Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Фен-клуб: Футбол

User Avatar
цялата-съдийска-комисия-освободена
photo_big_108029.jpg


Цялата Съдийска комисия беше освободена с решение на днешното заседание на Бюрото на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз. Новината бе обявена от члена на Изпълкома Наско Сираков.

 

Съдийските бригади на Черно море - Левски и ЦСКА – Литекс, водени съответно от главните рефери Станислав Ставров и Александър Костадинов, също са наказани – правата им са спрени за неопределено време.

 

На 18 януари 2010 година се свиква редовно заседание на Изпълкома, когато ще се определи новия председател на комисията.

Изпълнителния комитет на БФС се закани, че ще осъществява много по-сериозен контрол върху новата съдийска комисия и ще се изисква ежемесечен доклад за работата на реферите.

User Avatar
Държавата се скапва от скандали и корупция всеки ден ,някой пребит,убит хванат с голям рушвет,съдии уреждат мачове ,футболистите не изостават по назад ,те даже още по-нагли играят на точен резултат. Е затова каквито другите такъв и ЛЕВСКИ смотан,жалък,ръководство плетящо сплетни само и само да се уреди за шампионската лига, по зле даже и от повечето селски тимове независимо от набедените си звезди с ръст от 160 см. Докарани неизвестно по какви критерии от плажовете и джунглите на разни екзотични държави,за цени завършващи по 6-7 нули ,а не струващи колкото две нули и гледащи футболната топка и игрището като туземци,каквито може би и са си.
Е това е картинката на целият ни роден футбол . Всички знаем ,че рибата се вмирисва от към главата ,която доста често ни гледа с един пиянски и надрусан вид от ТВ камерите и ни обяснява как всичко е перфектно и няма място за притеснение.Ако това му е перфектното да ходи в изтрезвителното и като изтрезнее да види до какво дередже са ни докарали.
User Avatar
ЛЕВСКИ - ЖИЛИНА
User Avatar
Шампионска лига: Интер Милано - Вердер
1 ; 1
ГОЛМАЙСТОРИ

Мин. Тип Футболист Отбор
13' МАЙКОН ИНТЕР
62' ПИСАРО ВЕРДЕР

User Avatar
БАТЕ БОРИСОВ - ЮВЕНТУС
2 : 2

Мин. Тип Футболист Отбор
17' КРИВЕЦ БАТЕ БОРИСОВ
23' СТАСЕВИЧ БАТЕ БОРИСОВ
29' ЯКУИНТА ЮВЕНТУС
45' ЯКУИНТА ЮВЕНТУС

User Avatar
User Avatar
Portugal [2 - 3] Denmark
42' [1 - 0] Nani
56' Nani
77' J.D. Tomasson
79' Danny
84' [1 - 1] N. Bendtner
86' [2 - 1] Deco (pen.)
90' [2 - 2] C. Poulsen
90' [2 - 3] D. Jensen
Визитна картичка

Име:Футбол

Създаден: четвъртък, 11 септември 2008

Членове: 8

Описание: За феновете на най-гледаната и зрелищна игра по света!

Модератор(и): Kalin

Галерия
Членове