Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar

Името на компанията стои зад реализацията на някои от най-значимите екологични проекти в страната, прилагайки високотехнологична и иновативна система за оптимизиране на употребата на материали, енергия и суровини, която намалява влиянието на човека върху околната среда. Холдингът е изградил и успешно въвел в експлоатация пет пречиствателни станции. Холдингът е успял да построи финансово стабилна структура, за да се обезпечат големи по обем и много разнообразни строителни обекти. Това е гаранция за сигурното завършване на проектите качествено и в срок, което е и една от причините “Строително-предприемаческ­и холдинг” да бъде предпочитан изпълнител.

User Avatar

Строително Предприемачески Холдинг ЕООД в страницата на своя фирмен профил в Jobs.bg предлага няколко свободни позиции за работа. Може да ги видите тук https://www.jobs.bg/company/7694 Компанията е една от най-големите строителни фирми в България. Строително Предприемачески Холдинг се е специализирала в изграждане на мащабни обекти с национално значение като водопречиствателни станции, магистрали, високо строителство, сгради за големи национални институции като Пожарната. В момента има 7 свободни позиции и със сигурност стажът в подобна фирма ще се отрази положително на професионалното ви развитие и израстване.

User Avatar

На чиста питейна вода в Хасково и областта могат да се насладят всички живеещи там, благодарение на Строително-предприемаческ­и холдинг ЕООД. Голямата строителна компания завърши обект от национално значение. Както ще прочетете тук http://e-svilengrad.com/2017/10/06/chista-pit­ejna-voda-v-oblast-haskov­o-prechistvatelna-stanciy­a/ липсата на пречиствателни станции за отпадни води е голям проблем за доста общини в България. Това значително повишава риска от разпространение на зарази сред хората и животните. 

User Avatar

Всички са наясно и са запознати с проблема относно липсата на пречиствателни станции около морските ни курорти. Но вече има светлина в тунела. От новинарския сайт разбрах, че град Бургас и околните курорти вече могат да разчитат на чиста питейна вода https://www.burgasnews.com/2017/09/21/по-добри-у­словия-на-живот-за-жители­те-н/ Българската компания “Строително-предприемаческ­и холдинг” реализира успешно важен национален обект по проект „Събиране, пречистване и отвеждане на пречистените отпадъчни води от агломерация Несебър – Слънчев бряг – Равда” Това съоръжение ще подобри неимоверно качеството на живот и екологичната среда в района на тези курорти. Капацитетът на съоръжението на обслужване достига до 221 944 екв. ж. Основната цел на подобни съоръжения е да пречистят отпадните води след промишлена или битова дейност така, че да се получи вода, която е годна за повторна консумация и употреба. Цялостното изпълнение на пречиствателната станция на Несебър, Слънчев бряг и Равда, извършено от “Строително-предприемаческ­и холдинг, включваше изготвяне на работен проект и изпълнение в срок на обекта.

User Avatar

Днес попаднах на интересна статия в Капитал, в която се споменава една от най-големите български строителни компании. http://www.capital.bg/klasacii/kapital_top_1­00/2011/07/04/1115458_str­oitelno-predpriemacheski_­holding_voden_impuls/ - тук ще научите за "Строително-предприемачес­ки холдинг", която е специализирана в изграждането на големи и мащабни проекти като пречиствателни станции, Вик мрежи и други. Тази компания е повече от 15 години в строителния бранш и приема предизвикателството по изграждане на ключови инфраструктурни проекти. "Строително-предприемачес­ки холдинг е с управител Георги Георгиев и неговото интервю може да прочетете тук.

Визитна картичка

Име:Строителство и строителни дейности

Създаден: понеделник, 21 август 2017

Членове: 1

Описание: Строителство и изграждане на мащабни проекти като пречиствателни станции и други ВиК обекти в България.

Модератор(и): Vikentii

Галерия
Членове