Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Фен-клуб: Barbara Mori

User Avatar

User Avatar

User Avatar

На скоро на Барбара Мори е открит рак на маточната шийка.

Актрисата е била оперирана и в момента й предстои процедури с химеотерапия.
User Avatar

Звездата отказала участие в “От местопрестъплението”

 

ИНТЕРВЮ

- Здравей, Барбара, от малка живееш в Мексико, въпреки че си родена в Уругвай. Как се приспособи към новото място след напускането на родината?

- Тогава, когато майка ми и баща ми са се разделили, съм била само на три годинки. Ще ви излъжа, ако кажа, че изобщо помня нещо от този период. Определено това е добре, защото ако бях по-голяма, вероятно щях да понеса много тежко развода на родителите ми. Също така щях да имам и приятелчета, с които щеше да се наложи да се разделя. Първите ми спомени са от Мексико, така че в никакъв случай не може да става дума за "ново място" или приспособяване. Чиста мексиканка съм си.

- Преди да започнеш работа в телевизията имаш успешни изяви като фотомодел...

- Но аз продължавам да работя като фотомодел. Все още съм млада, само на 28 години съм. Действително след раждането на детето разредих фотосеансите, но в никакъв случай не ми се иска да скъсвам с този бранш.

- Вярно ли е, че преди да станеш телезвезда си взимала наркотици? Извинявай за така директния въпрос, но знаеш какво пишат таблоидите и ти даваме шанс да потвърдиш или отречеш лично слуховете!

- Вярно е, че ми предлагаха, а също така е вярно, че бях силно изкушена да опитам. Истината обаче е, че никога не съм се дрогирала, за което дължа благодарност най-вече на сестра ми Кения. Тя винаги се е грижила за мен и ми е давала безценни напътствия в живота. Сякаш предусещаше, че се изкушавам да ползвам наркотици заради напрежението на работата ми като фотомодел, затова веднъж ми каза: "Огледай се, погледни в какво се превръщат (манекенките) заради дрогата! Искаш ли да станеш зомби като тях или имаш по-високи цели?" Беше права. В повечето случаи кариерата на фотомоделите е кратка, но не толкова заради остаряването, а защото дрогата ги прави нетрудоспособни. Съсипва ги.

- Носят се слухове, че си отказала участие в американския сериал "От местопрестъплението". Така ли е?

- Да. Предложиха ми малка роля в "CSI: Ню Йорк". И като казвам "малка роля", значи точно това! Трябваше да играя една от жертвите. В общи линии да лежа на масата за аутопсии и да заснема една кратка сцена на убийството ми. Реших, че не си струва. Не се изисква талант да играеш мъртвец и с това нямаше да подпомогна кариерата си по никакъв начин.

User Avatar
"Руби колкото красива толкова опасна"
"Руби колкото красива толкова и елементарна"
"Руби колкото красива толкова и страдаща"
Колкото красива,толкова отмъстителна
колкото красива,толкова и съобразителна
колкото красива,толкова мъдра
колкото красива,толкова жестока
колкото красива,толкова суетна
колкото красива,толкова циничка
Руби,по перверзна,отколкота красива
User Avatar

Финала
Лусио агонизира и преди да умре казва на Елена да вземе документа, който Руби трябва да подпише. Лусио умира и Елена се замисля.

Игнасио и Руби посещават Алехандро и му казват, че Бермудес и Лусио са замисляли смъртта на Ектор и в едно сбиване Бермудес е убил Лусио. Руби е изненадана, обръща се и се усмихва.

Маркос дава няколко бележки на Марибел, с които Алехандро я освобождава. Марибел е щастлива, но казва, че Маркос не бива да се връща при Алехандро, защото сянката на Руби винаги ще стои между тях. Той решава да пътува.

Виждат се Гастон, Бермудес, Маркос и Елена в участъка. Гастон признава, че Бермудес го е научил как да действа и припомнят сцената. Елена крещи, че те са престъпници и трябва да лежат в затвора. Само Бермудес плаче заради загубата си. Маркос се опитва да успокои Елена. Тя се чувства зле за това, че е обвинила Алехандро.

Лорето и Руби празнуват това, че Лусио е умрял и че Алехандро е освободен. Освен това Лусио й е оставил цялото си състояние и сега тя е повече от милионерка. Лорето коментира, че няма съмнение, че тя е късметлийка. Тя се съгласява с него, защото сега има всичко: пари и любов...

Елена, Артуро, Елиса и Марибел разговарят за освобождаването на Алехандро. Елиса и Елена молят за прошка Марибел за това, че са обвинили Алехандро несправедливо. Марибел им отговаря, че те са били в правото си да търсят справедливост за смъртта на Ектор.

Пако и Лорена са в ресторанта. Двамата обсъждат своите чувства. Целуват се и се кълнат във вечна любов.

Лорето показва на Руби скиците за новата модна линия. Руби не ги харесва и Лорето се чувства зле. Руби му казва, че знае много добре, че той е способен на повече от това, което й показва. Обещава въпреки всичко да му плати. Руби налива шампанско и му обещава на следващия ден да му изплати всичко, което му дължи, защото тя държи на думата си. Лорето само я гледа.

Маркос посещава Алехандро и му казва, че с помощта на Ернесто е успял да извърши разследване, което е показало, че друг лекар стои зад всичко. Алехандро отбелязва, че не е трябвало да се доверява на Ернесто. Алехандро пита за Марибел. Маркос му отговаря, че мисли да пътува известно време. Алехандро се чувства зле, защото я обича.

Руби отива в дома на Кристина и показва нещо на Фернандита. Тя й казва, че ще купи това жилище за нея. Фернандита е много доволна. Онесима и Лола също искат да живеят добре. Лола казва, че първо трябва да питат и Кристина, и Каетано дали може да приемат този подарък. Руби много високомерно казват, че подаръкът не е за Кристина или Каетано, а за Фернандита.

Лорето придружава Руби до къщата. Те срещат саркастичната Елена. Руби казва, че вече не трябва да работи за Лусио. Елена й отговаря, че има още няколко неща, които трябва да свърши, а и Лусио й е позволил да управлява парите му. Руби се усмихва, защото Лусио до последния си миг е мислил за нея. Елена не е съгласна с нея и заявява, че в последните си минути той не е мислил за нея. Елена показва на Руби екрана, където се виждат нейните акции. Елена много спокойно й обяснява, че парите й са се стопили и сега са й останали само 0.12. Руби не може да повярва и настоява, че има някаква грешка. Елена й казва, че няма никаква грешка. Сега не само е бедна, но има и дългове за изплащане, защото Ектор е подписал договор за управление на двата хотела. Руби отговаря, че този договор е с Ектор, а не с нея. Елена й напомня, че вече е неин, защото цялото му наследство е преминало в нейни ръце, все пак тя е Госпожа Ферер. Руби вирва нос и излиза. Лорето отбелязва, че е колкото красива, толкова и разорена. Лорето настоява да му плати всичко, което му дължи, защото (той цитира думите й) тя изпълнява думите си. Руби гледа объркано.

Алехандро се връща в дома си. Игнасио го прегръща щастлив. Карла се разхожда из градината. Игнасио я извиква и й казва, че трябва да й представи някого. Карла отбелязва, че той иска да й представи собствения син Алехандро, въпреки че понякога забравя кой е той, това, че има съпруг, с когото има 30 години брак. Игнасио и Алехандро са изненадани. Карла прегръща сина си.

Нати казва на Хенаро, че накрая е решила да разкрие какво е имал Ектор. Хенаро е изненадан.

Руби разговаря с Алехандро и споделя с него, че е изгубила всичките си пари, защото ги е дала да го освободи от затвора, а Лусио си е отмъстил, лишавайки я от парите си. Тя му казва, че единственото, което иска, е да бъде с Алехандро. Той я поглежда и я пита няма ли нужда от пари. Тя му отговаря, че се нуждае само от любов. Казва, че си търси място, където да живее. Целува го. Алехандро се замисля.

Онесимо признава на Лола какво му е на Каетано. Тя се натъжава.

В ресторанта, Каетано и Кристина разговарят за мястото, което Каетано е купил. Кристина е щастлив. Стават да си тръгват и Каетано получава силна болка в главата. Припада на пода в безсъзнание. Кристина крещи за помощ.

Алехандро и Игнасио разговарят за Марибел. Алехандро мисли да приеме решението, което тя е взела и смята да потърси Руби. Появява се Хенаро и показва на Алехандро документа. Той го прочита и пита от къде го е взел. Хенаро му отговаря, че Ектор му го е занесъл в деня, в който е умрял и след това е потвърдил, че всичко е истина, като е отишъл в болницата, където са му потвърдили. Алехандро се ядосва и тръгва да търси Руби.

Онесимо обещава на Лола, че няма да каже нищо за тумора на Каетано.

Хенаро разговаря с Игнасио и му се извинява, че е обвинил Алехандро. Игнасио му казва, че няма какво да му прости, тъй като те са обвинили и Ектор несправедливо. Пристига Карла. Тя го познава, поздравява и пита за Елиса. Тя отбелязва, че дълги години са били приятели. Хенаро е изненадан.

Марибел се сбогува с Елиса. Казва й, че ще поостане известно време в Италия. Елиса се чувства зле и я моли за прошка заради Алехандро. Марибел й отговаря, че няма за какво да й прощава. Елиса се притеснява, че отношенията им вече не са същите. Марибел я уверява, че всичко си е по старому. Елиса моли Марибел да се бори и да не позволи на Руби да й отнеме Алехандро, както е станало с Ектор. Марибел се замисля.

Алехандро търси Руби в апартамента, който Лусио е купил за нея. Отваря й Елена и казва, че е там, за да изчисти след Руби. Алехандро е изненадан. Елена му казва, че Руби е била любовница както на Лусио, така и на Яго. Тя го моли за прошка за това, че го е обвинила и добавя, че тя и Ектор са мислели да оправят живота си, след като той се разведе с Руби. Алехандро моли за извинение и уверява, че всичко е забравено.

Каетано идва на себе си. Кристина настоява да потърсят лекар или Маркос. Каетано казва, че нищо не може да се направи и че има мозъчен тумор. Кристина не може да повярва и започва да плаче. Тя е убедена, че могат да намерят лечение. Каетано казва, че нищо не може да се направи. Кристина плаче.

Алехандро чука на вратата на Руби. Тя отваря, облечена в червено. Алехандро настоява да му разкрие истината за детето им. Тя му отговаря, че детето е умряло. Алехандро се развиква и й заявява, че лъже и че е изгубила детето една седмица преди да говори с Ектор. Поискала е да го убие, въпреки че е бил невинен. Накрая Руби признава и казва, че не е искала той да страда толкова много, както тя е страдала. Алехандро извиква, че това е лъжа и че тя е постъпила така, за да го държи близо до себе си. Дори не е била бременна вече, когато той е поискал да се ожени за нея. Руби му крещи, че не е искала да му позволи да я остави. Алехандро й отговаря, че той обича Марибел, а тя (Руби) го отвращава. Руби му заявява, много сериозно, че никоя няма да го обича така, както тя го обича. Алехандро й изкрещява, че това, което изпитва тя не е любов, а някаква мания, каприз. Руби го уверява, че тя е способна на всичко заради него, докато Марибел дори не се бори за любовта му. Алехандро й обяснява, че Марибел няма за какво да се бори, след като любовта му принадлежи само на Марибел. Руби напомня, че Марибел се е отдръпнала, когато Руби е забременяла, а след това Руби я е помолила, когато Алехандро е бил в затвора. Алехандро не може да повярва, че Руби е помолила Марибел за това. Отбелязва, че след като Марибел се е отдалечила, това е защото го обича истински. Настоява Руби никога повече да не го търси. Руби пада на колене и хваща краката на Алехандро. Умолява го да не я оставя сама, защото тя го обича. Алехандро я поглежда...

Артуро и Елиса се сбогуват с Марибел, която е решена да замине. Марибел им казва, че има нужда само от време.

Елена разговаря с Маркос за тумора на Каетано и за неговите чувства към Кристина. Разговарят и за Ектор и са щастливи от това, което е направил.

Алехандро оставя истеричната Руби. Тя го следва по стълбите. Руби му изкрещява, че той няма да може да живее без нея, без нейната красота. Алехандро само я поглежда. Руби пада по стълбите. Алехандро я наблюдава как пада надолу по стълбите, кракът й се чупи. Алехандро отива да й помогне и се обажда в болницата. Закарват Руби в спешното отделение. Алехандро се обажда на Кристина по телефона. Кристина е притеснена. Алехандро отива да помогне на Руби. Маркос ги вижда и Кристина плаче, защото не само Руби е в опасност, но и Каетано умира. Маркос разбира, че Кристина вече знае истината.

Лола показва сватбената си рокля. Марикита я кара да обещае да не разпространява клюки. Лола обещава с кръстосани пръсти.

Елиса посещава Игнасио, за да го помоли за прошка за Алехандро. Той й казва, че не трябва да иска извинение от него. Пристига Карла, която разпознава и нея. Казва й, че трябва да забравят всичко лошо и да простят. Всички се усмихват.

Елена събира Елиса и Хенаро заедно. Казва им, че чака дете от Ектор. Всички са щастливи. Хенаро и Елиса ще стават баба и дядо.

Алехандро казва, че Руби ще оживее, но... поглежда на долу. Кристина е притеснена и тъжна.

Елена е сама в своята стая. Припомня си Ектор и плаче. Чука се на вратата. Майка й съобщава за смъртта на Ектор. Елена й съобщава, че ще става баба. Двете се прегръщат.

Елиса съобщава добрата новина на Артуро. Той я поздравява и казва, че тя ще е най-красивата баба на света. Елиса допълва, че е и най-щастливата. Артуро й казва, че има добра новина и за Марибел.

Маркос и Алехандро разговарят за случилото се с Руби. Алехандро е тъжен и говори за Марибел. Алехандро влиза в кабинета си и казва на Маркос, че ще търси Марибел дори на края на света, защото не може да живее без нея. Марибел е в стаята и чува това. Тя отговаря, че и тя не може да живее без него. Алехандро замръзва на място. Маркос ги оставя сами. Алехандро и Марибел се целуват.

Елена запознава майка си с Артуро и Елиса. Те се радват за бременността на Елена. Всички излизат, за да се почерпят по този повод. Елена предпочита да остане сама.

Руби е в леглото. Кристина и Каетано са край нея и са много притеснени как ще реагира на новината. Руби се събужда и се разкрещява, настоявайки да й кажат какво й има. Каетано казва, че най-важното е, че е жива. Руби настоява да разбере какво й е. Кристина й обяснява, че тъй като е паднала от много високо и е счупила много лошо крака си, наложило се е да го ампутират от коляното надолу. Руби вдига чаршафа и вижда резултата. Тя се развиква: „НЕ“.

Руби крещи, че не може да е истина. Каетано се опитва да я успокои. Кристина само гледа и плаче. Каетано казва, че най-важното е това, че е жива. Руби крещи, че предпочита да беше умряла, отколкото инвалид. Гони всички от стаята си.

Марибел поздравява Елена за бременността й. Те разговарят за Руби. Допълва, че не само са й ампутирали крака, но има и много сериозни рани по лицето. Предполагат, че няма да понесе истината. Марибел мисли да помоли Алехандро да бъде до нея. Елена се чувства зле, но казва, че може би така е най-добре – Алехандро да бъде близо до Руби. Марибел й обяснява, че напълно вярва на Алехандро и за него Руби е само една пациентка.

Руби се кара на Алехандро за това, че не е успял да спаси крака й. Обвинява го, че го е направил, за да си отмъсти. Алехандро я уверява, че не е било така. Руби се заклева да си върне красотата, да спечели пари и отново да бъде най-красивата.

Каетано и Кристина са в кабинета при Маркос. Разговарят за Руби. Каетано казва, че е решил да даде позволение да използват органите му. Маркос изглежда тъжен. Кристина плаче.

Алехандро, Марибел, Игнасио и Карла разговарят за годишнината от сватбата на Игнасио и Карла. Карла казва, че и те трябва да се оженят. Карла вижда едни цветя и моли Игнасио да я заведе там. Оставят насаме Алехандро и Марибел. Той й предлага брак отново. Тя се съгласява много щастлива.

Лола, Каетано и Кристина разговарят за апартамента, който Руби е подарила на Фернандита. Не искат да го приемат, но момичето им казва, че този апартамент й принадлежи. Каетано й обяснява, че материалните неща не са най-важните. Чука се на вратата. Онесимо пита за Руби.

Лорето посещава Руби. Тя го пита за какво е отишъл. Лорето й отговаря, че иска да разбере как е. Тя му показва краката си. Лорето е ужасен. Тя го уверява, че всички ще съжаляват. Лорето й казва, че единствено тя трябва да съжалява. Лорето й напомня как е бутнала Соня, как е предизвикала Ектор. Лорето й напомня как се е подигравала на Марибел заради недъга й. Руби отговаря, че не съжалява за нищо и че ще си отмъсти на всички. Лорето гледа изплашен.

Марибел, Алехандро, Игнасио, Карла, Елиса и Артуро празнуват годежа на Алехандро и Марибел. Този път Карла нищо не си спомня.

Лорето се опитва да вразуми Руби. Казва й, че той вече се разкайва за всичко и я моли да направи същото. Руби настоява да се обадят на Хорхе Флорес (предсказателя), за да й каже какво ще е бъдещето й. Тя е убедена, че той ще й каже, че отново ще бъде красива и ще си върне всичко. Руби му напомня, че Лорето й е съучастник. Той й казва, че съжалява за това. Руби го уверява, че ще си отмъсти и нищо няма да я спре.

Онесимо иска да види сватбената рокля на Лола. Лола е щастлива, но отбелязва, че не всички са щастливи. Онесимо й прави знак да не казва нищо. Каетано казва, че Кристина знае всичко. Пристига Фернандита, облечена като принцеса. Каетано танцува с нея и с Лола. Кристина ги вижда да плачат.

След седмица... сватбата на Лола и Онесимо. Лола се жени в бяло и след това празнуват. Марикита настоява да танцува с младоженеца, но Лола не го оставя, да танцува с Маркос. Алехандро и Марибел са заедно и някакви гости ги питат кога ще е тяхната сватба. Те се усмихват и отговаря, че ще е скоро.

Предсказателят посещава Руби. Тъй като тя не се разкайва за нищо, той й казва, че бъдещето й не вещае нищо хубаво, защото ще заплати за цялото зло, което е направила. Руби го гони ядосана.

Руби прави опити да върви. Лекарят я вижда и я поздравява. Съобщава й, че на следващия ден ще й свалят бинта.

На следващия ден, Кристина посещава Руби. Тя е нетърпелива да й свалят бинта. Кристина отива за лекарят. Руби вижда, че сестра й си е забравила чантата. Взема я и изважда огледалото и сваля бинтовете. Като се вижда, изпада в истерия. Кристина чува сестра си и влиза в стаята, гледайки я ужасена. Руби казва, че това лице е станало ужасно.

Лорето посещава Марибел и й предлага да изработи сватбената й рокля. Марибел му отговаря, че дори да беше последния дизайнер на света, не би му позволила да изработи сватбената рокля. Лорето се оправдава, но Марибел го смята за лош човек. Лорето се разкайва и казва, че вече не е приятел на Руби.

Алехандро разговаря с Кристина и обсъждат как да успокоят Руби. Алехандро казва, че раните й са сериозни и поради типа кожа, който има, ще й трябва поне година, за да се оправи. Маркос ги прекъсва и казва, че Руби е избягала. Първото, за което помисля Алехандро, е Марибел. Той й се обажда по телефона и й казва, че се страхува за Марибел. Тя му отговаря, че не е сама, а с Лорето. Алехандро я моли да не го пуска да си върви, докато не отиде при нея. Кристина и Маркос са притеснени. Кристина не вярва Руби да навреди на Марибел, но Маркос смята точно обратното – според него, тя сега е много по-озлобена.

Пред дома на Марибел в една кола, Руби наблюдава. Тя е с черна шапка и излиза с изцапани с кръв ръце. Тя вижда как пристига Алехандро и разговаря с охраната. Алехандро разговаря с Марибел, която е изплашена. Той вижда Лорето и го пита къде е Руби. Лорето не знае. След това си тръгва. Алехандро казва на Марибел, че ще се погрижи за нея.

Игнасио и Карла си спомнят сватбата и се целуват.

Звъни телефона в дома на Марибел. Руби се обажда от уличен телефон и заплашва, че никога няма да позволи Марибел и Алехандро да са щастливи. Марибел е изплашена. Алехандро взема слушалката и заплашва Руби да ги остави на мира. Тя му отговаря, че го обича и че той й принадлежи. Затваря телефона. Алехандро се опитва да успокои Марибел. Тя предлага да заминат за Ню Йорк. Той й отговаря, че ако заминат, ще е защото са го решили двамата, а не за да бягат от Руби.

Кристина е развълнувана. Каетано е много спокоен. Той й казва, че е готов да умре спокойно. Те се целуват. На следващия ден, Кристина се опитва да го събуди, но той е мъртъв. Тя плаче отчаяна и само повтаря колко силно го обича.

Алехандро разговаря с Маркос за това, че не могат да открият Руби. Те са изплашени. Маркос го пита дали ще приеме предложението за Ню Йорк. Той отговаря, че го приема и че ще заминат заедно с Марибел. Алехандро съветва Маркос да направи всичко по силите си, за да открие любовта. Маркос се усмихва...

Нати разговаря с някого по телефона. Тя казва, че трябва използва парите, но не иска да остави баща си. Хенаро чува и казва, че нейната мечта може да се сбъдне и я съветва да отиде да учи в САЩ. Те се прегръщат.

Минава време. Елена посещава Кристина, която гледа една снимка на Каетано. Кристина очаква от него дете. Тя казва, че е много добре и че ще стане майка. Тя също така казва, че ще отиде на сватбата на Алехандро заедно с Маркос.

Алехандро посещава гроба на Ектор и си припомня хубавите моменти, които са преживели. Руби го наблюдава. Алехандро усеща, че някой го наблюдава, но после пристига Елиса и той решава, че е била тя. Тя е благодарна за това, че той е толкова добър.

Марибел е готова за сватбата. Артуро й казва, че тя е прекрасна. Казва, че майка й щеше да се гордее много с нея. Марибел казва, че и баба й Панча също. Елиса влиза и казва, че е много красива и коментира, че е видяла Алехандро на гроба на Ектор. Казва, че тя ще се ожени за прекрасен човек.

Майката на Елена е с дете на ръце. Моли за прошка за това, че не е с нея. Елена казва, че трябва да забравят миналото.

Алехандро се подготвя за сватбата. Излиза с колата си. Руби го наблюдава от далеч.

Кристина е готова, облечена в червена рокля и изглежда много красива. Фернандита иска да си облече роклята, която баща й е подарил. Пита дали леля й Руби ще бъде там. Кристина й отговаря, че няма да бъде там.

Алехандро е поздравен от всичките си колеги. Пако вижда майка си Виктория и е много щастлив. Лола разбира, че приятелката й пристига с Артуро. Чува се сватбения марш и виждаме Марибел да се приближава към бъдещия си съпруг. Алехандро е много щастлив. Отваря се една малка врата и се показва Руби с пистолет в ръка. Прави опит да убие Алехандро, но съжалява, защото го обича прекалено силно. Фернандита я вижда, но не казва на никого. Руби решава да убие Марибел, но в този момент Кристина й пречи и Руби не може да стреля в сестра си. Руби си тръгва, а всички поздравяват младоженците.

Отвън, Кристина търси дъщеря си, която е изчезнала. Фернандита е с Руби, която й дава инструкции. Фернандита обещава да пази тайната й. Онесимо я открива и я упреква за това, че крие нещо. Кристина се връща при приятелите си и те празнуват.

Минават 18 години...

Фернандита е много сексапилна (това е Барбара Мори с руса коса). Тя се приближава към двама младежи. Момчето е син на собственик на ювелирен магазин. Пита за името й и тя се представя като Руби. След като момчето си тръгва, приятелката й я пита защо се е представила така. Фернандита казва, че от сега нататък иска да я наричат Руби.

Алехандро седи и чете вестник. Чука се на вратата. Влиза синът му (това е същият Алехандро, но с мустаци) и му казва, че е завършил медицина, също като баща си. Алехандро е управител на болницата „Буена Вентура“ и се надява синът му да бъде с него, за да натрупа опит.

Фернандита върви в много беден квартал. Лорето, облечен като клошар, я вижда и я разпознава. Фернанда посещава леля си, за която часът на разплатата е настъпил. Тя казва, че двете трябва да накарат син и баща да се влюбят в тях, за да бъде пълно нещастието на Марибел. Фернанда обещава да го направи.

Алехандро и Марибел вървят из болницата. Марибел изглежда по-възрастна, с очила. Алехандро подготвя 18-та годишнина от брака им. Те се целуват щастливи. Алехандро влиза в кабинета си. Виждат се едни крака. Алехандро е изненадан: „Руби?!“ Тя му отвръща: „Д-р Карденас“. Поглежда камерата, взира се в очите и го целува...
User Avatar

Руби
В сърцето на Руби се надига огромен конфликт между силното й желание да открие истинската любов и безнадеждната мания за богатство и лукс. Родена в бедно семейство, Руби е надарена с необикновена физическа красота. Тя израства, мечтаейки за благосъстояние и се научава как да използва красотата си, за да се ожени за богат мъж, който може да й осигури луксозния живот, който винаги е искала, а е нямала.

С помощта на сестра си, Кристина, Руби спечелва стипендия в частен университет. Докато Кристина работи усилено всеки ден, за да помага на майка си и за да плаща за дома им, Руби се наслаждава на студентския живот. Тя много бързо се сприятелява с Марибел, богато, приятно и непретенциозно момиче, с увреждане в следствие от ужасен инцидент. Марибел се отнася много сериозно с Руби, обиква я като сестра, докато привързаността на Руби е отровена от завистта. Когато Руни посещава имението на Марибел, тя все повече се уверява, че заслужава много повече от нея богатството и е готова на всичко, за да го получи.

Марибел е срамежлива и затворена заради физическия си недъг. За това тя прекарва много часове в Интернет. В чата тя среща един много приятен младеж, който се казва Ектор. Той е дипломиран архитект. Те стават много добри приятели, като в началото се срещат само в кибер-пространството. Когато Ектор и Марибел решават най-накрая да се срещнат, Ектор е шокиран от нейния вид. Но той много бързо осъзнава, че я обича независимо от това как тя изглежда и я моли да се ожени за него. Марибел в щастлива от предложението му и го приема.

Ектор запознава Руби с най-добрия си приятел, млад ортопед на име Алехандро. Още от пръв поглед между тях прескачат искри, усеща се силно привличане. Така се заражда голямата любов. Марибел е щастлива за Руби, защото най-накрая и тя се влюбва в богат, красив лекар, който може да изпълни всичките й желание и мечти. Двамата са много щастливи, докато тя не научава истината за него. Семейството на Алехандро не е заможно и Руби е принудена да избере дали да се ожени за истинската си любов или да продължи да търси финансово стабилен мъж. За съжаление, Руби се отказва от сватбата, предпочитайки парите пред любовта. Сърцето на Алехандро е разбито и той решава да напусне Руби за винаги, отдавайки сърцето и душата си на професията си.

В този момент Руби е решена да всяка цена да се омъжи за милионер и е готова да загърби дори приятелството си. Подтиквана от ревност и алчност, Руби планува да открадне Ектор от Марибел. Тя го съблазнява с красотата си и спечелва неговата привързаност, постигайки най-накрая желанието си.

Руби получава всичко, което е желала, омъжвайки се за Ектор: пари, бижута, лукс. Мечтата й се е сбъднала, но Руби научава, че външния блясък, алчността и лъжата са ужасни грехове и че богатството не е ключа към пълното щастие...
User Avatar

Пълно име: Барбара Мори Очоа

Рождена дата: 2 февруари 1970 година

Националност: уругвайка

Сестра: Кения

Брат: Кинтаро

Когато Брабара е на три години, родителите й се развеждат и тя се преселва в Мексико.

На 14 години тя работи като сервитьорка. На работното си място се запознава с Маркос Толедо, който й предлага работа като модел.

През 1996 година се запознава със Серхио Мейер, с когото има романтична връзка, в резултат на която се ражда сина й Серхио.

През 1997 година постига голям успех с участието си в сериала “Al Norte del Corazon” (“На север от сърцето”)

През 1998 година Барбара Мори участва в сериала “Mirada de Mujer” (“Женски поглед”).

През 1998 година се снима и в сериала “Azul Tequila”.

През 1999 година в Маями се снима в сериала “Умирам за теб”, в който партньор й е Кристиан Мейер.

През 2000 година участва във филма “Inspirasion” с Арат де ла Торе

През 2001 година участва в сериала “Amores... Querer Con Alevosia”. Тогава взема участие и в театрална постановка “Вазелин” заедно с Алекс Ибара.

През 2002 година играе в театъра и участва в телевизионната драма “Качи се на моя мотор”

През 2003 година снима сериала “Mirada de mujer: el regreso” (“Женски поглед: завръщането”).

През 2004 година в Маями снима сериала “Amor Descarado” (“Безсрамна любов”) с Хосе Анхел Ямас.

През 2004 година Барбара Мори е избрана да изиграе ролята на Руби, а малко след това започва снимките заедно с Едуардо Сантамарина.

Филмография:
"Tric Trac", 1997 г.

"Mirada de mujer", 1997 г., в ролята на Моника Сан Миян

"Al norte del corazon", 1997 г.

"Azul tequila", 1998 г., в ролята на Асул Видал

"Me muero por ti", 1999 г., в ролята на Санта

"Amores querer con alevosia", 2001 г., в ролята на Каролина Моралес

"Inspiracion", игрален филм, 2001 г., в ролята на Алехандра

"Subete a mi moto", 2002 г., в ролята на Нели

"Mirada de mujer: El regreso", 2003 г., в ролята на Моника

"Amor descarado", 2003 г., в ролята на Фернанда Лира

"Rubi", 2004 г., в ролята на Руби Перес Очоа

"Rubi... La descarada", игрален филм, 2004 г., в ролята на Руби/Фернанда

"La Mujer de mi hermano", 2005 г., в ролята на Зое

"Pretendiendo", игрален филм, 2005 г., в ролята на Аманда/Елена
Визитна картичка

Име:Barbara Mori

Създаден: събота, 22 март 2008

Членове: 4

Описание:

Модератор(и): Ел!на ;pp

Галерия
Членове