Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar

1. В Бис.БГ могат да се публикуват само материали, съобразени с българския морал! 


2. Когато пишете на български задължително се използва кирилица! Ако някой публикува текст на чужд език, ползвайте Гугъл Транслейт ако не го разбирате.


3. Всеки човек може да бъде Участник в Бис.БГ и да използва инструментите за комуникация, предоставени от сайта: Записи, Албуми, Стена, Чат, Съобщения, Клубове, Събития и други приложения.


4. Участниците публикуват материалите си под лиценз "На седянка".


5. Ако случаен посетител, не е съгласен с който и да е от пунктовете на тези Правила, трябва в течение на 12 секунди да напусне сайта, и повече никога да не се връща.


6. Както участниците, така и случайните посетители, осъзнават, че всеки материал в Интернет, в частност на нашия сайт, може да бъде частично или напълно недостоверен.


7. Ако материал от сайта потиворечи на точка 1, то в срок от 48 часа, забелязалият нарушението, следва да извести Администрацията на сайта, за да бъде премахнат този материал. В противен случай се смята за съучастник.


8. Ако някой цитира публикация от сайта и държи да укаже източника, може да го направи по следния начин: (нс) Бис.БГ или На седянка в: Бис.БГ или От: Бис.БГ


9. Не споделяйте паролите си за достъп до сайта с никого! При автоматично изключване, може да Ви бъдете разрешено да влизате отново. Ако се наложи да използвате чужд компютър, не забравяйте да си смените паролата след това!


10. Никой няма право да указва лични данни на сайта. Задължително е използването на псевдоним или публични данни!Добави своя коментар:Настроение: