Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Фен-клуб: FLASH MOB

User Avatar

User Avatar
Ако някой знае къде по София има Флаш Моб, моля да мми каже!Ако искате може да се съберем и ние да направим нещо такова :)
User Avatar
User Avatar
User Avatar
User Avatar
Флаш моб или flash mob- e голяма група от хора, които изведнъж се събират на публично място и извършват нещо необичайно, за кратко време, след което се разпръсват, все едно нищо не е станало.
Първите флаш моб.тел

Първите флаш банда е създадена в Манхатън през май 2003 г., с Бил Wasik, Главен редактор на списание Харпър. Произходът на светкавицата mobs са неизвестни, докато Wasik публикува статия за създаването му през март 2006 издание на Харпър години. Първият опит е неуспешен, след целевите дребно магазин беше разтоварват на разстояние около плана на хората да се съберат. [2] Wasik избегнат такива проблеми по време на втория флаш на тълпата, която се наблюдава в 3 юни, 2003 в Мейси на универсален магазин, чрез изпращане на участниците да предварителни спиране в четири области-уреден Манхатън-барове, където са получили допълнителни инструкции по отношение на крайния случай и място, точно преди събитието започна. [3]
Повече от сто души доближиха на деветия етаж килим отдел на магазина, събиране около скъпо килим. Всеки, който се приближи с продажби помощник бе посъветван да се каже, че gatherers живели заедно в склад, в покрайнините на Ню Йорк, че те са били пазаруването за "Обичам черга", както и че са направени всички техни решения покупка като група.
Впоследствие, 200 души наводнени лоби и мецанин на Hyatt хотел в синхронизирани аплодисменти за около петдесет секунди, както и бутик за обувки в Soho е навлизат от участниците се правят, че да бъдат туристите по автобусна екскурзия.
Wasik твърдеше, че той създаде флаш mobs като социален експеримент, предназначени да подигравам се на hipsters и да изтъкне културната атмосфера на съответствието и които искат да бъдат с вътрешна или на част от "следващото голямо нещо." Ванкувър В неделя написа, "Той може да имат backfired върху него ... [Wasik] може вместо да свърши като съответствието превозно средство, което позволи да се появяват nonconforming.

сорри ако има грешки, програмата за превод е още в процес на настройка :)
12>>