Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar

User Avatar
Вярвате ли в Исус Христос ?! Чувствали ли сте се така сякаш някой бди над вас ?! Усещали ли сте скрито присъствие по време на беда или нещастие случващо се в живота ви ?!

xc19it.jpg

Защото аз съм го преживяла :) и вярвам , че пак ще го изживея , защото знам , че Исус е жив !!
User Avatar
Истината е , че ако един човек не е осъществил нищо , това е , защото той е "безделно "дърво. Лесно е да се обвини фирмата . Лесно е да се обвинят "те". Те го направиха . Да , но дървото се познава от собствения си плод .
Защо толкова много хора се развеждат?! Защото не са родили плода , необходим, за да се създаде един добър брак; или защото са били дървета, които са избрали неправилен път за растеж и са дали лош плод .В някои случи би могло да се каже , че съпругът или съпругата са били обект на много лошо отношение от страна на другия , но знай- много пъти те сами се поставят в позицията на "ощетени".
Когато Исус се ибърна към юдейските водачи , с такива силни и откровени думи , той говореше за плод.

Рожби ехидни!Как можахте да говорите добро , като сте зли? Защото от онова , което препълва сърцето , говорят устата . Матея 12:34
User Avatar
Божията воля е всички Негови деца да благоуспяват и живеят в здраве така , както душата им благоуспява /2 Иоан 2/. Бог намира удоволствие в благоуспяването на слугите си /Псалом 35:27/. Ако говорим Словото Му , разсъждаваме над Словото Му и изпълняваме Словото Му ще благоуспяваме и ще имаме добър успех / Исус Навиев 1:8/
Визитна картичка

Име:Вярваш ли в Исус Христос ?!

Създаден: вторник, 10 февруари 2009

Членове: 3

Описание: Цената да Следваш Исус . Готови ли сте да приемете Исус Христос за Свой Спасител ?!

Модератор(и): blagoslovena

Галерия
Членове