и вдъхнови много известни дизайнери да създадат своите красиви модели. Бижутата от стомана станаха много популярни през последните няколко години, заради няколко неуспорими причини. Първо е тяхната цена, която е несравнимо по-добра в сравнение с украшенията, изработени от сребро и злато. На второ място, но не по-маловажно това е факта, че бижутата изработени от медицинска стомана са хипоалергенни и не създават предпоставки за кожни реакции. На трето място ще спомена, че стоманените бижута са красиви и могат да се носят ежедневно и при всякакви поводи и събирания. Потърсих в Интернет и попаднах на сайта на Магазини гранат, където се предлага голяма колекция бижута от стомана онлайн. За вашата половинка или любима такова украшение от стомана може да бъде идеалния романтичен подарък. Вижте всички предложения и вие https://www.magazinigranat.com/steel-jewelry и не съжалявайте за среброто или златото.

User Avatar

Едно от най-изкусните умения е да съчетаем бижутата с нашия аутфит. Но най-трудно е да съчетаем украшенията с формата на лицето си. В повечето случаи лицата на хората може да се сведат до няколко основни форми: кръгло или овално, квадратно или правоъгълно, триъгълно и сърцевидно. В зависимост от тези характерни черти трябва да внимавате при избор на бижута за себе си или, когато правите подарък. В тази статия https://www.magazinigranat.com/Kak-da-podberem-bijut­ata-spored-formata-na-lic­eto намерих полезна информация по темата. Ако решите да се сдобиете с ново украшение е добре да разгледате дадените примери и да се водите по тях. А в самия сайт има голям избор от качествени златни и сребърни бижута. Голяма част от съветите са меродавни и при избор на слънчеви очила. Причината отново е, че очилата пряко стоят на лицето ни и съчетанието с нашите скули, чело, и разстояния на лицето са много важно нещо за добрия ни аутфит. Успех.

User Avatar

Всяка дама обича да съхранява бижутата си на подходящо и лесно за ползване място, така че те да създават допълнителен уют и красота в интериора на дома. В тази статия ще прочетете няколко идеи за съхранение на украшения и бижута в спалнята. Най-лесния начин е да си купите готова поставка за бижута, която да седи на тоалетката или до огледалото. Тук http://interiortalk.com/usefull/kak-da-sahran­yavame-svoite-srebarni-bi­zhuta ще прочетете и ще се вдъхновите, как сами да си изработите органайзер за бижута от стари или непотребни вещи като рамка за картина, вехта дървена дограма, закачалка и дори тенис ракета. Така вашите сребърни гривни и други бижута ще бъдат най-добре подредени. В статията има и много вдъхновяващи снимки, които ще ви дадат достатъчно интересни идеи

User Avatar

Ако желаете да купите подарък дамски пръстен и с това да изненадате любимата си, то е задължително да знаете какви по големина са нейните пръсти на ръцете. Така, когато отидете в златарския магазин или онлайн каталог ще може бързо да се ориентирате. В тази статия: https://www.magazinigranat.com/opredelqne-razmera-na­-damski-zlatni-prusteni са посочени няколко важни изисквания и фактора при избор на дамски пръстен. Размер на пръстен, който сте харесали трябва да бъде съобразен с неговата бъдеща приносителка, но дори и да сбъркате с малко новия пръстен би могъл да бъде леко преправен и това се извършва от всички големи бижутерски магазини като Magazini Granat, които притежават два бижутерски магазина във Враца. Успех с избора и покупката на това красиво бижу.

User Avatar

Знаете ли, каква е разликата между златните и позлатените бижута и как да направите своя информиран избор. В тази статия http://micrelinc.com/razlika-mezhdu-pozlat­eni-i-zlatni-bizhuta/ надълго и подробно е представена полезна информация за бижутата и разликите между тях. Ако ви предстои покупка на подарък за любимата или половинката едно златно бижу ще бъде безценен и много обичан дар. Но как да откриете истински оригинално и автентично бижу. Прочетете тази статия и се надявам да разберете истината и да отпаднат всякакви притеснения, когато поръчвате онлайн или в някоя бижутерия.

User Avatar

Замисляли ли сте се, защо голяма част от дамите и по-младите момичета предпочитат сребърните бижута. В тази статия https://rozovadolina.net/1-srebarni-bijuta-pro­stota-i-elegantnost-v-edn­o надълго и подробно се разказва за предпочитаните бижута от сребро и техните преимущества пред златните и тези от стомана. Среброто rulzz!

User Avatar

Модните златни верижки са необходим атрибут на почти всяка дама. Която и жена да попитате ще узнаете, че в кутийката с бижута със сигурност има поне една верижка или синджирче. От тази статия http://eargeninta.org/kakva-zlatna-verizhka­-da-nosim-prez-2017/ ще научите, какъв тип златна верижка е подходяща за носене през този сезон. Актуалните модни тенденции налагат по-изчистените форми и по-семллите цветове в комбинация с малка висулка от сребро.

User Avatar

Всяка съвременна жена сама решава как да се облича и какви бижута да носи н работното си място. Особено в днешно време почти всеки офис и фирма има свои правила за дрескода и начина на обличане. От една страна скъпите и масивни златни бижута не са подходящи за офиса http://uhaaa.net/zlatni-bizhuta-v-ofis­a/ от друга страна не са особено подходящи и практични за носене. Например масивните пръстени ще ви пречат ако сте секретарка и трябва да набирате текст. Ако носите големи и гежки накити или обеци те ще ви пречат ако сте в движение. За предпочитане е да носите сребърни бижута с деликатна форма и по-малко тегло, така че да не ви пречат.

User Avatar

Любимите сребърни верижки са подходящи за всеки сезон и за всеки вкус. Дамите обичат да ги комбинират с висулки от сребро или красива брожка. Най-атрактивни в последно време са по-масивните и тежки ланци от сребро с по-едра плетка. За верижките са характерни по-нежните и деликатни плетки. Сребърните верижки са любими на повечето жени заради нежното излъчване и ненатрапчивостта, както и възможността да се комбинират с почти всеки тип облекло. Повече може да видите тук: https://www.magazinigranat.com/silver-jewelry/silver­-chains

12>>
Визитна картичка

Име:Модни вдъхновения

Създаден: петък, 06 януари 2017

Членове: 1

Описание: Ако модата ви вдъхновява този клуб е за вас и вашите интересни теми за дрехи, бижута и аксесоари, слънчеви очила.

Модератор(и): Vikentii

Галерия
Членове