Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar
Продукти

около 200 г листа от кисело зеле
4 с.л. олио
1 глава лук
40 г масло или малко доматен сос
1-2 бр. моркови
1 ч.л. червен пипер
1/2 ч.ч. боб
джоджен
чубрица
магданоз. Приготвяне :
Почистват се листата на киселото зеле и леко се начукват, ако са твърдички. В мазнината се задушава лукът, морковите и предварително сварения и изцеден от водата фасул. Прибавят се подправките. С така приготвената плънка се завиват сарми, които се нареждат в тавичка и се заливат с водата от варения боб. Запичат се в умерена фурна. Готовите сарми се поднасят топли, като се заливат с разтопеното масло или доматен сок. http://www.receptite.com/

Добави своя коментар:



Настроение: