Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Записи на Чирусчето към Клуб: Бис.БГ™ - Ново на сайта

Тук публикуваме какво ново правим по сайта. Давайте мнението си, помагайте ни да развиваме сайта! :) ***Задължително пишете на кирилица! *** За жалби и запитвания има отделен, специален клуб : http://www.bis.bg/c.php?id=22
User Avatar
Не знам какво сте правили по сайта, но ми направи впечатление днес едно нещо - прелистването на страниците с коментарите. Започнах от най-старите към най-новите и ми стана малко досадно да търся последният коментар от следващата страница, защото се застъпваше с коментарите от предишната страница. Помислете по въпроса от какво може да се получава така. Благодаря предварително.
User Avatar
Преди време го забелязах, но днес вече се обърках тотално - защо не направите информатора да показва действия преди оставянето на даден коментар, по-старите действия да не се показват. Например, ако съм направил коментар за нещо в понеделник, да не ми се известява, че миналата неделя някой е писал нещо.
User Avatar
Сега наистина се разстроих! Не мога да разбера защо сте махнали това така добре функциониращо прозорче, което ни се набиваше на очи, когато имаме ново съобщение, покана за клуб и т.н. Искам си прозорчето!!! :rage::rage::rage:
User Avatar
Бис.БГ не е това, което беше преди година и искам да ми поздравя за упоритата работа и привличането на нови хора! "Популацията" нараства много бързо, коментарите и блоговете на потребителите нарастват, а това води до "по-дълги" страниците на клубовете.
Смятам, че не само на мен ми е неудобно, когато гледаш нещо по средата на някоя страница, виждаш че има коментари, разглеждаш ги и като натиснеш "back" на браузъра и вече си изгубил мястото, където си бил преди това. Според мен ще е добре да се напише така кода на бис, че да "помни" до къде сме стигнали с разглеждането на съответната страница.
User Avatar
откакто се смени начина за влизане в бис - с е-мейлите имам проблеми... до сега съм успял да вляза един единствен път нормално - без да ползвам някой линк към сайта от пощата. не знам на какво се дължи, но поне искам да знам причината, ако не друго...
User Avatar
според мен ще е интересно да чуем историята на един сайт с много потенциал. ;)
User Avatar
и аз да отбележа присъствие ;)
мисля, че ще е удобно да се сложи и чат тук, защото за много хора ще е по-удобно (лично мнение). няма да им се налага да използват други чат програми, просто отварят сайта и могат да си пишат когато са он-лайн в реално време. пък и за някои тези програми са сложни и трудни за разбиране. а други просто нямат възможност да си сложат, защото ползат служебният компютър, а на него им е забранено да добавят каквито и да било програми. така е "чисто" - директо през браузъра без нужда от други приложения. ;) и хайде стига, че има да си чете... :P;)
User Avatar
от доста време използвам бис и видях доста промени от тогава до сега - направиха си прозорче, което да известява за нови съобщения, промените по дизайна и т.н. но нека се върнем на прозорчето. мисля, че ще е много по-практичкно да има направо линк, който да отваря съответоното нещо - примерно ако има съобщения да отваря кутията, ако има пъкани за приятелство - папката с поканата на потребителя, ако има покана за фенклуб - поканите за клубове. мисля, че няма да бъде трудно и че ще отнеме повече от 30 мин. ;)
User Avatar
преди няколко дни ми се наложи да отида до Централна гара, за да проверя цените на билетите. (предполагам, че знаете за справочните "табла") и видях, че там има линк към бис. проверих го и работеше :z):z):z) това много ме зарадва. така че искам да ви пожелая да се развивате все така добре и да докараме поне до топ10 на Бъргария по посещаемост.Супер сте! :roul:

User Avatar
мисля, че ще е по-пригледно, ако в прозорчето за новите съобщенията има информация колоко са.
12>>