Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar
Това може да се случи когато потребителят, който пише на Стената ви, реши да изтрие създаденият запис. Съобщението обаче вече е изпратено, а то не може да бъде изтрито с премахването на записа от Стената.

Добави своя коментар:



Настроение: