Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar
. Освети мрака!

Смелостта не е да си безстрашен, а да се осмелиш и опълчиш въпреки страховете си.

Всеки умира но не всеки живее достойно. Живей с чест!

Куражът ти е нужен единствено за да се изправиш срещу това от което се страхуваш. През останалото време не ти е нужен.

Небива страхът от неизвестното да решава вместо нас. Или Ти решаваш или страхът (страховете) ти.

Слабост е да позволиш да друг решава вместо теб и да взима твоите решения, или решенения, които ако ти не се страхуваше от последствията, не би взел. Може би смяташ че ако позволиш друг да решава вместо и теб да ти управлява живота, ти би бил свободен от отговорноста за това че си го следвал и си му бил послушен роб. Може би позволяваш стахът да те управлява. В такъв случай ти не си свободен но роб на страха, роб на демона на страх. Ако при теб е така - ти ще бъдеш съден за твоята безотговорност и нерешителност.Съществуването ти нито сега нито във вечноста ще може да бъде наречено Живот, защото нито ти ще си живял, нито Господ ще е живял и вършил делата си чрез теб, а този на когото си вярвал и когото си следвал, и когото си направил твой Бог като си му дал кормилото ти на живота.

Да се ​​покаеш е много повече от това да кажеш: "Прости ми!" Да се ​​покаеш - това е ти да вземеш решение и да се промениш, да промениш начина си на живот, да обикнеш Бог и хората около теб. Да обикнеш всички. Да се ​​покаеш - това е да се на посветиш Любовта и Живота - Бог. Ти имаш тази способност защото е Божий дар за всеки. Просто реши и последвай съдбата си - страхотна съдба със Бог!

Днес можеш да посветиш живота си на нещо повече от това, просто да съществуваш. Можеш да Живееш за да даряваш Божията Любов на хората около Теб. Направи го и това ще те направи щаслив!

Доверието е по-важно от фактите. Възможно е да си много повече от това за което представяш се - същественото това е!

Небесата са за Орлите а земята е за червеите. Бъди Орел чиято опора е въздуха! Никой здраво стъпил и вкопчил се в земята не полита - по скоро се заравя надълбоко ...

В добрия и правилен смисъл на думата, да си стъпил здраво на земята, означава да си стъпил на Камъка, на Канарата Исус. Орлите гнездят по високите места на канарите, и кацат най-често върху скалите. Когато Орел докосва земята и нейната пръст - това е основно заради плячката върху нея.

Истинското предизвикателство на живота е това което изглежда невъзможно, а възможното което е лесно е твърде посредствено за да му посвещавам цял Живот. Който е здраво стъпил на Земята, няма скоро да полети, нито да достигне звездите, нито да стане звезда осияваща пътя на онези които се скитат в мрака на пръстта!
Вглеждай се и виждай отвъд това, което виждат другите! Гледай отвъд техните ограничения!

Най-простите решения обикновено са най-правилните.

Най-простият и елементарен отговор или решение са правилните. Проблема, е че търсим сложни отговори и решения. Често цял живот търсим отговорите докато се върнем откъдето сме тръгнали и ги намерим там.

Божиите отговори никога не са сложни. Често хората не ги приемат и продължават да търсят защото желаят сложни отговори, които ако получат - още по-малко биха ги разбрали и удовлетворили

Добави своя коментар:Настроение: