Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Фен-клуб: ЖЕНСКО ЦАРСТВО

User Avatar
Влюбена сте. Ядете, спите и дишате с неговия образ в съзнанието си, а изглежда, че и той чувства същото. Може ли да сте сигурна обаче, че връзката ви ще продължи да се развива? Вместо да се терзаете с подобни въпроси, му кажете какво чувствате не само чрез думи или целувки, но и чрез действия подкрепящи емоциите ви.

 

1. Ако обичате някого, дайте му свобода. Живейте своя собствен живот – вие също се нуждаете от пространство. Не изменяйте на нещата, които са ви интересували преди да се влюбите. Помнете, че любовта не е количество време, прекарано заедно. Тя е да знаете, че се обичате, без значение дали сте заедно или не.

 

2. Приложете златното правило на романтиката: отнасяйте се с него така, както искате той да се отнася с вас. Това означава да не се увличате с флиртовете. Разбира се, можете да се държите мило с други мъже, но не се поддавайте на техните многозначителни погледи или действия.

 

3. Слушайте когато той говори не само с ушите, но и със сърцето си.

 

4. Бъдете човек, на когото може да се разчита. Когато уговаряте срещи или правите обещания, спазвайте ги. Ако не можете, проявете отговорността да обясните защо.

Обаждайте му се, когато кажете, че ще се обадите. Той сигурно мрази да виси до телефона с часове, колкото и вие. Точността е чудесен начин да изградите доверие помежду си.

 

5. Разрешавайте споровете така, че и двамата да печелите накрая. Не крещете и не обвинявайте. Вместо това се фокусирайте над това защо сте разочаровани и двамата, и намерете ново поведение или начин да избегнете същия проблем в бъдеще.

 

6. Той е личност, а не глина, която може да променя формата си, когато вие пожелаете. Не се опитвайте да го променяте или да го карате да се впише в представата ви за идеален мъж. Той не е ваш личен проект, а е това, което е. Ако приемате това – чудесно, ако не... намерете си някой друг.
User Avatar
 

Едно от последните увлечения на Холивуд е фитнес-астрологията. Както и сами можете да се досетите, в този случай фитнес програмата е съобразена със зодиакалния знак на трениращия.

 

Въздушни знаци: Везни, Водолей, Близнаци

 

Дори по време на спорт, родените под знака на Въздуха продължават да работят с главите си. За това се нуждаете от разнообразие. А за да не губите спортния си дух, са ви необходими чести тренировки (идеалният за вас режим е четири пъти седмично).

1. Пробвайте тренажорите, имитиращи гребане или каране на ски. Те тренират едновременно и тялото, и мозъка.

2. Изберете спорт в духа на Дзен, едновременно стимулиращ и мозъчната ви дейност, като китайската гимнастика тай чи или йогата.

3. Тренирайте на свеж въздух. Подходящи за вас са спортовете, които съчетават координация и умствена дейност, като волейбол и тенис.

4. Координацията на движенията ви е отлична, така че може да се занимавате със сложни танци от рода на съвременния фънк, който се основава на движенията на нюйоркските улични хип-хопъри.

 

Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец

 

Представителите на тези зодиакални знаци са пълни с живот и искат да получат максимално удоволствие от всичко, с което се занимават. Разполагате с толкова много енергия, че сте в състояние да тренирате и по пет пъти в седмицата. Но за да поддържате добрата си форма, са ви достатъчни и две-три посещения в залата седмично, ако, разбира се, в останалите дни водите активен начин на живот. По характер сте общителни, за това за вас са много подходящи колективните тренировки.

1. Вас ви привлича новото. Така че опитайте да се занимавате с нещо като бразилската капоера или източния бой с мечове.

2. Особено подходяща за вас е високоскоростната аеробика, която напълно отговаря на енергията ви. Все пак, не забравяйте и за силовите тренировки в залата, които ще ви ободрят.

3. Играйте в отбор. Предложете на приятелите си да покарате ролери или велосипеди или да отидете на поход.

4. Вие обичате съревнованията: опитате който и да е вид източно бойно изкуство.

 

Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби

 

Те са мечтатели и по-скоро биха предпочели масаж вместо спортни занимания. Все пак, движението ви е необходимо, защото тялото ви е склонно да задържа вода (в този се проявява „водната“ ви натура). А за да я изведeте от организма си, се нуждаете от чести физически натоварвания – ако не с редовни посещения във фитнеса, то поне със сутрешни джогинг и гимнастика.

