Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Фен-клуб: Victoria's Secret

User Avatar
роузи-хънтингтън-уайтли--новото-лице-на-victoria's-secret
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_699024218 Към звездния отбор на Victoria's secret се присъедини още една красавица. Нейното име е Роузи Хънтингтън-Уайтли и е родом от Англия.

 

Роузи се отличава с драматични, пълни устни и замечтан поглед, а в В портфолиото й присъстват корици за Black, Bon, Citizen K, D Magazine, Elle Poland, Elle UK, Elle US, Glamour FR, GQ, Harpers & Queen, Harpers Bazaar, Jalouse, Jane, L'Officiel, Numero, Teen Vogue, Vogue China, Vogue Nippon, Vogue Espanol, Wallpaper.

 

Според вещите лица в моделския бизнес тя е следващата Кейт Мос. Красивата Роузи е родом от западен Лондон, където е и открита случайно един ден след училище. След този ден животът на обикновеното момиче се преобръща.

User Avatar
лято-2010-с-victoria's-secret
Много от нас не веднъж сме се прехласвали по бельото и банските костюми на американския бранд Victoria's Secret. И сега марката, появила се още през 1977 година, предлага пленяваща колекция дрехи, плажни облекла и обувки за лято 2010.

 

Роклите са ефирни и леки, обувките актуални и удобни. Цветовото разнообразие пленява окото. От колекцията лъха едновременно сексапил и невинност.

User Avatar
затвориха-магазин-на-victoria's-secret-заради-дървеници


http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=562236 Мениджърите на магазина на Victoria's Secret в Манхатън бяха принудени да го затворят заради нападение от дървеници.

 

Това става само седмица, след като съседните магазини Abercrombie & Fitch и Hollister също затвориха врати заради същия проблем.

 

Дървениците се превърнаха в сериозен проблем за Ню Йорк. Националната асоциация за борба с вредителите на САЩ съобщава, че през 2004 г. са подадени 537 оплаквания и са установени 82 истински нападения от дървеници в Ню Йорк, а през 2009 г. те са се увеличи до 10 985 и 4084 потвърдени нападения.

 

"Проверихме магазините си в Манхатън и след като намерихме малки количества в отделни зони на един от магазините, веднага предприехме действия за разрешаването на проблема", съобщи говорител на модната марка.

 

Магазинът бил затворен за разрешаването на проблема и с помощта на специално обучени кучета било установено, че всички дървеници са изчезнали, допълва БГНЕС.

 

Компанията потвърди, че всички засегнати продукти са били изтеглени и унищожени.

User Avatar