Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar
Колкото и да е куриозно, че трябва да отговоря на такъв въпрос, съм принуден. И така случаят:

 

1. Потребител отваря линк към снимка или албум на друг човек. (дали е попаднал на линка от гугъл, или от другаде, няма значение).

 

2. Вместо да види снимката или албума, който очаква, той вижда списъкът със собствените си албуми haha

 

3. Започва да се чуди дали не го гони параноята и как така другите се представят за него!!??

 

ОТГОВОР:

СПОКОЙНО! Това са си ТВОИТЕ албуми! Никой не се представя за теб! Когато даден линк е НЕВАЛИДЕН, т.е. не води към реално съществуващо съдържание, сайтът е направен да пренасочва действието към собствените ти албуми. Аз съм очаквал може би, че някой ще се сети да чете какво пише по екрана, но съм бил в грешка. Повечето потребители се шашкат преди да мислят точно какво се е случило, и за това сега ще добавя допълнително съобщение, което ще казва, че този линк е невалиден. Стига да има кой да го чете де!

Добави своя коментар:



Настроение:
сряда, 11 август 2010
Брой потребители, харесали този коментар
Редактирай албума си - имаш опция Частен. това е.