Бис.БГ

по блог-темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar
Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на ежедневието, че не би могла да го промени, ако някой не й подаде ръка.
И
ма любов, която връхлита като торнадо и след нея остават само разбити мечти и остатъци съществуване.
Има любов, която чакаш с дни, месеци, седмици, години, а тя все не идва и не идва, обречена на несъществуване...
Има любов, която се колебае дали да премине прага на настоящето и понякога го прави, а друг път просто си остава в бъдещето...Много често завинаги...
Има обаче такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнания, срива стени, върши чудо след чудо. Тази любов понякога адски боли, а друг път те задъхва от щастие, понякога те води, а друг път е сляпа, понякога те убива, за да те възкреси или да те погуби завинаги.
Такава любов не можеш да предизвикаш, нито пък да търсиш или пренебрегнеш.
Не можеш да я пропуснеш покрай себе си незабелязано...
Когато се случи, ти просто знаеш, че това е ТЯ... Знаеш,че животът ти тръгва в нов коловоз, знаеш че нищо няма да е както преди...
Знаеш, че дори самият ти няма да си вече точно същия... Това е ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ….

Добави своя коментар:Настроение:
събота, 05 октомври 2013
Брой потребители, харесали този коментар
"Не искам да ти бъда божество, че божествата лесно се разлюбват. Не се усеща как, кога, какво, но нещо непременно ги погубва. И най-голямата Любов, прости, за тебе не желая да съм също. Умира тя, и без да искаш ти, в удобния затвор на всяка къща. Аз искам само с искрени очи с теб да делим и хляба, и леглото. И колкото и смешно да звучи, аз искам твой другар да съм в живота. Че лесно своя Бог човек мени. Че новата Любов е най-голяма. А със другаря в трудните ни дни смъртта едничка ни разделя само..!"