Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar

..

ВЪПРОС 1:

Изчезнаха ми неща от сайта (блога, стената, други неща), след като промених анкетата си, защо така, и как да го поправя?

ОТГОВОР 1:

Понякога, след като промените нещо в анкетата си, някои части от сайта ви стават невидими.

Защо се получава така?

Не ми се влиза в подробности за тагове и HTML, но сте сложили в Aнкетата си код от външен сайт (embed), за да стане по красиво, а пък той (кода) не е много правилен.  

Как да оправите?

Най-вероятно не сте копирали правилно външния код, така че просто изтрийте последната промяна от анкетата си, убедете се, че вече всичко се вижда, а след това, ако искате - пак опитайте да сложите кода от външния сайт.ВНИМАНИЕ!!! Копирайте внимателно! И го правете само от популярни сайтове (за да няма вируси и грешки по кода).

 

ВЪПРОС 2

Отдавна правих промените и не помня къде, как да поправя нещата?ОТГОВОР 2

Ами тогава малко теория:

Всъщност, сайтът ви се състои от блокчета, които са едно под друго. Ние, използвайки някои ужасно звучащи неща, като HTML и CSS, сме ги подредили да се показват някои вляво, а други - вдясно.

Най-напред, отгоре-надолу се подават блокчетата, които са вляво, а след това, пак отгоре-надолу, тези, които са в дясната част на сайта ви.

Всяко блокче има заглавие. Например:  "Цели в живота",  "За себе си", "Харесват ми", "Идоли".

Вижте кое е последното заглавие на блок, което виждате - в този блок е сгрешеният код! Изтрийте съответния запис от Анкетата си.ВНИМАНИЕ!!! Най-често се допускат грешки - в блок "Харесват ми". В него има различни подраздели, като "Автомобил, "Телефони", "Фирма", "Изпълнител" и т.н. Вижте заглавието на кой подраздел е показан последно: в него е грешката - изтрийте съответния запис от Анкетата си.

Добави своя коментар:Настроение:
сряда, 13 октомври 2010 Настроение:  Отлично
Брой потребители, харесали този коментар
я хванете изтриите всичко, напишете   1-2-3 и натиснете на бутона "ОК"   haha
сряда, 13 октомври 2010 Настроение:  Отлично
Брой потребители, харесали този коментар
Здравей те!Имам проблем,който се надявам с ваша помощ да отстраня.В анкетата,в блокчето "За себе си",имам сложен надпис и картинки.Искам да изтрия картинките,но нещо не се получава.Опитах по начина,който сте описали по-горе,но нестана.Опитах да изтрия всичко-и надписа и картинките,но пак не се получи.Какво да направя?Изпращам снимка на страницата с проблема.Ще съм много благодарна,ако ми помогнете да отстраня този проблем.Приятен ден!

http://i51.tinypic.com/np4adi.jpg