Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar

 ВЪПРОС: Еди–кой–си ми изчезна от списъка с приятели. Много е неудобно, трудно му пращам писма. Защо стана така?ОТГОВОР: Някой от вас е махнал другия от списъка на приятелите си. Ако искате да го имате винаги под ръка, добавете го в списък Фаворити.ВЪПРОС 2: Защо да ме маха от Приятелите си?ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ: Виж дали не и(му) пращаш картички всеки ден? Понякога това е досадно. И понеже Картички се пращат само на приятели...Добави своя коментар:Настроение:
петък, 03 юли 2015
Брой потребители, харесали този коментар
trqbva da po4erpi6 tova trqbva da napravi6...
вторник, 29 ноември 2011
Брой потребители, харесали този коментар
снежа: какво точно искате да ни кажете? за какво да ви уведомим? ако може по-кратичко и ясно, за да не се чудим като сега.
събота, 26 ноември 2011
Брой потребители, харесали този коментар
Здравейте, Калин и Павел, аз съм сериозен човек и не бих, Ви занимавала с глупости, аз държа на приятелите си и не бих махнала някои от списъка с приятели, но се получи ,че някои от тях ги няма попитах приятелка и тя ми писа ,че и тя е забелязала да изчезват приятели аз ще ги поканя пак ,но какво биха си помислили те, аз съм със авторитет не желая да има кавги по между ни искам да, Ви призная ч е имам сайт и в СИБИР, но ми омръзна да се лутам между двата сайта и решх да избера Бис Бг тук имам по голямо уважение от приятели сега в момента се изнасям от СИБИР и всичко красиво пратено от там си го качвам в албумите си , доволна сам от вашия сайт тук има повече неща така ,че ако има нещо за което трябва да бъдем уведомени вашите потребители ни уведомявайте чрез писмо, зада се предотвратят излишните въпроси към вас от потребителите на сайта и така няма да Ви губим времето ИСКАМ МИР В ТОЗИ САЙТ!
С УВАЖЕНИЕ ВАШ ПОТРЕБИТЕЛ : http://www.bis.bg/SNEJA
сряда, 01 септември 2010
Брой потребители, харесали този коментар
пращайте линкове към профилите, а не никовете им, защото така ни е трудно да ги търсим!
сряда, 01 септември 2010
Брой потребители, харесали този коментар
Имам приятелка Тони 1960 на която исках да изпратя картичка,но веднага ми изписва,че "такъв потребител не съществува".Предполагам,че си е заключила профила,но защо получавам информация и виждам ника и ,че е онлайн...
понеделник, 16 август 2010
Брой потребители, харесали този коментар
абе кви са тия глупости? вие за идиоти ли ни имате или да почвам сериозно да ползвам големия си бутон за раздаване на правосъдие? айде не ни губете времето с тъпи коментари! поне ни ги спестявайте в нашите клубове! не мога да разбера, това някакво забавление ли е? да се чувстващ по-специален като говориш глупости и пускаш плоски "хитри" лафове? айде, няма нужда!
събота, 14 август 2010 Настроение:  Ужасно
Брой потребители, харесали този коментар
Ами ако му изпращам картички през ден... Това ще оправи ли нещата...И после, как стои въпроса с неприятелите... Ако, не дай си Боже, искам да ги поздравя с националния празник на Мали, примерно или за техните непорочни действия спрямо мене...Какво да правя в този случай...