Бис.БГ

по блог-темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Добави своя коментар:Настроение:
понеделник, 10 юни 2013
Брой потребители, харесали този коментар

”Всяко правителство, което действа без съгласието на тези, които управлява, е изчерпателен пример на робство. — Джонатан Суифт
понеделник, 10 юни 2013
Брой потребители, харесали този коментар

/Красимира Маркова/
Всички политици в България са едно, но народа не го разбира!? Продължаваме да си спорим за какво ли не и да им позволяваме да продължават да ни разединяват....

Кой гербераст какво направил, кой бесепар....Волен, Доган, Местан Цветан...и т.н. Нека вземем пример от всички други народи и държави, които са се надигнали и продължават да се надигат. Нека вземем пример дори от Турция! В Турция хората са единни, решителни и сплотени! А ние КОГА ??!!??

Аз не искам да се учи турски в българските училища и държавата да плаща за това! Не искам и още джамии да се строят, не искам и новини на турски да има по националните ни телевизии, но не това е важно сега ... Както и закона за тютюнопушенето .....

Позволяваме им постоянно да ни насъскват едни срещу други, за да не се обединим! Които от тези закони поискат и решат ще си ги приемат, докато продължаваме да ги държим на власт.

Кога ще разберем,че всички са едно – МАФИЯ и никога не са били нещо различно! В събудилите се държави хората се опълчват срещу Новия Световен Ред!

Ние да не сме откъснати от света ?! Да не би да живеем на друга планета ?! Караме си се тук за нашите комунисти - кой от тях бил по-лош и по-малко лош......

Нашите управляващи комунистически масони също са слуги на световните кукловоди ! Докога ще продължаваме да си затваряме очите за това, което се случва по света ?!Светът повече, не може да търпи издевателствата на псевдо-елита-цион! Това социално устройство е обречено! Започва Световната пролет! Кога ще престанем с това дребнотемие ?! Нека започне и българската пролет!

Та ние имаме сигурно един милион причини повече от събудилите се държави ,да протестираме и да се опълчим срещу системата!!! Държим се така все едно сме цъфнали и вързали и просто си спорим !

А иначе ..........и нас ни пръскат с chemtrails и нас ни ,,хранят'' и ,,поят'', тровят с ГМО, и на нас продължават да ни налагат измисления и непосилен държавен дълг, и нас банките ни тъпчат и третират като стадо роби, и на нас тук в България ни налагат отгоре измислени и уродливи закони, правила и забрани ..............

А НИЕ СПИМ И ДОРИ И ТЕЗИ, КОИТО ТВЪРДИМ,ЧЕ СМЕ СЕ СЪБУДИЛИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СИ СПОРИМ ЗА ГЛУПОСТИ !
Каквито и коментари да пишем за Турция, те са много напред в мисленето като народ и нация. Ето така се протестира за 24 часа скочиха като един!!!!!!!!!!!!!!!!!!

„Срам ме е от ограничени тъпанари. Светът е един, хората се женят, уважават и подкрепят помежду си, независимо какви са и къде са. … Ако някой още живее в миналото време, май трябва някой да му обясни коя година сме и накъде отива света…”
четвъртък, 30 май 2013
Брой потребители, харесали този коментар
Няма никаква разлика между тези четиримата на снимката и техните партии!!АЗ И МОЯТ СИНОт Бис.БГ
четвъртък, 30 май 2013
Брой потребители, харесали този коментар
четвъртък, 30 май 2013
Брой потребители, харесали този коментар

МНОГО ПРИЯТЕЛИ , БЪЛГАРИ И ОВЦЕ СЕ ПИТАТ КАК ТАКА СЕ ПОЛУЧИ ЧЕ ПАРТИЯТА, КОЯТО ПОЧТИ УСПЯ ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ '' СПЕЧЕЛИ '' ИЗБОРИТЕ , КАК ТАКА СЕ ПОЛУЧИ В ПАРЛАМА-нта ДА ПРИСЪСТВАТ САМО 4 - ПАРТИИ ,КОИТО НЕМОГАТ ДА СЪСТЯВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ...ПОРАДИ „УЖ” ДИАМЕТРАЛНИТЕ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОГРАМИ И ПАТОВАТА СИТУАЦИЯ ИЗРАЗЯВАЩА СЕ В МАНДАТНОСТТА НА 4-РИТЕ ПАРТИИ, КАК ТАКА СЕ НАРОДА ПАК ИЗБРА ТЕЗИ КОИТО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И НЕСПИРНО ГО УНИЩОЖАВАТ И КАК СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ''ВРАГОВЕТЕ'' УСПЯХА ДА СЪСТАВЯТ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО ????????

ВСИЧКО ТОВА СИ ИМА ЕДНО ПРОСТО ОБЯСНЕНИЕ. СЛЕД 1989 ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ ДОИДОХА НА ВЛАСТ ХОРА , С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ , КОИТО БЯХА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ВТОРИЯ ЕШАЛОН НА БКП. ТЕЗИ ПУМИЯРИ ИЗЛЯЗОХА НА СВЕТЛО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕДИН ПУМИЯР С ИМЕТО МИХАИЛ ГОРБАЧОВ, КОИТО ПОД ДИКТОВКАТА НА ТОГАВАШНИЯ ШЕФ НА КГБ - ЯКОВЛЕВ, ОРГАНИЗИРА ПРЕВРАТИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ СТРАНИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРИЯ. 10 НОЕМВРИ 1989 ГОДИНА БЕ ПРОСТО ЗАВЪРШЕКА НА ГЛУПОСТА НА МИШКАТА ГОРБАЧОВ.

СЛЕД ТАЗИ ДАТА В БЪЛГАРИЯ СЕ ВЪЗКАЧИХА ПУМИЯРИ КОИТО БЯХА ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ НА РЪКОВОДСТВОТО НА БКП... ГОДИНА ПО КЪСНО - 1990, БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА БЕ ПРЕДАДЕНА ОТ РУСНАЦИТЕ В РЪЦЕТЕ НА САЩ.

ТОЧНО ОТ ТОГАВА Е И ОНЗИ ПЛАН - (РАН-ЪТ ), КОИТО БЕ СЪСТАВЕН И КОИТО ИМА КРАИНА ЦЕЛ ДЕПОПУЛАЦИЯ НА ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ С КРАИНА ЦЕЛ НАСТАНЯВАНЕ НА БЛУДНИЯ ИЗРАЕЛСКИ НАРОД И ПРОГОНЕНИТЕ ОСМАНЦИ НА МЯСТОТО НА БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС... ОТ 1990 ГОДИНА ДО СЕГА ПЛАНЪТ СЕ ИЗПЪЛНЯВА СТРИКТНО А ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА!

ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ ПОЯВИЛИ СЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА СА ПРОСТО НЕГОВИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ, КОИТО НЯМАТ ГЛАС, НО В ЗАМЯНА НА ПРОДАЖНОСТТА СИ ПОЛУЧАВАТ ПРАВОТО ДА КРАДАТ БЕЗ ДА ИМ СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ !!!

СЛЕД 23 ГОДИНИ ЗАПАДНО ЦИОНИЗТКО-БАНКЕРСКИ ПРЕХОД НИЕ - ДЪРЖАВАТА И БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС СЕ НАМИРАМЕ В СЪСТОЯНИЕ ПОЗНАТО КАТО ''КОМА'', НИ ЖИВИ НИ УМРЕЛИ. И СЕГА СЛЕД ТОЗИ ГЕНОЦИД ВЗЕЛ НАД 2 000 000 МИЛИОНА ЖЕРТВИ „ПРОСТИЯ И ДЕБИЛИЗИРАН” НАРОД ПАК СИ ИЗБРА ПАЛАЧА ЗА ПАЗИТЕЛ.

ОСЪЗНАИТЕ, ЧЕ ПУМИЯРИТЕ ОТ САЩ ОТДАВНА СА ОПРЕДЕЛИЛИ КОИ ДА УПРАВЛЯВА И КОИ ДА ИМИТИРА ОПОЗИЦИЯ, БИЛА '' НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА'' ИЛИ ДРУГА ТАКАВА.

ПОМИСЛЕТЕ ЗАЩО ТОЧНО ПРЕДИ ОСТАВКАТА ПРОДАЖНИКА БОКО ОТИДЕ В ЩАТСКОТО ПОСОЛСТВО И ЗАЩО ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ПОСЛАННИЧКАТА НА САЩ ОТИДЕ НА ''ПОЗИТАНО'' НА СРЕЩА СЪС СТАНИШЕВ ???

РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ГЕРБ, БСП, АТАКА И ДПС ИМАТ ЕДНО ИМЕ. . Г. Р. О. Б. !!! ГРОБ ЗА ВАС, ГРОБ ЗА ДЕЦАТА ВИ, ГРОБ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ! ПРИЯТЕЛИ ОТ ТАЗИ ЯМА ИМА САМО ЕДИН ПЪТ !!! /Иван Баичев/