1. Концентрирайте се върху пресата – тя е центърът на вашето същество.

2. Ходете в залата с приятелка или си намерете индивидуален треньор. По този начин ще се насърчавате да продължите тренировките.

3. За да „изхвърляте“ повече вода по време на тренировка, се занимавайте с аеробика или тай бо.

4. Занимавайте се с водни спортове най-малко веднъж седмично, защото водата е вашето второ местообитание. Плуване, водни ски, гмуркане с акваланг, ветроходство, сърфинг – всички те са подходящи за вас.

 

Земни знаци: Козирог, Телец, Дева

 

Представителите на тези зодиакални знаци са силни, като самата земя, което означава, че са в състояние да издържат натоварването на всеки спорт. Вие сте въздържани и спокойни, така че е наложително да планирате тренировките си предварително. Най-подходящият за вас спортен режим е три пъти седмично по 45 минути. Притежавате изключително силна воля, за да изпълните всичко, което сте решили: дори и решението ви да е да пробягате 5 км.

1. Вие сте доста издръжливи и затова често прекалявате с натоварването. Старайте се да се ограничавате, за да не претоварвате мускулите си.

2. Спортувайте на свеж въздух: бягане, дълги разходки, конна езда или голф. Не си губете времето с водни спортове: краката ви трябва постоянно да усещат твърда земя.

3. За да не се разочаровате твърде бързо от спортните си занимания, трябва много внимателно да си изберете инструктор.

4. Подходящи за вас са комплексни упражнения, при които се натоварват всички групи мускули. Така че, може да се занимавате с пилатес.

 

 

User Avatar

7 начина да го накарате никога да не ви забрави !

 

Мъжете имат “списъци” - гласни или негласни, осъзнати или неосъзнати – все едно. Вероятно ви се е случавало да попаднате с списъка “Жена, която никога повече няма да видя”. Въпреки, че това зависи предимно от него, вие бихте могли да манипулирате всяко негово действие и решение.

 

1. Едва ли ще имате възможността да се погрижите да декорацията, осветлението, музиката или останалите подробности, за да бъде секса между вас “като на кино”, особено ако това е една от първите ви срещи. Погрижете се за собствената си визия и излъчване – секси бельо, парфюм, грим, прическа. Отделете повече време за личната си хигиена, от зъбите до обезкосмяването, защото това няма да остане незабелязано.

 

2. Постарайте се увертюрата да продължи колкото се може по-дълго време. Ако играта с разсъбличането се окаже недостатъчна, накарайте го да се остави във ваши ръце и изиграйте ролята си на масажистка. Бъдете внимателна, нежна и изобретателна. Степенувайте ерогенните зони на мъжа и не се втурвайте направо към мъжкото му его.

 

3. Задължителен елемент са стенанията, защото това ще го насърчи още повече и ще го накара да разбере, че той е “най-добрия” любовник. В никакъв случай не пренебрегвайте гъделичкането на мъжкото му его. Мъжете не само искат, но и вярват, че са най-добрите любовници.

 

4. Не бъдете прекалено настъпателна, защото това може да го притесни и да обърка всичко. Той е човека с повече опит от двама ви. Поне в това трябва да вярва.

 

5. Забравете задръжките. Когато сте във вихара на секса не се правете на монахиня, а проявете изобретателност и освободеност. Опита разбира се има значение, но дори и да нямате необходимия “професионален стаж” не се двуомете да му дадете онова, което той иска.

 

6. Помогнете си да стигнете до еякулация. Изследвания доказват, че това е сто процентово доказателство за мъжа, че е перфектен любовник

 

7. Не се дразнето от фразата “Как беше?” .Когато всичко приключи, го накарате да повярва, че той е най-добрия. Кажете му, че е невероятен.

 Забележете колко елементарни създания са мъжете, винаги трябва да ги лъскаете, да им угаждате, да правите жертви. Е, поне се поддават на манипулации. И колкото и грозно да звучи това, то е истина. Въпроса е какво искате вие, и в крайна сметка какво ще получите.

User Avatar

Мъжете се страхуват 2 пъти през живота си, а жените 5 пъти

 

Жената се страхува, когато:

 

1. Прави секс за първи път

2. Когато се омъжва за първи път

3. Когато изневерява за първи път

4. Когато й се плаща за секс за първи път

5. Когато тя плаща за секс за първи път

 

Мъжа се страхува два пъти в живота си:

 

1. Когато за първи път не може втори път.

2. Когато не му "стане" за първи път.
User Avatar

Не чакайте последния момент за епилация

 

Особено важно е да откриете подходящата епилация, съобразена с типа кожа и възможностите, които имате. Експериментирането с нови видове епилации е подходящо още докато е студено. Ако никога не сте ползвали кола-маска или епилатор, време е да започнете сега. Съвсем нормално е при първите пъти кожата ви да реагира малко остро, да се появят пъпчици или зачервяване. Но понеже лятото е доста далеч, имате достатъчно време да намерите подходящия за вас начин за епилация, така че после да не ви се налага и в най-горещите дни да ходите с панталон.

 

Изборът на правилния начин на обезкосмяване е от изключително значение за вас и вашата кожа.

 

Бръснене – най-бързия и лесен начин за обезкосмяване. Препоръчително е за ползвате специален крем за бръснене, за да не дразните кожата.

 

Предимства: бързо, лесно и евтино.

 

Недостатъци: косъмчетата израствам много бързо и загрубяват. Има риск от порязване, което може да доведе до инфекция, особено ако не сте ползвали пяна за бръснене и не сте овлажнили кожата. На по-деликатните места косъмчетата могат да започнат да растат навътре и да се появят досадни грозни пъпки, които ако разтворите зарастват много трудно и бавно.  Сменяйте ножчетата на три-четири ползвания и не се изкушавайте да употребявате чужди.

 

Кола-маска – този метод остава от най-ефективните, достъпни и популярни начини за обезкосмяване. Характерно за него е, че се отстраняват косъмчетата заедно с луковиците. Бива топла и студена. Когато я използвате в къщи внимавайте да не загреете прекалено много колата, за да не изгорите кожата си. Все пак за предпочитане е ползването услугите на козметик, който ще избере най-подходящата за вашия тип кожа.

 

Предимства: топлата кола-маска разширява порите, което улеснява отстраняването на косъмчетата с корените. Ефектът от епилацията се задържа две-три седмици, косъмчетата израстват бавно и стават все по-тънки и слаби.

 

Недостатъци: не е препоръчителна при раздразнима кожа, възпаления и алергии. Процедурата е болезнена и не е препоръчителна през първите дни на цикъла. За жените с разширени вени е добре да избягват този метод на епилация.

 

Електрически епилатор – епилацията е механичен метод за премахване на нежеланото окосмяване, като изтръгва космите с луковицата. Движещите се с голяма скорост дискове захващат косъмчетата и ги отстраняват с фоликулите им.

 

Предимства: методът е еднакво ефективен като коло-маската, удобен за домашни условия и отнема по-малко време.

 

Недостатъци: изскубването на космите е доста болезнено, особено при първите процедури. Кожата може да се възпали.

User Avatar

Красиви съблазнителни устни - мечтата на всяка жена и съблазън за мъжете.

 

Грижата за устните трябва да бъде особено внимателна през всички сезони. И, разбира се, трябва да се използва подходяща козметика за устни, за да изглеждат те впечатляващо.

Кожата на устните е много тънка и затова е особено чувствителна. От вятъра, студ, сух въздух, ултравиолетови лъчи, този слой започва да се напуква. Ето защо, ние не трябва да забравяме, че и устните, както и кожата се нуждаят от ежедневните грижи: почистване, храненето, защитата. За съжаление, се сещаме за това, само когато възникнат проблеми. Но е  много лесно да се предотвратят!

 

Червилото е един от начините да се предпазят устните от влиянието на околната среда. Не забравяйте да го слагате, преди да излезете навън. Ако не използвате декоративна козметика, използвайте гланц.

 

Всеки ден, премахвайте грима от устните. Ако сте сложили обикновено или хидратиращо червило, можете да го премахнете с обичайния  тоник или лосион за отстраняване на грим.

 

Приблизително веднъж седмично трябва да се премахне от устните мъртвия слой клетки. Съществуват специални пилинги: те се произвеждат във вид на кремове или хигиенни червило, съдържащи отлющващи компоненти. Между другото, има две червило в едно - една половината от него е подхранваща, а другата -  отлющваща. Подобен ефект може да бъде постигнато и чрез редовни масажи на устните с четка за зъби напоена в студена вода.  Освен това, тази процедура стимулира кръвообращението, устните стават по-гъвкави, подобряват своя цвят. Ако масажирането с четка за зъби причинява болка, може да се използва кърпа.
User Avatar

Да прикрием годините

 

Дали с фон дьо тен, пудра, руж или сенки - всичко трябва да бъде в нежни тонове и пестеливо използвано. Така можете да изтриете няколко години от възрастта си.

 

През деня - избягвайте всичко, което ви прави по стари:

 

- по-тъмни пудри -те образуват цветни пигменти петна подчертават бръчките;

 

- много тъмни червила, които приковават погледа върху устните;

 

- недостатък е когато устните се очертават до най-външните им ъгълчета. Това насочва погледа върху бузите, които с напредването на възрастта започват да се отпускат;

 

- тъмният или кафяв руж въздейства изкуствено и подчертава бръчките;

 

- пудра, която се нанася с груба четка, подчертава оптически големите пори;

 

- сенки за очи с перлен ефект.

 

За очите, бузите и устните през деня особено красиви са кафяво - розовите тонове. Те пасват към всяка кожа, която вече има малко бръчици.

 

За вечерта - използвайте всичко, което ви прави по-млади:

 

- преди да се гримирате намажете обилно лицето си с хидратантен крем. Масажирайте го, така кожата се оросява по-добре и придобива естествен цвят;

 

- използвайте фон дьо тен, отразяващ светлината, който позволява на вече немладата да изглежда гладка;

 

- ще подмладите лицето си, ако по брадичката и върху шията сложите малко пудра - руж. Накрая нанесете прозрачна пудра по ръба на брадичката;

 

- сенките за очи трябва да бъдат малко по-светли от основния фон дьо тен. Но внимавайте, не бива да вземате много от тях върху четката. Трябва да нанесете колкото е възможно по-малък и по-нежен слой. Тогава малкият ретуш въздейства напълно естествено;

 

- чудесни за очите са естествените топли тонове с пясъчен цвят или цвят на пожълтели есенни листа.

 

Останете и вечерта при светлата кафяво - розова палитра на бузите и устните. Само очите блестят по интензивно с подчертаните клепачи с черен молив. Миглите трябва да минат няколко пъти с черен туш.
User Avatar

Грижи за очите

 

Ако очите ви се възпалят или ви болят, естествено е да отидете на лекар. Но общо известно е, че витамин А е много необходим за очите и взет в необходимите количества (прекаляването с каквотои да е било, включително и с витамини е вредно) и най-добре чрез храната, може да подобри зрението. Най-много витамин А има в черния дроб, който за да е полезен, трябва да се приготви на скара, не много изпечен. Смята се, че липсата на витамини В, С и Д също е причина за някои болести на очите. Чрез опити е доказано, че витамин Д може да поправи късогледството при малките деца или поне да спре влошаването.

 

Ако очите ви са уморени, поставете компрес, като намокрите марля или памук с обикновена студена вода или с отвара от лайка.

 

Ако имате торбички под очите, идете на лекар за да разберете причината. Ако нямате никакво заболяване и те се дължат на преумора, лош сън и т.н., направете едни от следните компреси:

 

- Настържете един картоф или нарежете краставица на колелца и подставете върху два пласта марля. Повтаряйте тази процедура в продължение на 15 дни. Ще видите, че има ефект.

 

- Изсушете листа от роза или купете такива от билкарските магазини и ги поставете в малки торбички марля. Когато имате нужда от компрес, потопете една торбичка в гореща вода и я поставете на очите (изчакайте да се охлади). Ако нямате листа от роза, заменете ги с лайка.

 

- Компресите със студено мляко също са много успокояващи и се правят винаги, когато очите са уморени, зачервени или подути.
User Avatar

Тайни За Красива Коса
 
 
Само до преди години жените не са разполагали със скъпи кометичти продукити, стилизанти и гелове, но въпреки това косите им са били красиви , здрави и блестящи. Тайните за това как са го постигали ще споделим тук с вас. Необходимите продукти са съвсем лесни за откриване, а приготвянето на маските в домашни условия е изключително бързо.
 
Срещу пърхут и себорeя
 
От 20г сухи настъргани корени от репей се приготвя отвара. Залива се с чаена чаша вряла вода и се вари 15 минути на бавен огън. След като изстине, прецедете и изплакнете с невя вече измитата коса.
 
За мазна коса
 
Подходящо е да втриете сок от лимон в корените на косата и кожата на главата. Сокът се приготвя от два разрязани лимона, които се заливат с вряла вода. Оставят се да се охладят и сокът се изцежда.
 
За блясък и заздравяване на косата
 
20г. листа от бреза се накисват половин час във вряла вода. След като измиете косата с шампоана я изплакнете с получената смес.
 
За изтощена коса
 
Използвайте смес от 1 ч.л. прясно изцеден сок от алое, 1 ч.л. лимонов сок, 1 яйчен жълтък и 1 скилидка ситно нарязан чесън. Втрийте маската в корените на косата, след това завийте кърпа около главата за 30 минути. Изплакнете с топла вода. Повторете процедурата няколко пъти непосредствено преди да измиете косата с шампоан.
User Avatar

10 Неща, Без Които Жените Не Могат
 
1. Кафе с приятелки
 
Всъщност не е важно дали е кафе, коктейли или пица. Важното е да е по женски и да имат нещо да обсъждат: мъже; или колежки; или нови козметични продукти; или от всичко по малко (тогава прекарването е най-весело). Срещите по женски са почти толкова необходими за една жена, колкото огледалцето в чантата й.
 
2. Дамска чанта
 
В нея освен огледалце има още хиляда неща, повечето от които идея си нямаме за какво й трябват. В повечето случаи вътре цари мъничък хаос, в който само тя се оправя. А ако ние случайно дръзнем тайничко да надникнем в чантата й, настава такава буря, че ни се ще да се скрием целите във въпросното торбе, някъде сред мокрите кърпички и пинсетите.
 
3. Нови дрехи
 
Няма по-забавно нещо от следната гледка: жена, застанала пред пукащия се по шевовете гардероб, която казва: „Нямам какво да облека!” с най-искрен ужас в гласа. След броени часове я виждаш да мъкне от магазина някоя нова дреха, гардеробът става още по-пълен, а тя си стои без дрехи (което за нас май не е чак толкова лошо…)
 
4. Възхищение
 
След като се е облякла най-после, направила си е прическа, грим и маникюр и ухае на любимия си парфюм, тя с право мисли, че е неотразима. И очаква възхита в нашите погледи. Макар че ако я питаме, ще ни каже, че прави всичко това САМО и единствено заради себе си!
 
5. Още един лосион за тяло
 
Няма значение, че вече има... пет-шест. Сега е излязъл нов, с екстракт от екзотично и невероятно полезно водорасло от Южнокитайско море…
 
6. Клюки
 
Някои може да не си го признават, но всички умират да чуят какво е станало с онази далечна позната, която се омъжи толкова млада и после замина за Парагвай и после…
 
7. Рицар
 
И това повечето жени не си го признават, но всички искат един прекрасен рицар на бял кон. Просто имат нужда от кавалери – да им помагат да си обличат палтата, а когато нямат палта, да свалят саката си и да им ги намятат нежно; да им отварят вратата; да им дават път… С една дума – да се грижат за тях.
 
8. Независимост
 
Колкото и да имат нужда от рицари обаче, жените все пак обичат да зависят само от себе си. (Може да звучи объркано, но все пак говорим за жени!) Еманципацията за тях е повод за гордост и радост, че са свършили онези тъмни времена, когато жените са били собственост на мъжете си („тъмни” от гледна точка на жените, за мъжете може и да са били светли).
 
9. Ред
 
Както са я учили още от малка, нещата си имат определени места. Не се смей, че бельото й е подредено по цветове! Както и по това дали въпросните гащи са „за вкъщи” или „за специални случаи”. Е, и нас са ни учили как се подреждат нещата, но мозъкът ни просто не възприема такива работи!
 
10. Мъже
 
Независимо дали го признават, жените (най-малко хетеросексуалните) не могат без мъже в живота си. Факт.
Визитна картичка

Име:ЖЕНСКО ЦАРСТВО

Създаден: вторник, 08 април 2008

Членове: 40

Описание: !!!!СТРОГО ЗАБРАНЕНО ЗА МЪЖЕ!!!!

Модератор(и): HARPIQTA

Галерия
Членове