Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Клуб: Бис.БГ™ - Ново на сайта

Тук публикуваме какво ново правим по сайта. Давайте мнението си, помагайте ни да развиваме сайта! :) ***Задължително пишете на кирилица! *** За жалби и запитвания има отделен, специален клуб : http://www.bis.bg/c.php?id=22
User Avatar
Може би ще ви е интересно и забавно да прочетете малко статистика за това какви хора и от къде посещават нашия сайт. Ето малко данни, изведени от нашия Google Analytics:

Топ 10 Посещения по Държави:
1. България (82.48%)
2. Испания (2.05%)
3. Германия (1.70%)
4. Гърция (1.21%)
5. САЩ (1.08%)
6. Великобритания (0.86%)
7. Турция (0.82%)
8. Италия (0.65%)
9. Кипър (0.43%)
10. Русия (0.41%)

А сега по градове от България:
1. София (30.80%)
2. Пловдив (11.16%)
3. Варна (9.30%)
4. Бургас (6.41%)
5. Велико Търново (4.18%)
6. Русе (4.17%)
7. Стара Загора (4.08%)
8. Плевен (2.65%)
9. Хасково (2.55%)
10. Пазарджик (2.36%)

За изтеклата година сайтът е посетен от над 780 000 различни потребители (регистрирани и гости общо). Те са разгледали над 18.8 милиона страници.

Ето и малко любопитни факти за използваните браузъри:
1. Chrome (41.67%)
2. Firefox (28.69%)
3. Internet Explorer (17.18%)
4. Android Browser (4.51%)
5. Opera (3.81%)
6. Safari (2.13%)

Значително нарастват потребителите с мобилните телефони, таблети и подобни устройства.

1. Windows (86.01%)
2. Android (9.53%)
3. iOS (2.00%)

:)
User Avatar

Направих леко изменение в алгоритъма за изчисление на горещите теми. Вече няма да е възможно една тема да бъде изкачена в тази класация, когато само един потребител пише в нея. Напоследък много често забелязвах подобни неща. Създава се нова тема и се пълни с коментари, най-често картинки, от един и същи човек. Резултатът - темата влиза в Горещи.


Да видим ;)


ПС: Моля, не обръщайте темата на поздрави за Коледа и Нова Година! Благодаря!

User Avatar
В началния екран е добавена позиция с актуалните новини от сайта на партньорите ни от МИГNEWS - http://www.mignews.info.
User Avatar
По предложение и желание на потребители в сайта, добавихме функция за да виждате кои потребители са ви блокирали. Можете да я намерите горе в менютата за "Моите приятели" -> Блокирали ме...

Естествено, призоваваме да не се държите така, че да се наложи някой да ви блокира!

Приятен престой в сайта!
User Avatar
Добавихме възможност да преглед на историята за всички ваши влизания в сайта. За момента показваме само последните 100 записа, но ще го организираме така, че да може да се гледа изцяло откакто се регистрирани.

Отделно, в информационното блокче вече извежда последната дата и час, а също така и IP адрес, от който сте влизали с паролата си в сайта.
User Avatar
В началната страница, когато стъпите с мишката върху името на потребител, който е извършил някакво действие в сайта, ще ви излиза малко прозорче с неговия аватар, и бързи линкове за изпращане на съобщения, писане в стената, добавяне/изтриване в приятели и... история на последните 5 смени на никове ;)

Може би ще го дооформим и за други места, с различно съдържание, или ще добавим още полезна информация по този начин.
User Avatar
По предложение на потребител от сайта, направих бутон за скриване и показване на картинките от коментарите в записите. Идеята е да може да се "филтрират" картичките от текстовете, защото често темите стават шарении и се губи смисъла. Много хора просто слагат някакви картинки с всеки свой коментар, което е много неугледно.

Едновременно с това намалих размера на текстовия редактор, до момента когато решите да пишете коментар. Заставате с мишката в него и той се уголемява автоматично.
User Avatar
Можете да пробвате тестовата версия на Аудио/Видео връзката в Чата на сайта. Тъй като се използват отдалечени сървъри е възможно при някои случаи да не сработва, но това ще го оправим.

Успех!
User Avatar
След промените в начина на работа на Фейсбук авторизациите през Декември 2011, бяхме затворили възможността за влизане в сайта чрез вашите тамошни профили (facebook connect).

Днес имах време да оправя нещата. Надявам се да няма проблеми нито с влизанията, нито с новите регистрации, които ползват тази възможност.
User Avatar
Слайдшоуто в албумите се беше повредило след като подновихме част от някои неща в сайта.

Сега вече работи, с нови възможности.

Ползвайте с удоволствие! :)