Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar
българия--шахтьор-0:0българия--шахтьор-0:0българия--шахтьор-0:0
Мъри: В атака сме без зъби......Греда спаси Шахтьор срещу България

Скучно! България – Шахтьор 0:0
User Avatar
назаем от http://topsport.ibox.bg/news/id_721912534

Старши-треньорът на Литекс Станимир Стоилов е новият селекционер на България, пише "Меридиан Мач". Мъри ще бъде назначен официално през януари, като той ще запази и поста си в Литекс. Назначението на специалиста ще стане факт, след като босът на "оранжевите" Гриша Ганчев е дал своето съгласие.

Президентът на БФС Борислав Михайлов косвено потвърди, че именно Стоилов ще е новият национален селекционер. Героят от САЩ'94 първо обяви официално, че Мъри е българският вариант за наследник на Пламен Марков, а след това уточни, че няма как чужденец да поеме "трикольорите".

Михайлов и Стоилов ще се срещнат в началото на януари, за да финализират преговорите.
User Avatar
Освен да пожелаем успех на Мъри..
User Avatar

МЪРИ ОБИЧАМЕ ТЕ ЕЛА СИ ПАК ПРИ НАС.МЪРИ СТОИЛОВ ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС.САМО ЛЕВСКИ
User Avatar
"Клубовете на привържениците на Левски София-Запад, South division, Ultra Varna и фен-клубът в Асеновград декларират пълното си несъгласие с водената от Тодор Батков политика спрямо най-обичания футболен тим в България. Уволненията на Станимир Стоилов и Наско Сираков в навечерието на двубоя с отбора от Панчарево е долно предателство, което не може да бъде простено. През декември, когато "собственикът" освети управленската си немощ, уволнявайки спортно-техническия щаб, ние му гарантирахме дългосрочен конфликт със сектор "Б", от който той няма да излезе победител. Сега нещата не са по-различни и Батков ще се увери в това още в събота. Ако, разбира се, дойде на стадиона, или не си тръгне преди края на мача. Може пък и да изгледа целия мач, все пак допълнително подслади титлата на цска.

Освен безумията във вземането на управленски решения (това се доказва от назначенията на Вуцов и Искренов, за които също ще стане дума в позицията ни), на "бял свят" лъсват и лъжите на адвокатина и не спазените му договорки с Мъри и Наско. Става въпрос за селекцията, за кухите обещания към треньора и продажбата на играчи против волята му, за прахосаните пари от трансферите, с които "карачът на влака" запълни "финансови дупки" в дейността си извън футбола. Лъжите на Батков не са една или две и няма смисъл да бъдат изброявани до безкрайност. Може обаче да се припомнят будещите вече присмех заклинания за дългогодишно благоденствие в Европа.

Европа няма как да я бъде и с Вили и Гиби, тъй като отбор за навън не се прави с истерични таткови момчетии и с продажни пияници. Първият отдавна е разкрит, че не става за "А" група, да не говорим да е треньор на Левски. Вторият, може и да е бил "радостта на народа", но и за малките деца на Герена е ясно, че той няма никакви морални и човешки качества. Не е нужно да се напомнят мачовете му с червения екип и неуспешната му кандидатура за районен кмет от ДПС. Последното предателство бе оценено на 30 000 лв. които от изборите досега вече са изпити.

Тодоре, Вили, Гиби ние отказваме да берем срама, който предстои и ще направим всичко възможно да ви изхвърлим от Левски час по-скоро.

Мъри и Наско, завинаги едни от нас!!!"
User Avatar

MURI ZAVINAGI V LEVSKI!!!!
User Avatar

Абсолютно съм съгласен с теб. Мъри е направил много за този отбор, а те как му се отблагодаряват.
12>>
Визитна картичка

Име:Станимир Стоилов

Създаден: вторник, 04 декември 2007

Членове: 16

Описание: В подкрепа на Мъри!

Модератор(и): Kalin

Галерия
Членове