Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar
обяви-за-работа-от-астреа-рикрутмънт--jobshelp-bg.com

Обяви за работа от Астреа Рикрутмънт - JobsHelp-bg.comНие сме иновативна и различна българска компания в сферата на човешките ресурси и подбор на персонала, създадена през 2007-ма година. Работим с редица компании в България и чужбина. Имаме утвърдена лидерска позиция на трудовия пазар.
Вижте свободните позиции за работа, които предлагаме и кандидатствайте. Ако притежавате бизнес и се инйтересувате на линка ще намерите и координати за контакт с нас.


НАТИСНЕТЕ ==>> ТУК <<== ЗА ВСИЧКИ СВОБОдНИ ПОЗИЦИИ

User Avatar
обяви-за-работа-от-чдг-веселото-гардже-оод--jobshelp-bg.com

Обяви за работа от ЧДГ Веселото гардже ООД - JobsHelp-bg.comЗанимаваме се в сферата на образованието - детска градина. от 7 години, като се занимаваме с деца от 1,6 до 7 годишна възраст. Предлагаме целодневен прием и занимания, отговарящи на възрастта и нуждите на децата. Предлагаме и услуги като логопед, консултации със специалисти в областта на предучилищното и начално училищно образование. работим и с родителите, при нужда.Вижте нашите обяви за свободни позиции. В момента търсим, учител. За повече информация ==>> ТУК <<==.

User Avatar
обяви-за-работа-от-хай-уей-джобс-оод--jobshelp-bg.com

Обяви за работа от Хай Уей Джобс ООД - JobsHelp-bg.comХай Уей Джобс е лицензирана компания сдългогодишен опит в Човешки ресурси. Компанията ни е лидер в сферата и сме се доказали, както пред работодатели, така и пред търсещи работа. Ние знаем, колко е важна работната среда, в която един служител може да бъде по-продуктивен и да изпитва удоволствие от работата си, същевременно и спокойствие. Стремим се да подкрепяме всячески служители и кандидати за работа, както и работодателите. Отдаваме внимание, грижовност, отговорни сме и именно това ни прави различни от останалите.


Кандидатствайте по наши свободни позиции сега. 
Натиснете ==>> ТУК  за да видите нашите обяви за работа ( jobs bg zaplata ) <<==

User Avatar
обяви-за-работа-от-успей-с-нас-оод--jobshelp-bg.com

Обяви за работа от Успей с нас ООД - JobsHelp-bg.com


Компания "Успей с нас" ООД има за цел да подкрепя млади кадри без предишен опит като им предоставя възможност за платен стаж, преквалифициращи програми и всички удобства за постигане на модерна кариера в България. - Тел.: 0899323566
Вижте нашите обяви за свободни позиции.


В момента търсим, стажанти в различни области. За повече информация ==>> ТУК <<==


 

User Avatar
обяви-за-работа-от-уебис-еоод--jobshelp-bg.com

Обяви за работа от Уебис ЕООД - JobsHelp-bg.comУебис ЕООД е нова медийна агенция, която предлага широка гама от ИТ услуги, които да превърнат вашата компания, успешна в интернет пространството.


Присъединете се към нашия екип, в момента имаме свободни позиции, които можете да разгледате ==>> ТУК <<==.

Визитна картичка

Име:Обяви за работа Jobs BG Zaplata

Създаден: понеделник, 06 януари 2020

Членове: 1

Описание: Тук ще се публикуват обяви за работа

Модератор(и): bgto

Галерия
Членове