Бис.БГ

по блог-темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar

Какво ли още ще измислят?


Вече е в реда на нещата да си купуваш супа, за да си я разтвориш в чаша вода за обяд, да не можеш да сготвиш едно свястно ястие без “Малките тайни” на Маги и въобще в магазините можеш да откриеш какви ли не неща “на прах” и като добавиш към тях вода да получиш поредното “Чудо”!


Досега обаче липсваше ориентиран повече към мъжката аудитория продукт. Но днес попаднах на нещо, което ще преобърне продажбите  на артикулите на прах и рязко ще повиши интереса на силния пол към разтворимите в чаша вода пакетчета.


Бира на прах :-)
бира на прах
Друго си е да си купиш две пакетчета да ги прибереш във вътрешния джоб на сакото и да си разтвориш чашите в обедната почивка без да внасяш бутилки в офиса и да усещаш укорителните погледи на колегите и шефа да почукват по тила ти с възмущение.


Дори и забраната да се продава и консумира алкохол в парка може да бъде заобиколена с разтворима бира в термос :-) А и една торба амбалаж със сигурност тежи повече, отколкото 10 пакетчета бира на прах.


“Сипи ми една чаша вода” вече ще звучи съвсем различно. Не знам още дали Каменица, Загорка и сие ще пуснат свои насипни продукти, но слогана  “уБири жаждата” е все още свободен!


cheers
Наздраве 

Добави своя коментар:Настроение: