Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Фен-клуб: 4400

User Avatar

User Avatar
User Avatar
User Avatar
User Avatar
User Avatar
User Avatar
Организацията се появява във втори сезон, но едва в трети се разбира кои са членовете ѝ.

Даниел Арманд (Иън Трейси) е главата на „Нова“, радикална организация създадена да защитава 4400-те. След скандала с промицина Даниел решава да покаже гнева си към правителството. Той и няколко от другите членове на организацията показват на правителството доброто и злото, на което са способни, за да направи избора си, дали иска 4400-те да са приятели или техни врагове.
Гари Наваро (Шариф Аткинс) - Друг завърнал се, който преди изчезването си е бил добър бейзболист. Неговата дарба е да чете мислите на хората. NTAC използват неговата способност първоначално, за да разберат, защо Джордън Колиър влага толкова сили и средства за построяването на „Центъра“. В замяна му обещават да му помогнат да контролира новопридобитата си способност. Тъй като не получава обещаната помощ, Наваро лесно бива привлечен към групата на Даниел Арманд.
„Ти Джей Ким“ (Лиън Адачи) - Има способността да произвежда специфичен остър звук, който влияе на покачването на адреналина при мъжете. Тя използва своята дарба в сградата на NTAC, където петима намират смъртта си, а мнозина са пострадали.12>>
Визитна картичка

Име:4400

Създаден: вторник, 02 октомври 2007

Членове: 11

Описание:

Модератор(и): valq, bbonev, rehash

Галерия
Членове