Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar
Корпорация "Тянши Лимитед.", Китайска народна република, започнала маркетинговата си дейност през 1995 г., вече е многоотраслов мултинационален гигант, произвеждащ високотехнологична продукция и съвместяващ научни изследвания, промишлено производство, търговия, дейности в областта на недвижимите имоти, образованието, културата, услугите, транспорта.

Централният офис на корпорацията е разположен в Пекин, столицата на Китай, в бизнес-центъра Хенцзи; производствена база е разположена в зоната на високите технологии в района Уцин град Тянцзин. Производствените площи на корпорацията заемат 260 хиляди кв. метра, от тях 120 хиляди кв. метра са покрити помещения. Активите на корпорацията са на стойност 160 милиона щатски долара. Само за няколко години, започвайки с производството на един вид продукция и капитал от 2,4 милиона долара, корпорацията бързо стартира и се превърна в динамично развиваща се мащабна компания с квалифицирана и професионална дистрибуторска армия от няколко милиона души - феномен в историята на световния маркетинг!

Като се опират на най-новите технологии на биоинженерството и използват рецептите на
традиционната китайска медицина, натрупани в течение на 5000 години, учените от "Тянши"
разработиха серия от продукти със свойства, подобряващи здравето. В състава им влизат средства за:

понижаване на нивото на липидите в кръвта;
забавяне на процесите на стареене;
подтискане на раковите заболявания;
подобряване на работата на организма;
повишаване на имунитета на организма;
регулиране на физиологичните функции на човешките органи.
Прилагайки най-новото производствено оборудване, произведено в Италия, Германия, САЩ и други развити страни, внедрявайки най-напредналите технологии, корпорация "Тянши" създаде строга система за контрол на качеството на прозвежданата продукция. Продукцията на "Тянши" вече е преминала проверка по системата за международна стандартизация на качество ISO - 9002, а част от производството на "Тянши" вече е сертифицирано по системата FDA в САЩ. Корпорация "Тянши" последователно разработва нови продукти, опирайки се преди всичко на собствените си научно-технически кадри, но също и в сътрудничеството с много китайски и чуждестранни научно-изследователски иснтитути, включително Академията на науките на КНР.

Понастоящем "Тянши" е открила над 3700 магазина за продажба на продукти от Китайската народна република, създала е филиали и търговски представителства в 168 страни и региони във всички части на света. Особено активна е продажбата на продукцията в Русия и страните от ОНД, САЩ и Канада, ЮАР, Виетнам, Германия, Франция, Финландия, Италия и Индонезия. Търговската мрежа "Тянши" покрива днес цялото земно кълбо. "Тянши" има производствени бази в САЩ, Канада, Испания, Франция, Малайзия и в най-близко време се планира организирането на производство в Бразилия, ЮАР, Русия, Германия, Англия, Италия, Япония, Южна Кореа, Индия, Индонезия, Филипините, така че да се формира огромна снабдителна мрежа.

Култура на продуктите

Философията на Tiens по отношение на продуктите е супермодерни биотехнологии вдъхновена от методите на традиционната Китайска медицина. Нашата усъвършенствана продуктова технология се издига до най-високите международни стандарти, включително оборудването и техниките, заедно със строгата система за управление на качеството, осигурява на нашите потребители най-добрите продукти, които търсят.

Новите продукти се разработват в точно съответствие с изискванията на различните нации и убеждения, с една крачка напред и съвместими във всички отношения. Компанията е получила сертификат за качество ISO-9002.

Ние се възползваме от 5000 годишна философия, наречена Традиционна Китайска Медицина(ТКМ). Тя е базирана на използването на Китайски билки и се превръща една от най-бързо разрастващите се области по отношение на грижите за здравето и хранителните добавки. Не е чудно, защо като се замислите – това е 5000 години непрекъснато развитие на продукта!
ТКМ е практиката, която помага на нашето тяло да поддържа здравословен баланс на енергията.
Qi (произнася се ЧИ) е потокът на енергия в нашето тяло.

Балансът на енергията е ключът в понятията Yin & Yang и Петте елемента, които карат важните телесни органи в нашето тяло да работят в хармония един с друг за най-добро здраве. Yin и Yang трябва да поддържат баланса и хармонията един с друг. Разстройването на баланса може да доведе до здравословни проблеми.

Yin & Yang
Yin & Yang е фундаментален принцип на Китайското добруване и философия, който говори за противоположностите, които съществуват във всички живи същества. Те са две основни енергийни системи в живота, които са противоположни една на друга и едновременно с това са и взаимно зависими.
Yin се описва като вътрешно развитие, спокойно, забавящо се, успокояващо, тъмно, материално и свиващо се.
Yang се описва като външно развитие, движещо се, ускоряващо се, затоплящо, просветляващо, енергийно и разширяващо се.

Силите Yin & Yang се смятат за циклични, движещи се и прерастващи една в друга, представени от бялата точка върху черната Yin страна на символа и от черната точка върху бялата Yang страна.

Петте елемента
Това е друга древна Китайска философска теория, проповядваща че всяка система се състои от определени основни елементи или категории – метал, дърво, вода, огън и земя.
Елементите взаимно се подкрепят, доказват и уравновесяват, като по този начин запазват стабилността на телесната система. Те пораждат сезоните и другите природни характеристики, които въздействат върху баланса на нашата вътрешна екосистема. В състояние на равновесие, например, петте вътрешни органа на тялото (черен дроб,сърцето,далака,дробовете и бъбреците) In a state of balance, for instance, the body's five internal organs (the liver, heart, spleen, lungs and kidneys) помагат един на друг, за да направят тялото по-силно и удължават живота му.

Yin & Yang + Петте елемента = Цялостен Баланс
Yin и Yang предизвикват промени чрез петте елемента. Петте елемента еволюират един от друг и доминират един над друг, за да поддържат цялостният баланс.
Очакваното действие на продуктите Tiens е да променят предпоставките за здравето на човека. В случай че нещо липсва, го възстановяват и подхранват, ако съществуват излишъци, токсини, „отпадъци”, съкращават количествата им, обезвреждат ги, антиоксидират ги и убиват свободните радикали.

Добави своя коментар:Настроение: